Manžel mě dohání k šílenství.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
14.5.23 16:45

Mi přijde ten chlap podražděný oprávněně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.5.23 16:46

Můžeš nám tu pro zajímavost hodit výpis vašich činností….

• Citovat
  • Upravit
2324
14.5.23 16:49
@VitaminC píše:
Vareni a chozeni s kosem je vic nez polovina prace v domacnosti? Aha :lol:

Nevím teda, ale já čtu něco jiného:

" Neustále mám na talíři, že nevařím, neuklízím, jsem nervní a protivná… On je jinak svěklý, hodně pomáhá co se domácnosti týče, vaří nejčastěji on, nakupuje, vynáší koš. S dcerou si hezky hraje..."

Plus k tomu všemu ještě chodí do práce, podle totho co psala zakldatelka, tak na směny, což samo o sobě je dost záhul.
To se ti zdá málo?

Zakladatelko, proč kojíš 1,5r dítě v noci každou hodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
14.5.23 16:50
@tess50 píše:
A co děláš ty, když on vaří, uklízí, vynáší koš, nakupuje, hraje si s dítětem?

Stěžuje si tady

• Citovat
  • Upravit
2324
14.5.23 16:55
@tess50 píše:
A co děláš ty, když on vaří, uklízí, vynáší koš, nakupuje, hraje si s dítětem?

Kojí a chodí do salonu :lol:

Stejně si myslím, že jde o provokativně založenou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
14.5.23 16:57

… a v kolik jsi snidala, ze uz varil? On je takove ranni ptace? Nebo…?
Radim ukoncit kojeni, nekoukat na vymeny manzelek, zkus ho vice pochvalit a ocenit.

• Citovat
  • Upravit
8980
14.5.23 17:00

Ne, normální mi to nepřijde. Ale tou panvickou by měl praštit on tebe. Manžel se taky vcelku nadstandardně zapojuje do chodu domácnosti, ale to přece neznena, že já nedělám nic.. musí to být vyvážené. Oba chodíme do práce, oba vaříme, uklizime, vynasime koše, pereme… zapojujeme i deti, dle věku a schopností. Když jsem byla na RD, dělala jsem víc věcí já, logicky, byla jsem víc doma, měla víc času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7027
14.5.23 17:05
@milami píše:
Nevím teda, ale já čtu něco jiného:

" Neustále mám na talíři, že nevařím, neuklízím, jsem nervní a protivná… On je jinak svěklý, hodně pomáhá co se domácnosti týče, vaří nejčastěji on, nakupuje, vynáší koš. S dcerou si hezky hraje..."

Plus k tomu všemu ještě chodí do práce, podle totho co psala zakldatelka, tak na směny, což samo o sobě je dost záhul.
To se ti zdá málo?

Zakladatelko, proč kojíš 1,5r dítě v noci každou hodinu?

To si počkej na zdejší kojobijky. Dítě se přece kojí min. do 3 let. Ve dne se sápe do výstřihu každou hodinu včetně noci, kdy se několikrát budí a přisaje. Potřebuje to ke svému harmonickému vývoji ;-)
Jinak manželovi zakladatelky doporučuji druhého potomka. S jinou ženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
14.5.23 17:26

Kojila jsem vic jak dva roky poslendi dceru, ale ze bych dite stare rok a pul kojila kazdou hodinu v noci?
To jako proc? To snad uz ji normalni stravu, pokud si to dobre pamatuju, tak jsem pouze kojila pres den a maximalne tak dvakrat.

Nedivim se mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
14.5.23 17:26

@Uslava nefandim feministkam a ano, ženská má umět vařit. Vždyť to nic není - otevřes recept na netu, když ho neznáš, a je to. To jen dnešní doba předěláva chlapy na muzatky, a ti pak nejsou schopni privrtat poličku, hroutí se z každé maličkosti a nejsou schopni nést odpovědnost. Chlap má byt chlap a ne backora a žena má byt ženou a ne chlapem. V tom jsem hodně tradiční.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.5.23 17:27
@sahrazad1 píše:
@Uslava nefandim feministkam a ano, ženská má umět vařit. Vždyť to nic není - otevřes recept na netu, když ho neznáš, a je to. To jen dnešní doba předěláva chlapy na muzatky, a ti pak nejsou schopni privrtat poličku, hroutí se z každé maličkosti a nejsou schopni nést odpovědnost. Chlap má byt chlap a ne backora a žena má byt ženou a ne chlapem. V tom jsem hodně tradiční.

Ano, ale jsem ráda, že si dovaří třeba těstoviny nebo obstará dítě, když jsem v práci. Jsem zvyklá vařit, ale jsem ráda, že nechcípne, kdybych byla 14 dní v lázních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
14.5.23 17:30

Jste nevyspalá, dítě se přes noc kojí, máte problémy s manželem a snažíte se o další dítě? Myslíte, že se s druhým dítětem manžel úplně změní? Naopak, ještě přitvrdí, tentokrát asi oprávněně, protože nebudete stíhat podle jeho představ ještě víc. Počkejte, pokud je to možné, až dítě bude starší a bude spát celou noc, ať si chvíli odpočinete.

Příspěvek upraven 14.05.23 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
14.5.23 17:30

Podle mne ti to doma vlezlo na mozek.. a jestli s ním spíš 1× měsíčně, tak bych měla celkem oprávněně obavy, jestli se neventiluje Jinde!
Dělá doma fakt dost na to, že chodí do práce… Já bych na tvém místě zamakala trochu aspoň na tom vaření a na svých náladách.. abys náhodou brzo nebyla sama s dcerou, ale nikoliv proto, že by jeho tělo hnilo v lese… jeho tělo se bude nacházet totiž úplně někde jinde… bacha na to…
a jestli chceš dílo zkázy dokonat co nejdříve a nejspolehlivěji, tak druhý mimísek!!
:zed: měla bys přestat kojit a dát se dokupy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
14.5.23 17:36
@Bambule33 píše:
A proc kdyz jsi vystavena planujes druhe dite navic s timto exemplarem?
Kolik je dceri? Kojit co hodinu bych uz utnula, jestli je uz odrostlejsi.

Exemplářem? Vždyť doma dělá všechno a ještě chodí na směny do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
14.5.23 17:42

Nediv se, až tě časem opustí. Od jiného chlapa nebudeš mít takový servis. Až s tebou přestane spát, tak má už jinou nebo to už s tebou vzdal.

Vztahy jsou o tom, kdy nasloucháme tomu druhému. On ti říká, abys uklízela, vařila a nebyla tolik na telefonu. Nedalo by se to z tvé strany nějak vylepšit?

Ty jsi protivná a on potom takto přehnaně reaguje. Chápu, že jsi unavená. Je to těžké období, ale přijde mi, že z tvé strany chybí více vděčnosti.

Za mě pro vás bude zásadní to, až přestaneš kojit. Pokud budeš i potom protivná a on stále takto reagovat, tak budete jako spolubydlící a rodiče.

Sedněte si a proberte „reálné“ možnosti, jak do vašeho vztahu vnést více harmonie a energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí