Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2032
3.11.09 20:52

ajo tak, tak to sem ve zprávách zaregiostrovala, jen sem už nezaregistrovala že je jiná než prasečí

apropo, pedí skoukla sem ti fotky, a zase musím napsat, eli je prostě štramanda
pak ještě tatynek- no prostě jasnej paprikáš :mrgreen: :lol: něco v očích mi připomíná mýho tatynka paprikáše

no a já si vlastně ještě vzpomněla, že ve stejnou dobu co se zasnubovalo s madlou sme se tak nějak dohodlyx s mamčou evčou, že se ty naše děti k sobě hoděj, bude sice itoška, ale na prvním srazu pro sebe našly zalíbění :srdce: :huban:
takže já se vlastně omlouvám, ale abysme moc nežraly…že… však on se tu najde ženich, co matoušek od peti????je zasnoubenej?? tyvoe, my sme normální profesionální dohazovačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 20:57

Baru,děkuju za pochvalu Ell,vyřídím a raději jí nebudu říkat,že zůstane na ocet,aby mi neprořvala noc
Matoušek je určo taky zadanej :zed: ale to je velkej krasavec,ten by se nám moooc líbil.
Taťka je jasnej paprikóza :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
3.11.09 20:59

čao! tak máme po oslavě :lol: a sem pěkně nasr…sem mu koupila takovou pěknou hračku v Bc a ona nefunguje :evil:

koho zajímá foto, heslo zašlu v SZ, víme proč :lol: :lol:

jdu dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 21:02

Tery,do korby se zatím vejde,ale žádný pohodlný zoztahování teda nehrozí…
Mája bere antibiotika a na noc ditiaden,kterej mu stejně nepomáhá
Mezi našima chlapama takovek rozdíl není,Pavel je stejně starejj jako Ramči manžel a já jsem stejně stará jako Romča.Ty jsi proti nám holátko :wink:
Elli taby prsíčko bere jako hru,ale ty začátky,raději nevzpomínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 21:03

nnuš,jáá chci foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
3.11.09 21:06

Péťo, myslela jsem svého mužíka :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
3.11.09 21:13

jééééé, krásný fotky!!!!a co nešlo ten telefon??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 21:15

:pankac: Tery,já to pochopila dobře s tím věkem,já jen dodala,že ty jsi holátko oproti nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
3.11.09 21:23

Teri, ne, ten naštěstí šel!
ten měl velkej úspěch, zrovna s nim mlátí podemnou do podlahy :lol: :nevim: dneska spal dvakrát po dvou hodinách a ted se teda do postýlky nechystá :lol:
Pavlík byl dneska zlato, spinká od půl 7, ale Martík ten je ted v ráží :lol:

Pedíku a Petíku, at máte klidnou noc :-D
jinak má Šermík dovoleno mít ženy dvě (Indi je hodná tchyňa :lol: ) a Elli se mu mooooc líbila :srdce:

co dvojčátka naše, jak se mají? :-D dneska nemohly do bazénku, šudíci :-(

holky, kde sou tady alba, že píšete o Pedíkojc fotech? v profilech? to tady nemám vubec projetý ještě :nevim: jdu na to mrknout

jo a Indi, boření dortu se nekonalo, to Martíka nebralo :lol: jednou tam hrábl ručkou, pomatlal to po stole, nabídl broskev všem okolo a vrhl se na dárečky..takže dort zůstal ušetřen, a to ho Lenka fakt nutila a nechtěl no :roll: je to kluk čistotnej :lol: :!:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 21:24

Innuško,ty fotky jsou nádherný,Martínek je prostě božííí,má krásný,oči,takový šibalský a krásnej úsměv :srdce: :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
3.11.09 21:26

jo, tak to joooo, Péťi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 21:27

Innuš,jste šikuly,ten dort vypadá krásně,já bych si ho dala,já nemám rády ty krémový,tohle je vončo :palec: ňam,ňam
Tak telefon měl úspěch?
Dítě tu na mě řve,že chce mrkev,tak jí jdu oloupat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
3.11.09 21:31

Já chci taky mrkev… :think: , taky jdu loupat… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
3.11.09 21:33

Brej večer!
Jó Indi je hodná tchyňa, ale oko z oko… :-D Miška už si vyhlíží druhýho ženicha! :lol:
Jsem nějaká vyfluslá, nejradši už bych odpadla, ale madam Šerm má poledne, ještě tak hodinku, pak dostane gáblík a doufám rychle usne. :roll:
Inuš fotky má každej v profilu, jen to projeď a koukej taky nějaký přidat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
3.11.09 21:35

jo a Teri, plínky si klidně vezmu, měla jsem balík, kterej nesdělal Martík a nebyly kupodivu nejhorší…Pavlík když se posere hodně, tak to stejně projde jakoukoliv at premium či ne :lol: a na takové to běžné denní čůrání jsou okej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová