Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@ugluk Diky, uz nebudu mudrovat. Nemela jsem byt zvedava a koukat na tema. Byla bych spokojena, jak jsem nakoupila.
@tulipán Nerozumím - myslela jsem fotky té manducy, která ti přijde, abychom mohly zkusit posoudit, jestli je pravá.
Jinak padělků je na aukru spousta a dřív se na to upozorňovalo na fóru, které je pokud vím už zrušené.
@tulipán
Po jejim puvodu bych tedy radeji nepatrala, ale pro sitko by mela byt bezpecna, a to je hlavni ![]()
@ugluk Vid. Misto abych se radovala z vyhodne koupe, hloda me cervik, jestli to byl Fair Trade. Ale radost mam, to bych kecala.
Uzivej ji
Ale pouceni i pro ostatni, ty podezrele koupe mohou byt znacne riskantni a otazka je, zda to komu za ty nervy stoji.
Manducu ma kamaradka a je s ni moc spokojena, takze urcite dobra volba.
Ahoj holky, dneska jsem koupila použitou manducu a chci se zeptat, jestli ji lze prát v pračce nebo jen v ruce? Na cedulce je jen ruční praní, ale chci slyšet zkušenosti, jestli je normální ji vyprat v pračce, případně na kolik stupňů. Jinak samotná manduca je dost onošená, vadí to něčemu? Jako funkčně snad ne, ale ta bavlna už není co bývala a navíc je nosítko vevnitř dost ušmudlané. Jaká vám přijde relevantní cena dost použité manducy? Díky za odpovědi
.
Prala jsem zatim jen jednou, normal v pracce na 30 nebo 40. Usmudlanou bych teda neprodavala, to bych pred prodejem vyprala, dost pouzitou manducu bych zkusila prodat kolem 1200 (a presne popsala jeji stav), ale kazda mame svedomi jinde ![]()
Ahoj, můžu se zeptat, neškrtí vás vzadu respektive na bocích ty pásy? Já manducu můžu nosit jen křížem, protože jinak mě řeže na bocích pod rukama(od podpaždí lehce níž). Když jste v ní nosily dítě kolem 7 měsíců(cca 8 kg), měli jste tím zipem prodlouženou tu opěrku zad, nebo ještě ne? Ještě jeden dotaz, nosíte manducu na bocích(čili na začátku kyčelních kostí) nebo v pase? Když jsem si totiž dala malou do manducy, kterou jsem měla zaplou v bocích, tak byla strašně nízko, hlavičku měla skoro pod prsama
. Díky za odpovědi.
@lemanka To by me taky zajimalo…ted uz asi nosite rozepnutou ze? Muj 4,5M chlapec ma 7 kg a kdyz to necham zapnute, tak to ma tak po krk, coz se mi zda malo, a kdyz to rozepnu, tak to zas ma skoro do pulky hlavicky a to zas se mi zda moc a on se i rozciluje, ze nevidi ![]()
@jan.ny17 Ano, teď je jí rozepnutá akorát, má 9 měsíců a 9 kg. On doroste.