Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hmm, do Chebu bych asi taky nejela. Jezdila jsem do ML i Chebu pracovně, tak to tam znám. Myslím, že bys to měla v pohodě stihnout do té Plzně. A poveze Tě někdo nebo si budeš volat sanitku? Můj manžel už by chtěl docela druhý, ale já se tomu zatím statečně bráním ![]()
Jinak my si do ML jezdíme teď občas zalyžovat. Malej je 1,5 roku, tak už jí na chvíli strčíme babičce nebo si ji někdy bereme i sebou. Třeba se tam někdy přijedeme za tebou podívat až bude hezky, ta kolonáda je nádherná ![]()
A Kačka23 a Bombdina já bych zase chtěla druhého chlapečka, tak uvidíme jestli to vyjde. ALe u nás v rodině to nikdo neumí
Mám dvě sestry a obě mají holčičky a manželovo bratr taky dvě holky a čekají třetí ![]()
A už máte vybrané jméno?
Ja v Chebu lezela v 6 mesici kvuli ledvinam. Jako sestry tam byli prijemny a hodny. Ale na porodnici jako takovou jsem moc chvalu neslysela. Muj muzskej taky lyzuje, ja jsem na tom stala jen jednou v 7.tride, a hned jsem mela otres mozku, od te doby jsem na sjezdovkach nestala, kdyz uz tak bezky. Ale obdivuji, ze si troufnete lyzovat na nasi zabijacke sjezdovce. To ja bych ji nesjela.
A procpak se branis dalsimu miminku? Nebyli by s malou tak daleko od sebe, a jako pro sourozence je to super vekovy rozdil. My planujeme i druhe ditko, az malinke bude tak 1,5. Pokud se to povede ![]()
Jj, jmeno mame vybrane: Kristynka! ![]()
Jinak u me v rodine se rodili samy kluci. Deda mel tri syny,vcetne meho taty. Strejdove meli take syny, az muj tatka mel me. A u manzela, za poslednich 130let se narodilo pres 30 chlapu a jen 2 zensky. Ale ted uz se to pretrhlo, manzeluv bratr ma holcicku a ted ji budem mit i my. Tak verim, ze byste kluka mit mohli. Drzim palecky
![]()
Ne,ne, já se nebráním druhému miminku, jen bych raději ještě chvíli počkala. Hlavně je teď hodně dětí a já bych chtěla dát Julinku do školky. A když budu na mateřské s druhým, určitě ji nevemou. Ale uvidíme, není vyloučeno, že to bude i dřív ![]()
A to kdyz budu s druhym ditetem na matersky, tak ti automaticky nevezmou druhy? Proc? Ja myslela,ze se rozhodne ta mama sama, kdyz chce aby jeji dite slo do skolky.
No to bohužel ne, mají povinnost vzít až předškoláka, pak berou 4-letý a pak teprve 3-letý, kterým jde maminka do práce a pak jsou teprve ty 3-letý s maminkou doma. A vzhledem k tomu, že teď je dětí opravdu moc a kapacita školky na ně nestačí, byly by jsme bez šance. MOje sestra má 2-letou a chtěla jít k zápisu, aby jí vzaly příští rok od dubna do školky a řekli jí, ať vůbec nechodí, že jí nevemou. Ona teď bude čekat na zápis na příští rok a vezmou jí nejdřív od září příštího roku, tak bude muset na pracák, protože RD jí skončí v tom dubnu. Teď je to fakt blbý, no. ![]()
No tak to je teda pekne blbi, no ja mam zatim cas resit skolku, tak se snad neco zmeni za 3 roky. Drzim palecky, ta vam Julinku vemou. Ale druhy miminko je jeste lepsi
Tak zachvilku bych se mela dovedet jestli se pojedu dnes podivat do porodnice na Lochotin. Budu ridit, tak ta cesta bude narocna, s miym mega pupkem
![]()
Tak pojedem do prcic
Maji moc rodicek, mame to zkusit zitra. Tak uvidime, rada bych vydela por.sal apod.,nez tam pojedu rodit.
Ahoj vítám dvě nové přispěvovatelky
![]()
Nějak teď nestíhám je toho moc řeším zateplení domu a dodatečné zdanění mých skladových zásob.
Malej měl nejaký průjem byli jsme v pondělí u Dr.tak dostal dietu rýži mrkev,jablko banán a nějaká probiotika.Je to už dobrý.
Kaka,ale víckrát denně-asi je to normální v tomhle věku.Já jen,že kakal vždy jen jednou a najednou toto.
To jsem vám sem hodila téma co?
Do toho mu rostou asi i zuby tak to má možná i od toho.No byl pěkně protivnej.Ale už je to lepší.
Bomb-určitě ta prohlídka porodního sálu vyjde,než porodíš
.Je lepší to vidět-já se taky byla podívat,než jsem šla rodit.
Tak koukáme, jak se nám to tu pěkně rozjelo
. Včera jsem nějak nestíhala zasednout k počítači, takže se ozývám až teď. Co jsme dnes páchali? Dopoledne jsem byla v Klatovech si vyzvednout fotky malého. Máme všechny fotky uložené v počítači, ale chci si založit také klasické fotoalbum. Odpoledne přijela na návštěvu ségra, takže byl zase šrumec.
Jinak co se týče prohlídky porodního sálu. Já jsem - jako prvorodička - raději moc nechtěla vědět do čeho jdu, noc strávená na hekárně mě ale nenechala naivní ![]()
Pekny slunecni den, sice je mrazivy ale pekny ![]()
Me prave vsichni radi, at se jedu na prohlidku salu podivat, i kdyz jsem si projela fotky jak to tam vypada me by to osobne stacilo. Ale pry je to lepsi, no tak uvidime
.