Maminky z Plzně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
20.5.10 18:45

Holki,no bylo by to supeeeer,ale jěště nechci nic říkat takhle brzy,když sama nevím.A testy jsem taky nedělala,já mám pocit jako bych měla chcípnout :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.5.10 20:51

Gejso krásný fotečky - napíšu ti jméno do zprávy, můžeš si mě přidat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.5.10 07:54

Od čtvrtka budem chodit s prckem na cvičení a masáže. Mám radost, že jsme se tam dostali :-D Konečně budem mít nějakou činnost, nevím jak ho sama zabavit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
21.5.10 09:50

A kam budeto chodit? Taky jsem o tom premyslela, ze bych pak zacala chodit, ale nevim, nevim…

Jinak jsem v poradniku na plavani, ale pani mi rekla, ze jsem 200-sta v poradi a ze nam to stejne vyjde akorat na leto, takze s tim nejak moc nepocitam. Tak jsem prave zacala koukat po necem jinem.
At mame taky zabavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.5.10 09:57

Ahoj holky,
ozývám se opravdu po delší době - jsme na letním bytě u babičky a nemám tam internet. Za těch 14 dní stačil malý prodělat střevní chřipku, 5-tou nemoc a já chytila průjem taky. Očekávali jsme ještě u malého neštovice (měla je neteř i synovec - oba dva jsme poctivě navštěvovali), ale zatím nic, a je to už víc jak 14 dní po kontaktu s nemocným. Jinak děvčata, fotky malých jsou opravdu krásné :-D
Co se týká cvičení - já jsem začala chodit na aerobik až půl roku po porodu a stejně nám cvičitelka říkala, které posilovací cviky (hlavně na bříško) máme dělat opatrně nebo vůbec ne.
Tak se mějte všechny hezky, pevné nervy i zdravíčko a ať nám počasí už konečně přeje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
21.5.10 09:58
Gejsa_ píše:
A kam budeto chodit? Taky jsem o tom premyslela, ze bych pak zacala chodit, ale nevim, nevim…Jinak jsem v poradniku na plavani, ale pani mi rekla, ze jsem 200-sta v poradi a ze nam to stejne vyjde akorat na leto, takze s tim nejak moc nepocitam. Tak jsem prave zacala koukat po necem jinem.
At mame taky zabavu

200-sta v pořadi? Tak to je mazec. Já jsem přihlášená do Hobita na vaničky. Paní řekla že se ozve na konci května. Byli mu 3 týdny když jsem se tam hlásila, tak snad to klapne. Na to cvičení budem chodit do Božkova. Je to sice z ruky, ale nic jinýho jsem nesehnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
21.5.10 11:08

To ja tam volala jeste kdyz jsem byla tehotna… Ale volala jsem na Lochac, protoze mi kazdej rikal, ze Hobit je bezmezne plnej… Prave taky na vanicky a pak bychom presli na bazenek… Snad to vyjde. Jeste mozna zkusim toho Hobita, i kdyz je mi jasny, ze je hodne pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
21.5.10 12:07

Je zavidim,ze muzete chodit na plavani. My muzem u nas v M.L. az od pul roku ditete. Nemame tady udelany bazen pro tak male deticky. Ale na jednom hotelu to je,ale az v pul roce. Tak chci s malou chodit, voda ji zas tak moc nevadi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
21.5.10 12:35

No ja neverim ,ze se tam dostaneme :-(

Ale taky je ve vode jak ve svym zivlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
23.5.10 23:44

Gejši, já jsem taky chodila s malou do Hobitu na plavání. Nevím, jak je to tam s těma vaničkama, ale na normální plavčo od půl roka se jde dostat. Vyhlásí termín, kdy se tam můžeš přihlásit a kdo dřív přijde… žádný pořadník tam nedělají. :nevim: Na Locháči jsem byla taky asi 150, tak jsem to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.5.10 12:21

Gejso - super fotky :palec:

a ahoj holky :lol: hlásím se mezi plzeňandy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
24.5.10 13:03

Tak co??? Koukali jste na hokej?? :mrgreen: Byl nadhernej,u nas to pak bylo v ulicich jak kdyby se vsichni zblaznili :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
24.5.10 13:04

Janni vitam te tu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.5.10 18:04

Holky, mě dneska šíleně vzali záda. Nastupovala jsem s kočárem do tramvaje a v tom lup a bolí to jako čert. Volala jsem dopoledne manžu jestli může z práce, že ten kočár domů asi nevynesu. Nejsem schopná malýho vyndat ani z postýlky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
25.5.10 21:55

Flapi tak to nezavidim,pujdes k doktoru? Tak at si brzy ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová