Manžel chce podporovat zbytek rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21703
18.11.15 17:27

Aha, takze vrcholem moralky je prokourit a protelefonivat mesicne 1400 a potom ke svemu jedinemu pracujicimu diteti natahovat ruku, aby odtrhl od huby svemu postizenemu diteti?
Nebo vychovat 4 deti, z toho 3 zmetky a z toho jednoho, co je tak blby, ze pracuje a stara se, si udelat pokladnicku? To uz je jako v poradku?
Co byste rekli tricetiletemu chlapovi, kdyby byl zadluzeny, mesicne prokouril a protelefonoval 1400, platil by trojr alimenty a pak by chtel penize od rodicu na jidlo? Jenom proto, ze je to zakladatelcina tchyne, tak musi byt proti ni vysazena a nespravedliva? Snad se maminka musi taky trochu snazit a umirňit sve vydaje - pomoct ano, ale neco za neco, at ma snahu a prestane kourit nebo snizi tarif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
18.11.15 17:40
@Izzz píše:
Já bych manžela nechala pomáhat, ale v mezích. s maminkou by si musel promluvit. zkusila bych pořešit ten paušál. kouření se asi nevzdá. podmínkou by byly žádné další půjčky kvůli manželovým bratrům. pokud ano, konec přísun peněz.
Pomoc bych zřejmě poskytla ve formě potřebného oblečení, základních potravin. neposílala bych jí žádné peníze. dávala bych už koupené věci.

Tohle je velmi rozumná rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.11.15 17:45
@PaníBovaryová píše:
Aha, takze vrcholem moralky je prokourit a protelefonivat mesicne 1400 a potom ke svemu jedinemu pracujicimu diteti natahovat ruku, aby odtrhl od huby svemu postizenemu diteti?
Nebo vychovat 4 deti, z toho 3 zmetky a z toho jednoho, co je tak blby, ze pracuje a stara se, si udelat pokladnicku? To uz je jako v poradku?
Co byste rekli tricetiletemu chlapovi, kdyby byl zadluzeny, mesicne prokouril a protelefonoval 1400, platil by trojr alimenty a pak by chtel penize od rodicu na jidlo? Jenom proto, ze je to zakladatelcina tchyne, tak musi byt proti ni vysazena a nespravedliva? Snad se maminka musi taky trochu snazit a umirňit sve vydaje - pomoct ano, ale neco za neco, at ma snahu a prestane kourit nebo snizi tarif

Kdo chce psa bít hůl si najde, kdyby to nebylo kouření a telefonování, vadilo by zakladatelce něco jiného :nevim:

Syn jí chce občas nakoupit, nechce jí dávat půl platu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
18.11.15 17:48

@Bábrdl
Tchyní na tomto fóru je mi všeobecně velmi líto. Protože tu ani nemají možnost se sebeméně bránit, a pokud je někdo - jo já - hájí, je vždycky zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
18.11.15 18:25
@Bábrdl píše:
Kdo chce psa bít hůl si najde, kdyby to nebylo kouření a telefonování, vadilo by zakladatelce něco jiného :nevim:Syn jí chce občas nakoupit, nechce jí dávat půl platu.

To je spekulace, zakladatelka sama to nereka, ze ji chce obcas nakoupit, nerekla, kolik a jak ji hodla syn prispivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
18.11.15 18:27
@inkakřivák píše:
@Bábrdl
Tchyní na tomto fóru je mi všeobecně velmi líto. Protože tu ani nemají možnost se sebeméně bránit, a pokud je někdo - jo já - hájí, je vždycky zle.

Nemusi byt, moje tchyne je hodny clovek, vazim si ji a respektuji ji, i kdyz s ni obcas nesouhlasim, nebo me slovne rani, verim, ze neumyslne. Pokud potrebuje pomoct, vzdycky ji vyjdu vstric, kdyz muzu a ona mne taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
18.11.15 18:46
@PaníBovaryová píše:
Nemusi byt, moje tchyne je hodny clovek, vazim si ji a respektuji ji, i kdyz s ni obcas nesouhlasim, nebo me slovne rani, verim, ze neumyslne. Pokud potrebuje pomoct, vzdycky ji vyjdu vstric, kdyz muzu a ona mne taky

Píšu - na tomto fóru - protože tady se podle zakládajících i většiny diskutujících vyskytují takové jedubaby, že by je patřilo ne zabít, ale upálit a popel hodit do řeky. Vždyt ony si dovolují kupříkladu líbat svá vnoučata a říkat jim ty můj miláčku! A dokonce některé ty příšery jim kupují hračky, hrají si s nimi, vyváří jim podle jejich přání - ehm, jak to čtu, co píšu, taky jsem megera non plus ultra. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
18.11.15 20:37

Až se tu zase objeví diskuze- Jak mám vyjít s penězi, jak dosáhnout na dávky, když výdaje jsou tak a tak, telefon, cigára za tolik a tolik. Okamžitě, ale okamžitě, začne být dotyčná sekýrovaná, že dokud má na cíga, nemá se špatně a že telefon se dá najít levnější a kdesi cosi, aby jí nedotovat stát. Pokud se ale jedná o dotování synem, to najednou, ať si ženština hulí, jak dobytek, však syn zaopatří :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
18.11.15 21:24
@ita83 píše:
Zakladatelka má recht - nic té staré čůzy neplať ať chcí. pne hlady miluje svoje děti tak ať si trpí až bude bezcitná a vyhodí je na ulici tak jí podej šálek čisté vody ale bacha jen vodu bez šťávy šťávu si ještě nezaslouží dokud nebude bez dluhů a nezačne dávat peníze vám - manžela pořádně prašť po hlavě válečkem a pro jistotu ho kopni ještě mezi nohy aby se mu rozsvítilo v obou mozcích a pro jistotu to dělej aspoň týden v kuse kdyby náhodou se zase chtěl slitovat nad svou maminkou která ho vychovala a určitě z něj vychovala bezcitného zmetka který nic nedělá atd takže vlastně pro něj nic v životě neudělala to tys ho vychovala aby chodil do práce a měl nadprůměrný plat to tebe stálo usili jej převychovat tys dostala od ní nemakačenka a musela jsi ho předělat - jen bacha na jednu věc - ono se taky může stát že bude mámu podporovat za tvými zády a tím se mezi vámi vytvoří propast protože tě bude mít za bezcitnou mrchu a pak se jednou může objevit nějaká chápavá a budeš brečet na emiminu - odešel proooč??? měly by jste si stanovit hranice dejme tomu 2 tisíce měsíčně a přes to vlak nejede

Fakt jen žasnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.15 22:15

Někdy je dobré ukázat jiný úhel pohledu - aby si manžel uvědomil, že peníze pro matku bere dětem a vlastně celé rodině. Ale záleží, jestli to chceš rozseknout… Já řešila něco jinýho (ale stejný princip) a pro mého muže je přednější jeho rodina než já a dítě. Dá se s tím žít, ale asi ne dlouho (je to takový poloviční rozvod), nemůžeš čekat oporu, musíš se spoléhat jen sama na sebe… Je těžký si takovýho člověka vážit (i když je to jinak skvělej chlap), pro klid doma začne lhát… Ale třeba to budeš mít jinak :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky