Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Antonie Bolavá hele, já už jsem se dneska ptala, bonzovala a tak, myslím že stránku upozornění mají plnou, a teď řeším problém, nejde mi nahrát profilovka, tak si nechci MOniku rozházet ![]()
@starstop sama musíš vědět, jestli zvládneš sama vychovat, zaopatřit dítě. Hlavní je bydlení, peníze, a to nikdo nevíme.
Diskuzi nečti, je to uplně jiný případ a minimálně 49 stránek nesmyslů ![]()
@Ester13 to já vím, jenže prý jsem trnem v oku, skrz ten doutník
tak jsem se vyfotila bez doutníku a nejde mi to dát ![]()
Jasně já to vím, jen jsem chtěla přečíst jiný nazory na věc, no to je jedno. Stejně jsem to nepochopila.
@starstop píše:
Jasně já to vím, jen jsem chtěla přečíst jiný nazory na věc, no to je jedno. Stejně jsem to nepochopila.
Co jsi nepochopila?
Takže to dopadlo tak, že jde opravdu na potrat?
Já jsem v jiný situaci, ještě těhotná nejsem, ale chci ho přemlouvat, tak hledám podobná témata na netu ![]()
K. Black
Na co jste se mně tu ptali? Jestli se máte zeptat, na co?
Já ho nutit nebudu.
Jen jsem si to tu pročítala, a zajímalo mě jestli si zakladatelka dítě nechá nebo ne, protože jsou tu na to dost rozdílný názory.
@starstop píše:
já to chápu
Víš, u někoho je psaný projev něco jako otisky prstů broskvičinko ![]()
@starstop píše:
Takže to dopadlo tak, že jde opravdu na potrat?
Já jsem v jiný situaci, ještě těhotná nejsem, ale chci ho přemlouvat, tak hledám podobná témata na netu
jak dlouho jsi s chlapem, kolik ti je let? nikdy nikoho nepřemlouvej, protože on třeba ve slabé chvilce kývne, ale není to z nitra toho člověka. A mít dítě je velký závazek. Nebo ty chceš dítě i když víš že zůstaneš sama, že muž to odmítne? To jde samozřejmě taky, spousta žen to tak má, nic proti, jen se ptám.