Manžel mě dohání k šílenství.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2541
17.5.23 17:12
@Jahudka82 píše:
Hele já to mám někdy tak že když mám volno i bez dětí, tak třeba půl dne tomu úklidu dám už jen pro ten pocit, že jsem něco udělala a nějak to doma vypadá, ale pak už mě to nebaví a jdu třeba ven, když je hezky - na kolo, procházku rychlejším tempem, nákupy, jinak bych byla akorát servaná jak borůvka, otrávená a když by večer dojeli, neměla bych už energii na nic. Takhle se na ně odpočatá těším mnohem víc, když udělám i něco pro sebe. On i ten úklid v klidu bez deticek motajicích se pod nohy pro někoho může být svým způsobem relax, taky to tak mám, že ty větší akce delam o víkendu, v týdnu po práci fakt ne, to jsem ráda že nějak pofackuju nádobí a základní údržbu. Ale když jsem pak doma sama, pustím si k tomu třeba oblíbenou muziku a jde to samo. Ale celý den úklidu jsem ochotná věnovat max před Vánoci když je venku hnusně a chci mít hotovo včas, a i tak to proložím pauzama s kávou, seriálem a něčím dobrým, když na to mám čas i klid… Všeho s mírou prostě!

Já občas úklid jako relax praktikovala jen jako svobodná, ale od okamžiku, kdy nebydlím sama, tak je ten účinek jakéhokoli úklidu ještě víc jepičí a nestojí mi za to :mrgreen: Za základ považuji stravu, provozování pračky, sušičky a myčky, to ostatní až bude čas a nálada někoho z bydlících :lol: Ale píšu, že je to jen za mě a naši domácnost. Svoji averzi k pravidelnému úklidu kladu k tíži babičce :lol: ta byla strašný generál ohledně úklidu přesně podle jejích představ, jak co do kvality, tak délky a času, brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí