Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holki,no bylo by to supeeeer,ale jěště nechci nic říkat takhle brzy,když sama nevím.A testy jsem taky nedělala,já mám pocit jako bych měla chcípnout ![]()
Gejso krásný fotečky - napíšu ti jméno do zprávy, můžeš si mě přidat ![]()
Od čtvrtka budem chodit s prckem na cvičení a masáže. Mám radost, že jsme se tam dostali
Konečně budem mít nějakou činnost, nevím jak ho sama zabavit ![]()
A kam budeto chodit? Taky jsem o tom premyslela, ze bych pak zacala chodit, ale nevim, nevim…
Jinak jsem v poradniku na plavani, ale pani mi rekla, ze jsem 200-sta v poradi a ze nam to stejne vyjde akorat na leto, takze s tim nejak moc nepocitam. Tak jsem prave zacala koukat po necem jinem.
At mame taky zabavu
Ahoj holky,
ozývám se opravdu po delší době - jsme na letním bytě u babičky a nemám tam internet. Za těch 14 dní stačil malý prodělat střevní chřipku, 5-tou nemoc a já chytila průjem taky. Očekávali jsme ještě u malého neštovice (měla je neteř i synovec - oba dva jsme poctivě navštěvovali), ale zatím nic, a je to už víc jak 14 dní po kontaktu s nemocným. Jinak děvčata, fotky malých jsou opravdu krásné ![]()
Co se týká cvičení - já jsem začala chodit na aerobik až půl roku po porodu a stejně nám cvičitelka říkala, které posilovací cviky (hlavně na bříško) máme dělat opatrně nebo vůbec ne.
Tak se mějte všechny hezky, pevné nervy i zdravíčko a ať nám počasí už konečně přeje ![]()
Gejsa_ píše:
A kam budeto chodit? Taky jsem o tom premyslela, ze bych pak zacala chodit, ale nevim, nevim…Jinak jsem v poradniku na plavani, ale pani mi rekla, ze jsem 200-sta v poradi a ze nam to stejne vyjde akorat na leto, takze s tim nejak moc nepocitam. Tak jsem prave zacala koukat po necem jinem.
At mame taky zabavu
200-sta v pořadi? Tak to je mazec. Já jsem přihlášená do Hobita na vaničky. Paní řekla že se ozve na konci května. Byli mu 3 týdny když jsem se tam hlásila, tak snad to klapne. Na to cvičení budem chodit do Božkova. Je to sice z ruky, ale nic jinýho jsem nesehnala
To ja tam volala jeste kdyz jsem byla tehotna… Ale volala jsem na Lochac, protoze mi kazdej rikal, ze Hobit je bezmezne plnej… Prave taky na vanicky a pak bychom presli na bazenek… Snad to vyjde. Jeste mozna zkusim toho Hobita, i kdyz je mi jasny, ze je hodne pozde.
Je zavidim,ze muzete chodit na plavani. My muzem u nas v M.L. az od pul roku ditete. Nemame tady udelany bazen pro tak male deticky. Ale na jednom hotelu to je,ale az v pul roce. Tak chci s malou chodit, voda ji zas tak moc nevadi. ![]()
No ja neverim ,ze se tam dostaneme ![]()
Ale taky je ve vode jak ve svym zivlu ![]()
Gejši, já jsem taky chodila s malou do Hobitu na plavání. Nevím, jak je to tam s těma vaničkama, ale na normální plavčo od půl roka se jde dostat. Vyhlásí termín, kdy se tam můžeš přihlásit a kdo dřív přijde… žádný pořadník tam nedělají.
Na Locháči jsem byla taky asi 150, tak jsem to vzdala.
Tak co??? Koukali jste na hokej??
Byl nadhernej,u nas to pak bylo v ulicich jak kdyby se vsichni zblaznili
![]()
Holky, mě dneska šíleně vzali záda. Nastupovala jsem s kočárem do tramvaje a v tom lup a bolí to jako čert. Volala jsem dopoledne manžu jestli může z práce, že ten kočár domů asi nevynesu. Nejsem schopná malýho vyndat ani z postýlky ![]()