Maminky z Plzně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
24.9.10 14:10

bazárek

Ahoj všem, omlouvám se, že Vám vstupuji do diskuze, ale pořádáme s maminkama kolem mateřského centra Barvínek V Plzni na Slovanech bazárek dětského oblečení, příští středu 29.9. a čtvrtek 30.9. Pokud byste chtěly některá něco prodat, nebo koupit. Nechci Vás drze otravovat, takže pokud by měla některá zájem, ráda napíšu více, nebo jsou informace na našich stánkách. Mějte se tu pěkně, V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
26.9.10 10:27

Gejso, malá opravdu krásně roste. My jsme od včerejška ve stavu nemocných - malý má už týden zácpu, z toho natržený konečník, od pátku teploty a ještě to vypadá na zánět močových cest. Takže opět máme doma otevřenou malou „apatyku“ , musím si psát v kolik hodin dávat jaké léky /antibiotika, na zácpu, po 3 hodinách na teplotu/. Jsem totiž na to strašná a stále zapomínám léky dávat. Ale snad už to dnes bude lepší. Stejně počasí nepřeje a museli bychom být doma. Tak se všechny děvčata držte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.10.10 23:23

Ahoj všichni, tak se ozývám po delší odmlce a vidím, jak tu všem ty dětičky vyrostly, do krásy samozřejmě :-D Nastoupila jsem v srpnu do práce a nějak mi nezbývá čas na nic. Julinka je ale v té své miniškoličce moc spokojená a moc se jí ani nechce domů, tak jsem ráda. Ale je to hroznej čert, teď už je to lepší, ale dřív chodily děti domů z monoklama a škrábancema :oops: , ale i ona občas přišla s otiskem zubů, jak jí to někdo vrátil :lol: Mějte se všichni oc hezky a ať dětičky hezky rostou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.10.10 23:29

nějaké foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
16.10.10 23:31
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
16.10.10 23:48

Ahoj holky, nejsem z Plzne, ale chystam se tam na kocarky. Jelikoz se v Plzni neorientuju, mohla by mi nektera z vas dat tip na prodejnu s kocarky? Budu vam moc vdecna a pokud mate treba alespon prehled co se znacek tyce. Dekuju moooooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.10.10 23:07

Ahoj, ahoj,
konečně se někdo ozval. U nás žádná větší změna. Teď nás trápila více jak 14 dní zácpa, ale snad už je to lepší. Jinak závidím všem, co už chodí do práce. Taky bych šla hned :pankac:

Huffmanka: Já jsem tedy vybírala spíše na internetu, ale dobrý obchod je u Chmelířů na Slovanech nebo U Krtečka v Plzni. Tam jsme byli okouknout jak kočárky tak autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
17.10.10 23:39

Dekuju za odpoved. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.10.10 18:22

Ahojky, my se mame dobre, jen trosku nestihame…

Vcera jsme se byli zase fotit v atelieru, tak se tesime na fotecky, jinak nam Kacenka chodi za ruce, sama se zveda a obchazi ohradku a postylku, takze je to vesele. Kdo by to byl rekl, ze tohle bude delat v pul roce :-D

My jsme kupovali v Chmelaru na Slovanech, maximalni spokojenost, chystame se tam na golfky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.12.10 19:22

jj u chmelařů jsme taky nakupovali a nkoupili :palec: / jinde to stálo za prd :cert:

holky, chodíte některá cvičit s prckama na lochotínský bazén??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
9.12.10 00:47

Ahojky,
já bohužel nejsem plzeňská a navíc malý má atopický ekzém, ale švagrová chodí se svým 3-letý chlapečkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.12.10 00:59

Ahojky, my sice plzensky jeste chvili jsme, ale cvicit nechodime…TAk bohuzel neporadim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.12.10 13:53

my chodíme na bazén do Radbuzy a cvičit do Hobita…

Příspěvek upraven 17.12.10 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.12.10 18:26

flapi, dík za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
2.1.11 12:45

Ahoj holky,
tak se pokusím s novým rokem trochu oživit naši diskuzi maminek z Plzeňského kraje a samozřejmě zvu do našeho kruhu i ostatní maminky. Klasická otázka: Jak se máte? Jak jste přežili Vánoce a Silvestr?
Náš malý už začíná pěkně mluvit, ale úplně trnu z toho, co z něho vyleze. Právě na něm je totiž vidět, jak se vlastně doma bavíme. Př. Vašík něco vyleje a jeho reakce: „To je dobrý mamiko“. Když jsme ho okřikovali, když byl na nás hubatý, postavil se proti nám a prohlásil: „Ticho, ticho!!!“ Toto slova se u nás stalo zakázaným, takže když nastane podobná situace, malý vykřikuje: "Myško, myško!!! (jako že máme být zticha jako myšky).
Jinak stále ještě nemáme odplenkováno. Malý se bez problému vyčůrá na nočník i na záchod, když ho posadím, ale sám si neřekne. To by ovšem nebyl takový problém. Problémem je, že od prodělání angíny v červenci!! má úplně rozhozenou střevní mikroflóru. Kaká 2 x - 4 x denně. Jednou má bobky, hned zas průjem. Už jsem měla podezření na alergii na nějakou potravinu, ale zatím to vypadá tak, že náš malý jedlík prostě jí nepřetržitě celý den (což při jeho 12 kg ve 2 letech a 6 měsících není vůbec vidět), a musí to nějakým způsobem ven :-D .
Vánoce byly úplně v pohodě, malý měl největší radost z rozbalování a trhání papírů. Silvestr byl takový, že jsme s přítelem usnusela už ve 23 hod. a spala až do rána :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová