Manžel mě dohání k šílenství.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17973
15.5.23 12:38
@Uslava píše:
Nikdo nemusí umět vařit. Ať si zaplatí hospodyni. Co bude předávat své dceří? No, to, co jí pujde. Když jí vaření nejde, tak to prostě vaření nebude. Máš názory z předminulého století.

Asi tak, moje máma vaří luxusně a stejně mě k ničemu moc nepustila, všechno si chtěla dělat sama, max umýt nádobí :zed: takže jsem se vařit pořádně naučila až ve své domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 12:49
@shadowbabe píše:
Myslím si, že do kina není problém jít aj odpo a když teda dceru nakojíš, tak ty 2 hoďky vydrží ne? ;) Pochopila bych novorozence, ale už je veliká. Druhý dítě mělo zuby za trest, bolavý břicho a nespavec. Ale je potřeba myslet trošku aj na sebe a muže. Na jednu stranu se mu nedivím, že má kecy. Narozením dcery si nepřestala být manželkou, kamarádkou, partnerkou. Nezapomínej na to :kytka:

Já ale dceru nekojim co 2 hodiny, jenom když je nemocná a nechce jist, jinak ji normálně 5× denně pevnou stravu s kojím ráno a na denní spánek a na večer, a někdy si chce prostě cucnout přes den. Dcera si se zuby dala na čas a lezou až po roce :zed: někdy na to zapomínám, to je pravda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.23 12:51
@bigl píše:
8o
Tak to pak chápu, ze tě to štve.

O tom přesně mluvím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.23 12:55
@Cizinka 999 píše:
Hele jsem podobné nastavena až na to že ja jsem byla na děti dost dama, manžel pracoval od rána do večera, ale dělala jsem do 10 lety věku děti jen 2 dny v týdnu, manžel vařil o víkendech a dělal v sobotu nákup na tři dny. Ale nikdy mi nic nevycital tak jak ani ja jemu.
Vážit si to co dělám ja pro rodinu a já jeho, po práci se věnovat dětem a večer jsme nedělají žádné domácí práce ale byli spolu. Děti spali ale luxusně. Teď už manžel v práci polevil, už nemusí honit kariéru a prachy, více doma vaří i nakupuje, což jsem ráda, ja zase uklizim a peru.

Mě právě vyčítá, že dělám málo. Líbí se mi, jak to máte harmonické a myslíte jeden na druhého.

• Citovat
  • Upravit
576
15.5.23 12:57
@Anonymní píše:
Já ale dceru nekojim co 2 hodiny, jenom když je nemocná a nechce jist, jinak ji normálně 5× denně pevnou stravu s kojím ráno a na denní spánek a na večer, a někdy si chce prostě cucnout přes den. Dcera si se zuby dala na čas a lezou až po roce :zed: někdy na to zapomínám, to je pravda.

tak s tebou mít potomka je očistec, to se na mě nezlob!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 13:00
@Cizinka 999 píše:
Ja bych s takovým pedálem žít nemohla a hodně bych se vymezila, on musí pochopit že má nadstandardní požadavky, a když se mu to nelíbí ať neřekla a doklidi podle sebe.

Má požadavky a pak kecá, že to dělám blbě..on si to dodělá podle svých představ s kecy, že já nejsem pořádná ženská.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.23 13:08
@Aneta.Berg píše:
Chapu co ti vadi. Mrzi te proste ty jeho kecy. Za me rada - neber ho proste vazne. Zkus se proti tem recem durazne ohradit, tak aby pochopil ze te to ubiji a zranuje. S vaznou tvari ho pozadej, at si s tebou sedne ke stolu a pozorne posloucha a rekni mu uprimne, co ty reci s tebou delaji a jak se pri tom citis. Jestli v tom bude pokracovat, tak uz to neni o rejpani, ale o vedomem ublizovani. Mozna rejpe, protoze mu neco fakt vadi, ale ze zkusenosti vim, ze spousta lidi do ostatnich rejpe pro zabavu - libi se jim jak s lidmi „hybou“, je to detinsky zlozvyk, ktery se da ostranit, kdyz clovek druheho stale miluje. Rekla bych mu, ze miru poradkumilovnosti, mate nastavenou ruzne. Stejne tak jako nekteri muzi v praci vydelavaji 200tis. mesicne a nekteri jen podprumner. Rekni mu, ze ty mu taky nevycitas, ze v praci nevydelava jako nejaka extratrida, tak at zbrzdi s kritikou tebe…

Přesně tak, tohle mi vadí. A pak jsem akorát nervní a protivná. Já už jsem mu říkala, ať mi to neříká, že mi to nedělá dobře a připadám si pak jak dítě, co dostává od taty vyhubováno.
On dělal vždycky srandičky a rýpanečky, vždycky jsem se zasmála, ale teď už to pretejka, jak jsem vyčerpaná, do toho pořádný sociální kontakt chybí, jsem furt jen s dcerou.

• Citovat
  • Upravit
1128
15.5.23 13:20
@Anonymní píše:
Přesně tak, tohle mi vadí. A pak jsem akorát nervní a protivná. Já už jsem mu říkala, ať mi to neříká, že mi to nedělá dobře a připadám si pak jak dítě, co dostává od taty vyhubováno.
On dělal vždycky srandičky a rýpanečky, vždycky jsem se zasmála, ale teď už to pretejka, jak jsem vyčerpaná, do toho pořádný sociální kontakt chybí, jsem furt jen s dcerou.

No to si umim predstavit - systematicky te vytocit k slzam a pak z tebe jeste udelat blbku, ce smyslu jakoze: „Jeeezis, co delas, nepoznas srandu?!?“ V kolektivu kamosu je, ale oblibeny, vid? Je to pozitivni sprymar a lidi si mysli, jak nemate doma veselo, ne? Za me je tohle detinsky, neempaticky chovani. Zacina si z tebe delat kamose - nebo spis boxovaciho panaka. Me by to ubijelo. Heled, domluv se s nim, ze neco jsi ochotna zmenit, ale at se klidni v chovani a nema hlasky jak tvoje mama. Neni to tvuj rodic, je to parner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 13:21
@Niceday44 píše:
tak s tebou mít potomka je očistec, to se na mě nezlob!

Jak to jako myslíš? Dcera se chce prostě pomazlit, když jí není dobře. Co je na tom?

• Citovat
  • Upravit
107637
15.5.23 13:31
@Prostě Vodnář píše:
Vždyť si ho také neudržíte, pak je to v pořádku.
není třeba si někoho udržovat …bud tam , kde je chce byt nebo ne …nikdo jiny to neovlivni
@Prostě Vodnář píše:
To ne, jen nepodporuji neschopnost, lenost a výmluvy.

co to ma byt v tvém světe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
15.5.23 13:40

Další urejpanej manipulant, kterýmu nic není dobrý a dělá všechno nejlíp. :nevim: Tak snad ta diskuze s ním zabere, ale docela pochybuju, zakladatelko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
15.5.23 13:51
@Prostě Vodnář píše:
Jenže ten výraz není myšlen doslova, ale obrazně. Do vaší řeči přeloženo: „Mít vůbec důvod s někým takovým být.“ Poslední dobou jsem zaznamenal, že emancipované ženy díky potlačování své ženskosti ztrácejí půdu pod nohama, díky ženám, které ctí tradiční hodnoty. Pochopitelně je to jejich svobodná a dobrovolná volba. A představte si, že ne každá žena, co v kuchyni vyváří v sobě nosí i ten pocit služky. Jsou ženy, které vaří z Lásky a věřte, že je to na tom jídle znát. Takže se obávám, že natvrdlost je úplně někde jinde.
pokud vari z lásky , určitě dostava z druhé strany maximum , je ve vztahu spokojena a děla to , protože chce …ne proto, ze musí …to same s tim pytlíkem
Chlapi si to kazi sami , protoze zacinaji v těchto oblastech tlačit , rýpat , buzerovat a je po lásce . Z povinnosti to nikoho nebaví , kromě těch co si chtějí chlapa udržet za každou cenu …vetsinou vztahy z rozumu nebo potřeba za každou cenu udržet rodinu bez ohledu na sebe .
@Prostě Vodnář píše:
Jenže ten výraz není myšlen doslova, ale obrazně. Do vaší řeči přeloženo: „Mít vůbec důvod s někým takovým být.“ Poslední dobou jsem zaznamenal, že emancipované ženy díky potlačování své ženskosti ztrácejí půdu pod nohama, díky ženám, které ctí tradiční hodnoty. Pochopitelně je to jejich svobodná a dobrovolná volba. A představte si, že ne každá žena, co v kuchyni vyváří v sobě nosí i ten pocit služky. Jsou ženy, které vaří z Lásky a věřte, že je to na tom jídle znát. Takže se obávám, že natvrdlost je úplně někde jinde.
zenskost je tedy podle tebe postavit se k plotně ?
Każdej to mate jinak , to je pak tezke .
@Prostě Vodnář píše:
Modernímu způsobu žití se nedá upřít jeho nepřehlédnutelnost. Stačí nahlédnout do školek a prvních stupňů základních škol.

co tam vidis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
15.5.23 14:27
@Anonymní píše:

Psala jsi v uvodu ze v noci kojis co hodinu nebo tak neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
15.5.23 14:29
@Anonymní píše:

Hele a chpdite nekam mezi lidi a deti? Nebo k pribuznym a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
15.5.23 14:39

Taky vidím chybu v tobě..mám dvě děti doma každý den krásně uklízení, vařím ob den, stacim jít s nimi ven, něco si pohrát, jdu na kolo, pak brigada a večer uspavani a sex 3 týdenně cca. Taky jsem nepochotila zatím co děláš ty.. jinak dcera má taky 1,5 roku a taky kojím v noci..k tomu bych dodala že chce taky pořád ikdyz ma normální stravu.
A ještě ta mladší je pěkný kvítko. Jo a ještě zvládnu bych i upravena..nepíšu abych machrovala ale.vis co. dokazou jiné ženy??? Dnes jsem zrovna starší říkala že maminky jsou superhrdinky :mrgreen: ale nevím jestli každa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí