Manžel a jeho kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1485
24.8.17 15:42

@Jaynak No, já bych se k téhle situaci taky postavila jinak. Ale je fakt, že když čekám návštěvu, tak nějaké občerstvení také vždy připravím. Tam jde o to, že se zakladatelka s tím svým partnerem totálně neshodli na tom, jak to celé pojmou a chlap si to nakonec stejně udělal po svém, ač byli domluveni na něčem jiném. Minimálně za to by se měl chlap zakladatelce omluvit. Zakladatelka by si zas měla vzít pro příště poučení, že pokud ji výslovně chlap nepozve, tak se nějak víc neangažovat, ale na druhou stranu zamítnout to přespávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.8.17 15:50
@Theli píše:
@Jaynak No, já bych se k téhle situaci taky postavila jinak. Ale je fakt, že když čekám návštěvu, tak nějaké občerstvení také vždy připravím. Tam jde o to, že se zakladatelka s tím svým partnerem totálně neshodli na tom, jak to celé pojmou a chlap si to nakonec stejně udělal po svém, ač byli domluveni na něčem jiném. Minimálně za to by se měl chlap zakladatelce omluvit. Zakladatelka by si zas měla vzít pro příště poučení, že pokud ji výslovně chlap nepozve, tak se nějak víc neangažovat, ale na druhou stranu zamítnout to přespávání.

Já též chystám pro návštěvu občerstvení. Jenom že, on ji o to měl požádat, takhle to všechno byla její iniciativa, kterou nikdo neocenil a ona z toho vyšla jako blbec, který se někam vnucuje. Máš pravdu, že se vůbec neměla angažovat a zamítnout přespání někomu, koho vůbec nezná. Mně přijde, že kamarádka si z nich udělala levný hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
24.8.17 15:58

@blabla123 :lol: :lol: ten z toho měl záchvaty smíchu, že to je jako ve filmu a když mu jeden kolega v práci řekl že se u nás zastaví aby mě poznal tak manžel řekl že neví jestli je to dobrý nápad když na návštěvy volám policii :mrgreen: :mrgreen:. ted měl monokla a v práci na něj jestli manželka doma zasahovala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
24.8.17 16:00
@Markéta80 píše:
@blabla123 :lol: :lol: ten z toho měl záchvaty smíchu, že to je jako ve filmu a když mu jeden kolega v práci řekl že se u nás zastaví aby mě poznal tak manžel řekl že neví jestli je to dobrý nápad když na návštěvy volám policii :mrgreen: :mrgreen:. ted měl monokla a v práci na něj jestli manželka doma zasahovala :mrgreen: :mrgreen:

To jsou srábci. Já bych vzala něco čím ho praštím a toho dotyčného v bytě bych něčím přetáhla. A pak bych volala policajty, takže to jde i hůř :D

• Citovat
  • Upravit
59409
24.8.17 16:04

@blabla123 to jsem chtěla jenže na předsíni nic nebylo a on byl docela veliký a asi by se to v tu chvíli vysvětlilo, pokud bych uvěřila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.8.17 16:12
@analoja píše:
zas jednou za tři roky by se člověk o ten drahocenný volný čas mohl podělit ;-)

Tak my ani jeden nemame takoveho kamarada ci kamaradku, se kterymi by nam tolik zalezelo na tom, aby jsme s nim byli sami bez partnera a hrali kvuli tomu na partnera takovyhle divadylka…

• Citovat
  • Upravit
1485
24.8.17 16:43
@Jaynak píše:
Já též chystám pro návštěvu občerstvení. Jenom že, on ji o to měl požádat, takhle to všechno byla její iniciativa, kterou nikdo neocenil a ona z toho vyšla jako blbec, který se někam vnucuje. Máš pravdu, že se vůbec neměla angažovat a zamítnout přespání někomu, koho vůbec nezná. Mně přijde, že kamarádka si z nich udělala levný hotel.

Tak on ji sice o nic výslovně nežádal, ale nakonec se přeci domluvili, že on a kamarádka přijdou, takže je logické, že něco nachystala. Nemusela sice lítat pro zákusky, ale třeba sušenky nebo něco drobného bych asi také měla v záloze, kdyby náhodou byla chuť. :think: Spíš bych zakladatelce vytkla tu přehnanou snahu se seznamovat, ač o to vlastně nikdo moc nestál. A také mi přijde, že kámoška potřebovala levně někde složit hlavu a o nějaké zdvořilostní seznamování jí vůbec nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2117
24.8.17 17:00

Nečetla jsem celou diskuzi. Za mě, asi bych se nevnucovala na společnou večeři. Když můj přítel jde s nějakou kámoškou na večeři, tak to taky neřeším. Nicméně kdyby u nás v bytě měla nějaká kamarádka přespávat, tak bych ji chtěla před tím poznat a vadilo by mi, kdyby jí a mému příteli přišlo normální s ní přijít domů, až budu spát. A pokud jste se navíc domluvili, že budete večeřet spolu všichni tři, tak bych od přítele čekala, že najde dobrý důvod, proč potom došlo ke změně plánu.

Nicméně už se stalo, takže je na řadě vysvětlit manželovi, jak si pro příště představuješ, že by podobné návštěvy měly probíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
24.8.17 17:03
@Theli píše:
Já osobně považuji domov za intimní prostor, kam si jen tak někoho nepouštím, takže bych měla velký problém už jenom s tím, že nějaká chlapova kamarádka, kterou vůbec neznám, bude spát u nás. Jinak teda je fakt, že ač neuznávám nějaké „sedánkování“ s opačným pohlavím, tak třeba při setkání se svým ex, bych svého partnera také nechtěla. :think: Bylo by mi tak nějak trapně a nejraději bych byla, kdyby se vůbec nesetkali. Trochu by mi hlodal červíček, jestli náhodou tvůj muž s tou tvou kamarádkou něco neměl, protože pak bych i chápala jeho nechuť vás dvě seznámit.
Na tvém místě bych se snažila se nad to povznést a chlapovi jenom řekla na rovinu, co mi na tom vadilo, a požádala ho, aby se to už neopakovalo (že jsi s nimi počítala, koupila jsi pro ně dezert, a pak nic z toho).

Pro rodinu a přátele je můj domov vždy otevřen. Ostatně přátelé jsou druhá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
24.8.17 17:08
@enyf píše:
Nečetla jsem celou diskuzi. Za mě, asi bych se nevnucovala na společnou večeři. Když můj přítel jde s nějakou kámoškou na večeři, tak to taky neřeším. Nicméně kdyby u nás v bytě měla nějaká kamarádka přespávat, tak bych ji chtěla před tím poznat a vadilo by mi, kdyby jí a mému příteli přišlo normální s ní přijít domů, až budu spát. A pokud jste se navíc domluvili, že budete večeřet spolu všichni tři, tak bych od přítele čekala, že najde dobrý důvod, proč potom došlo ke změně plánu.Nicméně už se stalo, takže je na řadě vysvětlit manželovi, jak si pro příště představuješ, že by podobné návštěvy měly probíhat.

Tak céres za špatnou domluvu a organizaci by zasloužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
24.8.17 17:12
@Honza 12 píše:
Pro rodinu a přátele je můj domov vždy otevřen. Ostatně přátelé jsou druhá rodina.
@Honza 12 píše:

Jenomže přátelé mého partnera nejsou automaticky mí přátelé :mrgreen: A pokud s někým bydlíš a je to váš společný domov, tak bys měl brát ohledy na názor toho druhého. Pro přátele je můj domov otevřen také, ale až po předchozí domluvě a ne že si budou chodit sem a tam jak do kurníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
24.8.17 17:21
@analoja píše:
a nebo taky ne, chodili spolu do školy, on je ajťák, takže se klidně mohli bavit o odborných věcech, při kterých by se zakladatelka nudila, mohli se bavit o bývalých spolužácích, které ona nezná,… proč hned malovat čerta na zeď :nevim:

muhehehe…ty jsi tak hezky miloučká…)

• Citovat
  • Upravit
30149
24.8.17 17:25
@Theli píše:
Jenomže přátelé mého partnera nejsou automaticky mí přátelé :mrgreen: A pokud s někým bydlíš a je to váš společný domov, tak bys měl brát ohledy na názor toho druhého. Pro přátele je můj domov otevřen také, ale až po předchozí domluvě a ne že si budou chodit sem a tam jak do kurníku.

Přátelé mé přítelkyně a ženy jsou i moji přátelé. Ač je neznám. Moje přítelkyně má naštěstí úroveň a nemá blbý přátele. Aspoň jsem takové nepotkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.8.17 17:36
@Honza 12 píše:
Přátelé mé přítelkyně a ženy jsou i moji přátelé. Ač je neznám. Moje přítelkyně má naštěstí úroveň a nemá blbý přátele. Aspoň jsem takové nepotkal.

Takže ty máš přítele za někoho, kterého vůbec neznáš? Hmm divný. Já považuji za přátele někoho, koho znám několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
24.8.17 17:41
@Jaynak píše:
Takže ty máš přítele za někoho, kterého vůbec neznáš? Hmm divný. Já považuji za přátele někoho, koho znám několik let.

ale tak tvůj skvělý manžel by si nikdy nevybral za přítele někoho špatného, takže by měla existovat presumce jeho dobrosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí