Maminky z Plzně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
25.5.10 23:00

Ahoj holky :lol: ,
tak jsme byli o víkendu celá rodinka stanovat a bylo to super :palec: :palec: Juli si to náramně užila, aspoň se pořádně vylítala venku. Vyšlo i počasí až na tu průtrž v noci, ale to jsme zvládli :mrgreen:

Flapi, ať se brzo uzdravíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.5.10 13:01

Tak jsem s těma zádama byla na ortopedii - sestra psí čumák, doktorka hluchá… Poslala mě na rentgen, pak mi píchla injekci a pak na mě „nekojíte, že ne?“ To se zeptala brzo, co? No nic, zatím efekt žádnej, doufám že to povolí. Zítra bychom s Kubulou měli jít prvně na kojomasáže a cvičení, tak se budu modlit aby to povolilo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
27.5.10 12:20
Flapi píše:
Tak jsem s těma zádama byla na ortopedii - sestra psí čumák, doktorka hluchá… Poslala mě na rentgen, pak mi píchla injekci a pak na mě „nekojíte, že ne?“ To se zeptala brzo, co? No nic, zatím efekt žádnej, doufám že to povolí. Zítra bychom s Kubulou měli jít prvně na kojomasáže a cvičení, tak se budu modlit aby to povolilo :cry:

Tak ta dr. je kacena :-x kdyz se te zepta az potom co ti da injekci. A muze se to nejak dostat do mleka?Jee, co je to za cviceni? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
31.5.10 23:03

Ahojky,
Flapi injekce snad zabere!!
Gejšo krásné fotečky malé,je to kočka :palec:
My měli cestovní týdny.U kamarádů v Písku a u babi v Nymburku a taky v ZOO v Praze.
Jinak jsem konečně vyřešila dárky malýmu k narozkám dostame tatru a odstrkovadlo motorku.
Asi nám roste devátý zub prská a slintá.
Tak ať miminka rostou spinkaj a nezlobí.
jedna fotečka ze Zoo-Míša je prostřední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
2.6.10 17:06

Teda holky tady to vazne. Nikdo nepisete. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.6.10 18:21

Dneska jsme měli vítání občánků. Prcek byl vzornej, ani nepípnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.6.10 21:22

Ahoj holky, teda to počasí je fakt šílený, bejt s malou zavřená celej den doma.. :zed: :zed: Naštěstí zalehla v osm, tak mám klid.
Jinak 1.8. nastupuju zpátky do práce, už se docela těším. Juli půjde do miniškoličky, což jí jedině prospěje, je jak utržená ze řetězu :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.6.10 09:46

Mám radost, právě jsem Kubulu zapsala na cvičení do Hobita. Myslela jsem že se tam neprobojujem. A nejlepší na tom je že to máme pár kroků V pondělí začínáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
8.6.10 20:06

http://www.lidovky.cz/…as-/lide.asp?…

O Smoljakovi.Ja brecela jak mala.Mam rada Cimmrmana,takze me to dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
8.6.10 23:28

Holky to máme ale teplíčko co? Jako to zvládají miminka? U nás celkem dobrý, Julča líta jenom v tričku bez plenky, trénujeme čůrání :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.6.10 11:41

To jo, teplo je dost na to že před pár dny jsme si tu ještě přitápěli :mrgreen:
Prcka mám taky jenom v dobíčku a ponožkách a snad v pohodě. Nespokojenější je tad úplně bez pleny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
10.6.10 09:48

Ahojky u nas je to v poradku,mala teplo zvlada.Vcera bylo tedy vedro,ja myslela ze chcipnu. Tynka je porad hodnoucka,je to nej miminko :huban: :lol: . A co vy? Jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
10.6.10 10:26

Nase Kristynka , uz ji jsou pres 2 mesice a ma 5160g. Mame doma cvalika :lol: :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
10.6.10 11:22

Ahojky,teplíčka je najednou nějak moc,na to že jsme před 14-ti dny skoro mrzly!!!
Koukám že zde nic nového.Nějak se asi moc plánujou dovči :-D a nikdo nemá čas :-( .
O víkendu se chystáme na chatu do Horní Vltavice a výlet na Boubín-Míšu do krosny.Tak jsem na to zvědavá :-).
Oslavily jsme úspěšně první narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
10.6.10 13:36

Sunny,velika gratulace malemu :kytka: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...