Zvažuji odchod od manžela - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Černá vdova
25.8.19 17:30
@Venetia píše:
ale kdyz nevydelava, tak by mel byt velmi vstricny a podilet se na vsem spolecne

Jenže on to vidí jinak. Nevydělává a dělat nic nechce. Jak ho donutíš? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
105932
25.8.19 17:59
@Černá vdova píše:
Jenže on to vidí jinak. Nevydělává a dělat nic nechce. Jak ho donutíš? :nevim:

nijak…az bude rozvedenej treba mu to pujde lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
25.8.19 19:11
@Anonymní píše:
Ahoj maminky zvažují odchod od manžela. Máme spolu dvě děti 6 a 3 roky. Od září budou nastupovat oba do školky a já bych měla někam nastoupit do práce. Jsem vyucena prodavačka manžel pracuje od 7:00-15:00 ma takovou mírně flexibilni pracovní dobu. Takže někdy přijede i ve čtyři někdy v pět. Záleží na tom jak si rozvrhne práci. Nikdo ho v práci nenutí být předčas. Vydělá cca 23.000,–. Já bych se chtěla vratit někam do obchodu ale bohužel práce taková abych mohla děti odvézt do školky a přívěst je 7:00-15:00 snad neexistuje hledám pul roku. Tak jsem zkusila na manžela jestli by děti alespoň vyzvedavat tak jsem si vyslechla ze on se nebude podřizovat a ze to ani nejde a nemuze mi to na 100% slíbit a já tohle potřebuji vědět s jistotou když budu někde v práci do pěti. Momentálně zvažují co dal. Máme dlouhodobě problémy manžel mě v ničem nepodporuje chce abychom se všichni přizpůsobili jeho zaměstnání a jeho náladám. Pořad jenom fnuka jak je unaveny z práce. Děti si moc nevšímá. Bohužel bydlíme ve městě kde nemám ani zadnou babičku která by děti občas vyzvedla. S manželem se jenom hádáme a já zvažují odchod do rodného města k rodičům. Vůbec nevím co dal… :,( :,(

Manžel nespolupracuje, ačkoliv jsou děti vaše společné. To není partnerství. Doporučuju se vrátit zpátky tam, kde ti někdo pomůže a s dětmi. Tím, že se ho zbavíš sice nenajdeš hned práci od 7.00 do 15.00, ale zklidníš si nervy, zbavíš se dalšího dítěte (partnera) a rodiče ti pomůžou. Ten chlap je závaží, co tě drží na zemi tak, aby se on cítil lépe. Až bude mít občas děti, přijde na to, co měl asi dělat. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
25.8.19 19:12
@Barfiy píše:
A proc se nedohodnete ze jeden deti do skolky doveze a druhy deti ze skolky priveze, to vas nenapadlo?I prodavacka prece muze byt kreativni.

Asi proto, že druhý nechce o svých dětech ani slyšet. Tak proto.

• Citovat
  • Upravit
371
25.8.19 19:32

@Uslava tvrdis ty. Partneri by meli umet diskusi, predkladat navrhy, delat kompromisy…

Uteci umi kazdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
25.8.19 19:38
@Barfiy píše:
@Uslava tvrdis ty. Partneri by meli umet diskusi, predkladat navrhy, delat kompromisy…Uteci umi kazdy…
Tak jsem zkusila na manžela jestli by děti alespoň vyzvedavat tak jsem si vyslechla ze on se nebude podřizovat a ze to ani nejde a nemuze mi to na 100% slíbit a já tohle potřebuji vědět s jistotou když budu někde v práci do pěti. Momentálně zvažují co dal. Máme dlouhodobě problémy manžel mě v ničem nepodporuje chce abychom se všichni přizpůsobili jeho zaměstnání a jeho náladám. Pořad jenom fnuka jak je unaveny z práce. Děti si moc nevšímá.
Prostor pro diskusi vidíš kde? :roll:
  • Citovat
  • Upravit
25.8.19 20:06
@Setere píše:
@Černá vdova ta poslední věta zněla dost namyšleně. Ne každý vydělává 120 000 jako tu je hodně diskuzí na téma alimenty a jejich ex vydělávají 6ti ciferne sumy

Ano, každý nemůže vydělát 120, ale při výdělku 23 a dvou dětech je zapotřebí, aby vydělávali oba. Péči o děti si mají rozdělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.8.19 20:22
@Setere píše:
@Černá vdova ta poslední věta zněla dost namyšleně. Ne každý vydělává 120 000 jako tu je hodně diskuzí na téma alimenty a jejich ex vydělávají 6ti ciferne sumy

Peníze tady pořád zmiňuješ Ty.
Je mi jedno, jak to zní. On by měl doma pomoct a když už není ochoten pomoct, tak zaplatit výpomoc. Na to, jak je děsně vytížený, má ten výdělek opravdu tragický.
Jeho pracovní doba od 7 do 15 odpovídá tomu výdělku.
A v jejich situaci radit matce poloviční výdělek je opravdu k ničemu.
Jo a neznám nikoho, kdo by vydělával 120 tisíc, jestli Tě to uklidní.

• Citovat
  • Upravit
371
25.8.19 20:25
@hello.dolly01 píše:
Ano, každý nemůže vydělát 120, ale při výdělku 23 a dvou dětech je zapotřebí, aby vydělávali oba. Péči o děti si mají rozdělit.

Myslim ze muze skoro kazdy, i vyuceny kdyz bude makat 18 hodin denne, treba jako makler, tak si klidne vydela pres 100 v pohode, muzu ti poslat odkaz na podcast, kde o tom mluvi. Neumi ani jazyky ani nemel kdovijake vzdelani a vse nabral za pochodu a praci a dnes ma svou firmu…

Jenze problem dnesnich lidi je, ze se nechteji moc nadrit, pile a leta driny a odrikani? Nee… to je pro ne fuuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.19 20:34

@Barfiy
Mně nic neposílej. Já to nepotřebuji. Celý tvůj příspěvek mi přijde mimo téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
26.8.19 11:27
@Barfiy píše:
Myslim ze muze skoro kazdy, i vyuceny kdyz bude makat 18 hodin denne, treba jako makler, tak si klidne vydela pres 100 v pohode, muzu ti poslat odkaz na podcast, kde o tom mluvi. Neumi ani jazyky ani nemel kdovijake vzdelani a vse nabral za pochodu a praci a dnes ma svou firmu…Jenze problem dnesnich lidi je, ze se nechteji moc nadrit, pile a leta driny a odrikani? Nee… to je pro ne fuuj.

Každý na to nemá mozkovou kapacitu a odvahu. :mrgreen: Ty jsi ten makléř a nebo děláš s lopatou? Kolik hodin denně pracuješ? Poraď nám obyčejným lidem. Díky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
26.8.19 11:31
@Uslava píše:
Každý na to nemá mozkovou kapacitu a odvahu. :mrgreen: Ty jsi ten makléř a nebo děláš s lopatou? Kolik hodin denně pracuješ? Poraď nám obyčejným lidem. Díky. :mavam:

Přijde mi to, že dělá nábor na nějaké letadlo :P.

• Citovat
  • Upravit
371
26.8.19 13:50

Naka chytra vdova, ale pletes se… Tady na tomto foru je to typicky comfirmation bias. Odkaz na podcast toho vyuceneho, ktery pak vydelava deseti az statisice, davat nebudu, nikoho to nezajima :-))

@Uslava souhlas, kdo ale nema koule, nema ani penize, zato ma dostatek casu, ktery zabiji u FCB, TV, Internetu :-)

Mimochodem precti si u Kyiosakiho, proc trojkari zamestnavaji jednickare atp. Dnes je moznosti vice nez kdykoliv predtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.8.19 14:10
@Barfiy píše:
Naka chytra vdova, ale pletes se… Tady na tomto foru je to typicky comfirmation bias. Odkaz na podcast toho vyuceneho, ktery pak vydelava deseti az statisice, davat nebudu, nikoho to nezajima :-))

@Uslava souhlas, kdo ale nema koule, nema ani penize, zato ma dostatek casu, ktery zabiji u FCB, TV, Internetu :-)

Mimochodem precti si u Kyiosakiho, proc trojkari zamestnavaji jednickare atp. Dnes je moznosti vice nez kdykoliv predtim.

kterou cast toho, ze ne vsichni maji na to byt podnikatele ci makleri si nepochopila.

Myslis, ze to je jako jenom otazka toho, jestli se ti chce? Ja muzu chtit kolik chci, pro mne by to nebylo nic. Jenom velice nerada riskuju, jedu na jistotu. Na to, abych podnikala nemam vlohy, necitim se na to a jsem si jista, ze by mi to neslo.

A tohle vnitrni nastaveni se jen tak zmenit neda.

Vima toho, chtela bych videt svet, kde by vsichni byli makleri a podnikatele. Je snad nasnade, ze nekdo podnika a nekdo (spis vetsina) budou obyc zamestnanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
26.8.19 14:19

@Barfiy Nemůžou být všichni makléři. Kdo by nám pekl chleba, dopravoval nás do práce, zajišťoval nám teplo a energii…

Zajímalo by mě, jakou čteš motivační literaturu. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky