Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky gratuluju malému.
Jinak nám jsou 3 měsíce, máme 62 a 6480g. Je to náš otesánek ![]()
Díky za gratulky
![]()
To byl zas hic!!!!
Flapi tak to je pořádný kousek miminka
![]()
Míša měl ve třech měsících 5,8kg
Sunny, vše nej Míšovi ![]()
Bombdi, malá je kočka, jak si krásně ukázala těma prstíčkama ty dva měsíce, viď?:potlesk:
Tak jsem se taky dívala kolik měla Juli ve 3měsících..takže 6075g/63cm, taky žádné pírko
![]()
Tak mi zachvilku vyrazime na zahradku. Vytahnu lehatko a hodim opalovacku a k veceru opeceme burty. Uz se tesim,kdybysme nemeli zahradu,tak se tady ve meste v tom vedru zblaznim.
Tak dneska to bylo bezvadný, celý den ve vodě
skoro
U ségry jsme napustily dětem bazének a ještě tu mušli, co je jako pískoviště a v té jsem ležela já
a dětičky mě polejvaly vodou
Nakonec jsme to zakončili k večeru na koupališti, když taťka přišel z práce. Malou jsme tam odsud museli v půl osmý táhnout smykem, je strašná kachna ![]()
Tak vítej mezi nás ![]()
Hlásím návrat z Boubína-na který jsme radši nešli,kvůli počasí.Co s dětma v krosnách v lese,když leje jak z konve?Šli jsme jen na Boubínské jezírko,později dodám foto.Tam se dá jít v pohodě i s kočárkem.
Zdravím vespolek.
My dneska byli Vojtit. Kubulovi se to vůbec nelíbilo. Křičel dřív než na něj vůbec sáhla - jestli cítil ze mě že jsem nervozní…
Řekla mi že ruce má jako osmitýdenní mimino a nohy na 4 měsíce. V těch má sílu velkou, takže musíme dát do kupéy ty ruce. Máme cvičit 4× denně doma, ve čtvrtek na nás koukne jak chodíme na ty masáže a pak se domluvíme jak dál.
Ale asi to má něco do sebe. Když ho potom dala na bříško, tak se rázem na těch tlapkách držel líp.
Jsem ráda, že tam chodíme, protože dětská na to nepřišla… ![]()
Flapi, taky jsem z malou cvičila, do roka! A celý tělo, ruce, nohy, na bříško,pak otáčení, plazení, lezení… Ale naštěstí ne vojtovku, tu bych asi nedala. Jde to i bez ní, naštěstí. Ke komu chodíte?
Tak mi to máme jenom na ručičky, zbytek těla je v pohodě. Chodíe k Pospíšilový do Nožkova
Tak se také mohu přidat? Jsem 25 od Plzně přímo ze Skomelna u Radnic u Rokycan. Vím, je to asi trochu složitější, ale ráda se k vám přidám… mohu?
![]()
Verko samozrejme se pridat muzes! Budem jedine radi ![]()
Podle metriku jsi tehu? ![]()
… bohužel nejsem opět jsem začala krvácet a to o týden dřív, než v termínu.
Od 14 let mám pravidelnou MS po 28 dnech a teď tohle. Nevím už co si o tom mám myslet. No holt tomu nechám čas. Ikdyž ho už moc nemám…končí mi RD. Ale to je na delší vyprávění… jak to mám já s prací. Popíšu třeba později.
Jinak děkuji za přijetí
![]()