Maminky z Plzně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1474
7.7.10 14:41

Sunnny, Sunnny, Sunnny...

… mé dítko je dcera Sabinka… :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Vím… že nemáme vlásky a vypadáme jako kluk, říkají jí to všichni. Například něco Sabi montuje, přijede známý a povídá: Z tebe bude jednou dobrej montér…
A nejen to, takže jsem zvyklá… :lol: :-P :mavam:
Jinak máš pravdu. V JH je fakt kráááásně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
8.7.10 16:49

Tak to se omlouvám-nekoukala jsem na to co máš pod metříkem,ale čistě jen na tu bazénkovou fotku.
Mě se zase stává že si myslí,že je Míša holčička-má takový sladký kukuč.No a taky i to jméno-Míša :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
9.7.10 23:01

Ahoj holky,
tak se ozývám po opravdu dlouhé odmlce. Trávila jsem měsíc u babičky na letním bytě a když jsme se vrátili domů, pořád bylo co dělat. Navíc mě teď docela honí účetní závěrka, prodělala jsem střevní chřipku - takže je to jedno s druhým. Malý konečně po 3 měsících zase spí celou noc. Vůbec jsme nepřišli na to, proč se po celou tu dobu v noci budil s brekotem a nechtěl spát třeba i 4 hodiny. Bylo to opravdu krušné a začínala jsem být zoufalá. Ale poslední týden už Vašík zase spí v pohodě. JInak za týden vyrážíme na týden do Jeseníků na dovolenou, takže snad si už konečně užijeme trochu pohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
14.7.10 13:55

Ahojky-všichni na dovolených????????????????????
Vedra jako blázen-nejí nespí,do toho lezou zuby.
Včera se :dance: poprvé vyčůral do nočníku. :dance:
A dnes také tak doufám,že nám to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.7.10 15:39

Dneska v rádiu říkali, že si důchodci na Slovanech v Bazénu stěžovali, že je děti opačného pohlaví pozorujou nahý a smějou se jim a proto tam děti od 6ti let výš nesmí. Nevím nevím, ale nebude se mi chtít pustit samotnýho 6ti letýho caparta samotnýho do šatny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.7.10 00:05
Flapi píše:
Dneska v rádiu říkali, že si důchodci na Slovanech v Bazénu stěžovali, že je děti opačného pohlaví pozorujou nahý a smějou se jim a proto tam děti od 6ti let výš nesmí. Nevím nevím, ale nebude se mi chtít pustit samotnýho 6ti letýho caparta samotnýho do šatny :nevim:

Tak to je hustýý :-D :-D To fakt jako myslí vážně ? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.7.10 07:23

jj, prý to už platí. Doufám,že než do toho doroste tak to nějak vyřeší. Takhle by s prckem musel chodit manža a ten nebude mít vždycky čas… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.10 18:45

Ahoj:) Hledáme kamarádku z Plzně na pokec a ježdění s kočárem. Ideálně v oblasti mezi Studentskou a alejí Svobody. Petra a Šárinka (2,5 měsíce)

• Citovat
  • Upravit
5429
15.7.10 19:10

Jojo,docela jsem se nasmála-no ale ono to vtipný moc není :roll:
Psali to už i v Klatovským deníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.7.10 21:39
Anonymní píše:
Ahoj:) Hledáme kamarádku z Plzně na pokec a ježdění s kočárem. Ideálně v oblasti mezi Studentskou a alejí Svobody. Petra a Šárinka (2,5 měsíce)

Ahoj, my jsme z Bor, ale jinak se hlásím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
17.7.10 01:38

Ahoj anonymní, moje segra bydlí El. Krásnohorské, to je u Aleje Svobody. Můžu se jí zeptat, myslím, že tam taky nikoho moc nezná. Má 4měs. holčičku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.10 09:11

Andreejs, to by bylo super:) Kdyby měla zájem, tak ať napíše na pz21@seznam.cz Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.10 09:14

Flapi, když my se na Bory moc nedostaneme :-( Vím, že tam jede rovnou 4, ale byl by problém s krmením. Krmíme každé 3 až 4 hodiny a jelikož nekojím, tak je to na cestování nepraktický. Petra

• Citovat
  • Upravit
10679
28.7.10 12:11

ahoj,jak se mate? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
28.7.10 12:13

nase mala ve trech mesicich

• načítám...