Maminky z Plzně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
10.6.10 15:43

Sunny

taky gratuluju malému.
Jinak nám jsou 3 měsíce, máme 62 a 6480g. Je to náš otesánek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
10.6.10 21:53

Díky za gratulky :huban: :srdce:
To byl zas hic!!!!
Flapi tak to je pořádný kousek miminka :lol: :wink:
Míša měl ve třech měsících 5,8kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.6.10 23:37

Sunny, vše nej Míšovi :kytka:
Bombdi, malá je kočka, jak si krásně ukázala těma prstíčkama ty dva měsíce, viď?:potlesk:

Tak jsem se taky dívala kolik měla Juli ve 3měsících..takže 6075g/63cm, taky žádné pírko :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
11.6.10 09:06

Tak mi zachvilku vyrazime na zahradku. Vytahnu lehatko a hodim opalovacku a k veceru opeceme burty. Uz se tesim,kdybysme nemeli zahradu,tak se tady ve meste v tom vedru zblaznim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
11.6.10 23:23

Tak dneska to bylo bezvadný, celý den ve vodě :mrgreen: :mrgreen: skoro :wink: U ségry jsme napustily dětem bazének a ještě tu mušli, co je jako pískoviště a v té jsem ležela já :-D a dětičky mě polejvaly vodou :oops: :-D Nakonec jsme to zakončili k večeru na koupališti, když taťka přišel z práce. Malou jsme tam odsud museli v půl osmý táhnout smykem, je strašná kachna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.6.10 14:51

Já hlásím, že jsem taky z Plzně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
19.6.10 23:44

Tak vítej mezi nás :kytka:
Hlásím návrat z Boubína-na který jsme radši nešli,kvůli počasí.Co s dětma v krosnách v lese,když leje jak z konve?Šli jsme jen na Boubínské jezírko,později dodám foto.Tam se dá jít v pohodě i s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.6.10 15:14

Zdravím vespolek.
My dneska byli Vojtit. Kubulovi se to vůbec nelíbilo. Křičel dřív než na něj vůbec sáhla - jestli cítil ze mě že jsem nervozní… :cry: Řekla mi že ruce má jako osmitýdenní mimino a nohy na 4 měsíce. V těch má sílu velkou, takže musíme dát do kupéy ty ruce. Máme cvičit 4× denně doma, ve čtvrtek na nás koukne jak chodíme na ty masáže a pak se domluvíme jak dál.
Ale asi to má něco do sebe. Když ho potom dala na bříško, tak se rázem na těch tlapkách držel líp.
Jsem ráda, že tam chodíme, protože dětská na to nepřišla… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.6.10 22:48

Flapi, taky jsem z malou cvičila, do roka! A celý tělo, ruce, nohy, na bříško,pak otáčení, plazení, lezení… Ale naštěstí ne vojtovku, tu bych asi nedala. Jde to i bez ní, naštěstí. Ke komu chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.6.10 12:50

Tak mi to máme jenom na ručičky, zbytek těla je v pohodě. Chodíe k Pospíšilový do Nožkova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
23.6.10 21:59

No holky kde to vazne,kurna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
23.6.10 22:01

Pardooon :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
23.6.10 22:06

AHOJ HOLKY

Tak se také mohu přidat? Jsem 25 od Plzně přímo ze Skomelna u Radnic u Rokycan. Vím, je to asi trochu složitější, ale ráda se k vám přidám… mohu? :think: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
24.6.10 11:14

Verko samozrejme se pridat muzes! Budem jedine radi :-D
Podle metriku jsi tehu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
24.6.10 13:19

Ahoj Bombdino :-)

… bohužel nejsem opět jsem začala krvácet a to o týden dřív, než v termínu. :nevim: Od 14 let mám pravidelnou MS po 28 dnech a teď tohle. Nevím už co si o tom mám myslet. No holt tomu nechám čas. Ikdyž ho už moc nemám…končí mi RD. Ale to je na delší vyprávění… jak to mám já s prací. Popíšu třeba později.
Jinak děkuji za přijetí :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová