Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
… mé dítko je dcera Sabinka…
![]()
Vím… že nemáme vlásky a vypadáme jako kluk, říkají jí to všichni. Například něco Sabi montuje, přijede známý a povídá: Z tebe bude jednou dobrej montér…
A nejen to, takže jsem zvyklá…
![]()
Jinak máš pravdu. V JH je fakt kráááásně. ![]()
Tak to se omlouvám-nekoukala jsem na to co máš pod metříkem,ale čistě jen na tu bazénkovou fotku.
Mě se zase stává že si myslí,že je Míša holčička-má takový sladký kukuč.No a taky i to jméno-Míša ![]()
Ahoj holky,
tak se ozývám po opravdu dlouhé odmlce. Trávila jsem měsíc u babičky na letním bytě a když jsme se vrátili domů, pořád bylo co dělat. Navíc mě teď docela honí účetní závěrka, prodělala jsem střevní chřipku - takže je to jedno s druhým. Malý konečně po 3 měsících zase spí celou noc. Vůbec jsme nepřišli na to, proč se po celou tu dobu v noci budil s brekotem a nechtěl spát třeba i 4 hodiny. Bylo to opravdu krušné a začínala jsem být zoufalá. Ale poslední týden už Vašík zase spí v pohodě. JInak za týden vyrážíme na týden do Jeseníků na dovolenou, takže snad si už konečně užijeme trochu pohody.
Ahojky-všichni na dovolených????????????????????
Vedra jako blázen-nejí nespí,do toho lezou zuby.
Včera se
poprvé vyčůral do nočníku. ![]()
A dnes také tak doufám,že nám to vydrží.
Dneska v rádiu říkali, že si důchodci na Slovanech v Bazénu stěžovali, že je děti opačného pohlaví pozorujou nahý a smějou se jim a proto tam děti od 6ti let výš nesmí. Nevím nevím, ale nebude se mi chtít pustit samotnýho 6ti letýho caparta samotnýho do šatny ![]()
Flapi píše:
Dneska v rádiu říkali, že si důchodci na Slovanech v Bazénu stěžovali, že je děti opačného pohlaví pozorujou nahý a smějou se jim a proto tam děti od 6ti let výš nesmí. Nevím nevím, ale nebude se mi chtít pustit samotnýho 6ti letýho caparta samotnýho do šatny
Tak to je hustýý
To fakt jako myslí vážně ? ![]()
jj, prý to už platí. Doufám,že než do toho doroste tak to nějak vyřeší. Takhle by s prckem musel chodit manža a ten nebude mít vždycky čas… ![]()
Ahoj:) Hledáme kamarádku z Plzně na pokec a ježdění s kočárem. Ideálně v oblasti mezi Studentskou a alejí Svobody. Petra a Šárinka (2,5 měsíce)
Jojo,docela jsem se nasmála-no ale ono to vtipný moc není ![]()
Psali to už i v Klatovským deníku.
Anonymní píše:
Ahoj:) Hledáme kamarádku z Plzně na pokec a ježdění s kočárem. Ideálně v oblasti mezi Studentskou a alejí Svobody. Petra a Šárinka (2,5 měsíce)
Ahoj, my jsme z Bor, ale jinak se hlásím ![]()
Ahoj anonymní, moje segra bydlí El. Krásnohorské, to je u Aleje Svobody. Můžu se jí zeptat, myslím, že tam taky nikoho moc nezná. Má 4měs. holčičku. ![]()
Andreejs, to by bylo super:) Kdyby měla zájem, tak ať napíše na pz21@seznam.cz Petra
Flapi, když my se na Bory moc nedostaneme
Vím, že tam jede rovnou 4, ale byl by problém s krmením. Krmíme každé 3 až 4 hodiny a jelikož nekojím, tak je to na cestování nepraktický. Petra