Manžel mě dohání k šílenství.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Prostě Vodnář
15.5.23 19:31
@Venetia píše:
Kolik ti je? Šedesát +?

Ne, tolik mi vážně není.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
15.5.23 19:44

Domácí strava je důležitá pro celou rodinu. Nejen, že se tím dá ušetřit nemalá částka peněz, ale to co jíme se podepisuje i na našem zdraví. Navíc nikde jsem nepsal, že by měla být u plotny denně a vyvářet od rána do večera. Jen je to prostě úkon, který by měla zvládat. Ne kvůli chlapovi, ale hlavně kvůli dětem. Ono vyrůstat na rohlíku s Kiri, nebo na domácím vývaru je opravdu rozdíl.

@Slavek79 píše:
To nebude vekem ale smyslenim, jestli pro nekoho je to jestli zena vari, jedna z mala veci, ktere si vsima, tak si toho asi moc kolem sebe nevsima.
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
15.5.23 19:45

… a stály u plotny.

@Slavek79 píše:
Takova doba nikdy nebyla. Kdyz byly zeny doma tak se treba starali o zvirectvo. Mlely zrni, tkaly, sily. Proste dodelavaly spoustu veci, ktere si ted kupujeme.Příspěvek upraven 15.05.23 v 18:26
  • Citovat
  • Upravit
107629
15.5.23 19:50
@Prostě Vodnář píše:
Jistě, že vztah se navazuje z jiných důvodů. Ale i na návštěvu doma jednou dojde.
Pak je to zcela jednoduché, večeře u mne doma, uvařím já a pak u ní doma, uvaří ona.
Z toho se pozná hodně.

Z toho se pozná akorát to, jak vaří…ne, že vařit bude
Pokud bych se do takové situace dostala, udělala bych něco dle přání protějšku. Podle toho zase zjistíš, jestli jste na stejné vlně a nevyznává úplně odlišnou kuchyni.
Na pánskou návštěvu raději volím občerstvení, které se dá konzumovat průběžně, třeba k vínu než velké jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
15.5.23 19:57
@Venetia píše:
Pokud bych se do takové situace dostala, udělala bych něco dle přání protějšku. Podle toho zase zjistíš, jestli jste na stejné vlně a nevyznává úplně odlišnou kuchyni.
Na pánskou návštěvu raději volím občerstvení, které se dá konzumovat průběžně, třeba k vínu než velké jídlo.

Tak já bych při tomhle nesmyslném testu byla za tu nepoužitelnou a neznalou vaření, teplé večeře nedělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
15.5.23 20:02

Nevařím. Už 25 let manželství. Vaří můj manžel, umí péct cukroví a buchty, atd…jeho to baví, relaxujte u toho.
Naše děti kupodivu umí vařit i péct, naučily se to ( jsou již dospělé).
Zase umím mraky jiných věcí a manžel tedy mě nesráží, on zase nedělá jiné věci.
Je to o dohodě.
Jo, řekla jsem mu to už když jsme spolu chodili, že mě vaření nebaví. Věděl to, šel do toho.
On zase mi řekl že nechce uklízet.
Ok, tím relaxujte zase já ( oba tedy práci " druhého" umíme, v případě nouze ji děláme, ale ne stále)

Jinak naklikat nákup na košíku není žádná práce. A vzít pytel odpadků cestou do popelnice snad taky ne.

• Citovat
  • Upravit
107629
15.5.23 20:17
@Kasandra159 píše:
Tak já bych při tomhle nesmyslném testu byla za tu nepoužitelnou a neznalou vaření, teplé večeře nedělám :mrgreen:

Já taky moc ne, občas jsem udělala, ale opravdu až ve vztahu, kdy jsme spolu žili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
15.5.23 20:34
@Slavek79 píše:
Takova doba nikdy nebyla. Kdyz byly zeny doma tak se treba starali o zvirectvo. Mlely zrni, tkaly, sily. Proste dodelavaly spoustu veci, ktere si ted kupujeme.Příspěvek upraven 15.05.23 v 18:26

A přesto ženy byly doma a chlap živil celou rodinu. Zázrak.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
15.5.23 20:35
@kocourGarfield píše:
Nevařím. Už 25 let manželství. Vaří můj manžel, umí péct cukroví a buchty, atd…jeho to baví, relaxujte u toho.
Naše děti kupodivu umí vařit i péct, naučily se to ( jsou již dospělé).
Zase umím mraky jiných věcí a manžel tedy mě nesráží, on zase nedělá jiné věci.
Je to o dohodě.
Jo, řekla jsem mu to už když jsme spolu chodili, že mě vaření nebaví. Věděl to, šel do toho.
On zase mi řekl že nechce uklízet.
Ok, tím relaxujte zase já ( oba tedy práci " druhého" umíme, v případě nouze ji děláme, ale ne stále)Jinak naklikat nákup na košíku není žádná práce. A vzít pytel odpadků cestou do popelnice snad taky ne.

A taky to funguje :palec: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
15.5.23 20:36
@Venetia píše:
Na pánskou návštěvu raději volím občerstvení, které se dá konzumovat průběžně, třeba k vínu než velké jídlo.

Pozná se co?

• Citovat
  • Upravit
107629
15.5.23 20:45
@Uslava píše:
Pozná se co?

Co myslíš? napsala jsem co se pozná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
15.5.23 20:50

@WhiteCrow @Jahudka82 spousta žen je superhrdinek..uprimne já nevyužít den na max tak fakt nejsem spokojená, proto nechápu když někdo za celej den zvládne třeba jen uvařit a jak vidím tak ani to ne. V dnešní době plného internetu nechápu jak někdo ještě neumí vařit. Vždyť to tam píšou jak pro zvláštní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
15.5.23 20:52
@Vladenkaaa píše:
@WhiteCrow @Jahudka82 spousta žen je superhrdinek..uprimne já nevyužít den na max tak fakt nejsem spokojená, proto nechápu když někdo za celej den zvládne třeba jen uvařit a jak vidím tak ani to ne. V dnešní době plného internetu nechápu jak někdo ještě neumí vařit. Vždyť to tam píšou jak pro zvláštní :mrgreen:

My lenoši to máme jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
15.5.23 22:32
@Vladenkaaa píše:
@WhiteCrow @Jahudka82 spousta žen je superhrdinek..uprimne já nevyužít den na max tak fakt nejsem spokojená, proto nechápu když někdo za celej den zvládne třeba jen uvařit a jak vidím tak ani to ne. V dnešní době plného internetu nechápu jak někdo ještě neumí vařit. Vždyť to tam píšou jak pro zvláštní :mrgreen:

Tak ne všichni chtějí každý den „využít na max“, někdo chce i odpočívat nebo tak nějak žít. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
15.5.23 23:48
@Mariane.B píše:
Tak pokud považuješ tyto dvě věci za překážku dostavu, budeš muset odstavit při vzačátku puberty, dřív zdravé nebo bez rostoucích zubů fakt nebude.
Někdy by to chtělo trošku logického myšlení.
Hele v určitém věku je důležitý i nepřerušený spánek. Docela by mě zajímal i vliv nespaní na ten ekzém.

Anebo kojení - tam má vliv i to, co jí matka, i z její stravy mu něco může vadit - třeba by s UM ten ekzém dítě nemělo…náš malej byl osypanej už v porodnici, a hodně se to zlepšilo když jsem mu kolem 9-10 měs. začala dávat na noc UM, protože se budil čím dál tím víc a častěji, asi mu moje mlíko nestačilo a v roce a půl se mi odstavil víceméně sám, nějak si nepamatuju, že by byly nějaké scény. Tou dobou už se kojil jen v noci občas, přes den jsem ho uspala v kočáru. Od roka přes den už prso nějak extra nevyžadoval a hezky i jedl. Mladší mi flašku sunaru zaboha nevzala, s tou to bylo trochu složitější, klukovi chutnal, ona měla hysteraky jen tu flašku viděla. A přitom mi ani u prsa kolikrát na rozdíl od bráchy neusnula!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí