Maminky z Plzně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pantomima1
19.8.11 15:37

Haloo, je tu někdo??Utekla jsem nedobrovolně z koně, tak snad se tu neztatím!!

• Citovat
  • Upravit
640
19.8.11 18:23

ahoj, jsem taky dneska zabrouzdala a už jsem vás Plzeňačky našla:-)

Pantomima1 píše:
Haloo, je tu někdo??Utekla jsem nedobrovolně z koně, tak snad se tu neztatím!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2592
23.8.11 08:02

Nikde nikdo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pantomima1
23.8.11 14:10

všichni u vody.....my už zpátky, ještě musím na poštu a k tomu tedy sama sebe hoodně přemlouvám

• Citovat
  • Upravit
3183
5.1.12 17:39

Je tu někdo? :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
5.1.12 17:50

všechny jsme tady v soukromé skupině

https://www.emimino.cz/…nkovani/187/?…

Barčí1411 píše:
Je tu někdo? :mavam: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
27.8.12 15:59

Maminky, nevíte prosím co se stalo paní doktorce Šípové? Nejen, že je mi to moc líto, ale také teď nevíme co máme dělat, domluvili jsme si, že vezme na podzim do péče naše nové miminko. Myslíte, že nás vezme pan doktor, nebo máme někoho hledat, nikde na něho nemohu najít žádné recenze. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
27.8.12 16:05

Zdravím všechny, omlouvám se, že vám vstupuju do diskuse. Chtěla bych jen poprosit o radu, netušíte kde by v Plzni dceři nastřelili naušničky s vyměřením akupunkturních bodů? Předem moc děkuji za nějaký tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.8.12 16:55

@alun-ka před 2 měsíci jí zjistili rakovinu a mělo to rychlý spád, dnes tam byla sestra a je tam nějaký mladý doktor, prý sympatický a asi cizinec, chceš na něj kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
27.8.12 17:53

To budeš moc hodná, já jsem z toho v šoku, protože mám slíbila ať se na ni obrátíme nedavno, ted nevíme jestli, hledat někoho uplně jiného, nebo poprosit doktorku Kubiasovou, nebo to zkusi s tím panem doktorem, ale nic o něm nevím. tak díkypochopitelně by mi bylo paní doktorky líto i kdybych ji nepotřebovala, čest její památce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.8.12 18:19

@alun-ka říkala ségra, že máš normálně zavolat do ordinace - pořád je tam původní sestřička. Myslím, že když jí řekneš, že jste byly domluvený, že problém nebude. Prej je doktor v pohodě, kolem 40, moc příjemný. Doktor by místo doktorky stejně nastupoval příští rok, kdy měla jít do důchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
27.8.12 22:09

Macelinko, moc děkuji, asi to, tak uděláme, jestli nás pan doktor vezme, než někoho hledat, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 18:11

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Plzně? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Můžete se tam také domlouvat na společné výlety, cvičení, hlídání dětí…

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.10.19 13:43

Ahoj holky, je tu nějaká mamina, co by občas chtěla zajít s dítkem do koutku do Galerie Dvořák? Já tam chodím často, mám holčičku 18 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37142
17.10.19 13:56

To ti nestačí jedna diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie