Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Flapi píše:
Dneska už je prckovi půl roku. Ani nevím jak to uteklo
uteče to ,jako voda........já nedavno byla těhotná........
Ahoj holky,
tak copak děláte nového? My stále čekáme až dorazí nová postel pro malého, ale už teď sonduju, jak mu zařídíme dětský pokojík (dnes jsem byla okouknout Kiku v Plzni). Jinak přítel teď žije šíleným nápadem - koupit si motorku. Dnes jsme byli na Dnu otevřených dveří v Plzni v Suzuki. Zítra nás čeká řezání dříví, doma neuklizeno, protože celý týden jsme někdě pořád jezdili. Začala jsem s malým chodit na cvičení při Sokolu a přihlásila se od října na kurz angličtiny. v současné době si doma přivydělávám zpracováním smluv pro svého původního zaměstnavatele, protože jsem zjistila, že jsem nějak moc hnula stavem na mém účtu
A co vy, děvčata? Jak rostou dětičky?
Omlouvám se za absenci, ale… ![]()
24. 8. jsem byla na ukončení těhu v 10 tt. Miminko to vzdalo. Tak až bude lépe napíšu více. Nějak se z toho nemohu dostat. Byl to třetí potrat a já ho prožívala asi nejhůř. ![]()
Přeji hezký
zbytek večera. pa.
Jinak u nas noveho - jsme kazdou chvili na baracku, uz tam mame okna, dvere a vrata, tak je to zase takovey veselejsi, jak to krasne roste ![]()
A Kacka nam dela jen samou radost, mame 2 zuby, rika tata, baba, dada, deda - snaha o mamu je, ale… ![]()