Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No my čekáme jestli ses dneska dostala do té porodnice, ale asi ne co, když o tom nepíšeš. Neboj i kdybys ji neviděla ve skutečnosti, tak je hezká. Vždyť je otevřená asi 2 roky ![]()
No bohuzel jsem se tam nedostala, musime to zkusit pristi tyden. Ja si taky myslim, ze se nic nestane kdyz ji neuvidim. Ale kdyz ji omrknu pred tak taky ne. ![]()
Ahoj,
já se bohužel dostávám k počítači až ve večerních hodinách, takže se omlouvám, že budu reagovat se zpožděním. Dnes to bylo trochu hektické - odpoledne neplánovaná návštěva holiče - malý už byl ostříhat po třetí /roste mu to strašně rychle/, pak návštěva švagrové a od pěti solná jeskyně.
Po nějaké době ahoj
Zdravim maminku v očekávání.Rodila jsem na Lochotíně v Létě.Dopředu jsem se nešla podívat,páč jsem srábotka.Nu nakonec to bylo všechno jedno,protože jsem přijela do nemocnice a za hodinu byla malá na světě
Byl to fofr.Tak mi bylo všechno jedno,ani vaničku sem si nevyzkoušela
Jinak personal v tom fofru na jedničku.Je škoda,že zrušili porodnici v Planné.Byla starší,ale chválená.
Kacka23 sem malem už jela do vejprnic,ale holky kámošky srajdí a ja nevim jestli nebudou infekční.Tak snad další víkend dam dyžtak vědět ![]()
Co mate odrostlejší děti prosím poradte.Jak ste háďátka neposedný ohlídali.Malá už tolikrát sebou třískla a to sem byla i kousek u ní.Už mě napadá snad jen přilba
Sme zavítali už i na chiru.Sice jen s boulí,ale pak poblinkavala ,tak sem nechtěla nic riskovat
Nu ani nevim jestli dělaj takle malou přilbu ![]()
Všem jinak přeju co nejvíc sluníčka ![]()
Ja si ted vecer uzivam poslicku
,je to neprijemny. Perma-je solna jeskyne, to musi byt super ![]()
Snad me ty poslicky prejdou, dala jsem si teplou vanu, tak uvidime. Zenaxy- moje svagrova ma 2deti, dvouletyho kluka a 10.mesicni holcicku. No a vcera nezamkli hl. dvere a malej je samozrejme otevrel, hned ode dveri jsou schody a malinka uz leze, takze lezla za malym az na schody. Samozrejme spadla, nastesti jen ze tri schodu. Nic ji neni. Takze si myslim, ze se par boulim bohuzel nevyhnes. ![]()
Jj, souhlasím, bez boulí to asi nepůjde. Taky jsme zvažovali helmu, dělá se právě pro tyhle malé dětičky speciální, ale co jsem sledovala, stojí asi 700 a samozřejmě za zdraví dítěte by jsme to dali, ale než jsme se rozhoupali už nebyla potřeba. ![]()
Perma a jak tofunguje v té solné jeskyni? Mám nějaké poukazy,a le úplně si nedokážu představit, jak tam s tou naší malou pobíhám, Má to být přece spíše relaxační ne? A jsou tam i jiný lidi?
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Jsem taky z Plzne a cekame prvni ditko na konci brezna.
Nejste tu nektera z Bolevce? Nedocitala jsem vas…
Ahoj, vítám Tě
Z Bolevce asi nikdo
Nedávno se někdo hlásil z Doubravky, pak myslím Slovany a jinak asi mimo Plzeň.
Já Vejprnice, pak jsou tu Nýřany, taky Mariánky a pak už nevím ![]()
Tak už se asi tešíš na miminko, viď. Budete tu teď s Bombinou dvě
Koukala jsm, že asi nevíš, co to bude a jména už máte? ![]()
Děkuji za přivítání… No abych to uvedla na pravou míru, tak my víme jaké pohlaví to bude, ale nikomu to neříkáme a ani jména neříkáme. Ale nešlo mi to zaškrtnout jinak ![]()
Na miminko se moc těšíme, ale přiznám se, že mi to bříško i bude chybět, nemám zase tak veliké, takže mě moc neomezuje a hlavně když cítím pohyby a tak, je mi to příjemné. Nejsou to žádný velký rány, tak si to krásně užívám.
A konečně si těhotenství užívám naplno, ale začala jsem pořádně až v 8 měsíci. V červenci jsem skončila na Locháči na kapačkách, jak mi bylo na nic, tak jsem od začátku doma na neschopence, teď vlastně už na mateřské. Pak jsem se z toho nemohla dlouho dostat a největší túry opravdu děláme teď ![]()
Ale už aby bylo teplo, těšims e na „kočárkování“.
Jinak tak do 2 let budu Tobě i Nýřanům blíž, začínáme stavět domeček v Myslince, teď se jen čeká na vyjádření úřadu a může se začít ![]()
A aby toho nebylo ještě málo, tak ještě dodělávám vejšku, teď jsem měla rok přerušeno a čekají mě v červnu státnice a pak ještě 2 roky navazující. Tak to bude ke všemu pořádná fuška. Snad budeme mít klidný a spavý dítko ![]()
Aha, tak to se budeme tešit až se to narodí, aby jsme se to dozvěděly
Já jsem to měla pěkně popořadě
Nejdřív škola, pak rok v zahraniččí, pak svatba a teď mimi, teda už její 1,5roku ![]()
Ale držím palce ![]()
Ahojky holky,taky se hlásím do klubu,ale už ne jako Plzeňská.Ve Skvrňanech jsem bydlela 18 let,něco málo přes 9 let na Slovanech a teď jsem přes rok Dobřanská.Mám holčičku 11.měsíční,jmenuje se Anička.Na Slovany jezdím stále s malou na plavání a jinak do práce ![]()
Gejsa- je to fajn, ze tu nebudu sama v ocekavani. O kdyz ja rodim az v dubnu. Jinak samozrejme gratuluji k mimiskovi
. Opravdu ti zavidim, ze si tehu uzivas, ja uz to ted mam spis jako pritez. Jsem malinka, tak mam velike brichi a dost prekazi a hlavne omezuje. Ja uz se tesim az porodim. Budes rodit na Lochotine? Ja chci taky! Jsi tam nejak nahlasena, nebo proste az to prijde tak se tam vydas??? ![]()
Jinak poslicci me presli, takze super
. Zitra jdu s muzskym na povidani k por.asistence,tak jsem na nej zvedava
.
Poslu fotecku z 30tt. Tak si ted muzete predstavit jak ho mam ted velky ve 34tt. Bohuzel to nemam vyfoceny.