Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já napíšu tohle.
@K.Black píše:
@verulenka návod nemám, všechno by byla improvizaceDěkuji
akorát si nemyslím, že jsem baculka, ano mám nahoře ještě kilo, ale jinak si myslím že jsem akorát
a ty na to odpovíš tohle.
@Larr píše:
![]()
Co si vo tom mám myslet? vysmíváš se mé váze nebo čemu? ![]()
Kde tě viděla - to nechápu.
@K.Black píše:
Tak já napíšu tohle.Co si vo tom mám myslet? vysmíváš se mé váze nebo čemu?
@Larr píše:
Dej si zákusek nebo doutník, jsi chytlavá.
jsem citlivá duše no ![]()
Ahoj Frozendarkess, jsem ve stejné situaci kromě toho že nejsme svoji, ale žijeme spolu 13 let, jedno dítko 6let máme, neplánovaně jsem otěhotněla a on mi hodil 10tisíc na potrat a řekl že zbytek si můžu nechat..peníze jsem mu dala zpátky a řekla že já to miminko chci a on že bud potrat nebo rozchod…taky mi tchýně řekla at si to nechám, ale je fakt že ona to ty děti nakonec živit nebude a průšvih je že ted na mě přítel tlačí výhružky s právníkama, a jak se jinak zabije, jak zničím všem život, a jak jsem sobecká…ale co dál, zvládnu 2 děti? penězma neoplívám a když budu muset odejít z našeho bytu, budu muset k tátovi do 2+1. a to fakt nevím, ač i on řekl že s potratem nesouhlasí, jestli a jak to u něj se zlobidlem a miminem dáme.
@matanaska a proc tak moc to dite chces s takovym clovekem, ktery ho evidentne nechce. Si ho udelej s nekym jinym, nadsencu/silencu, kteri chtej rodinu je dost. ![]()
@matanaska
Osobně bych si našla pronájem.
Určitě bych se nestěhovala s dětma do malého bytu k tatínkovi, taky chce mít asi trochu klidu ![]()
Jsem z Prahy, podnájem bude asi ranec..to bych dala asi fakt těžko, při mateřské
@matanaska
Jsou snad příspěvky na bydlení? Bych se na to zeptala…
@matanaska píše:
Ahoj Frozendarkess, jsem ve stejné situaci kromě toho že nejsme svoji, ale žijeme spolu 13 let, jedno dítko 6let máme, neplánovaně jsem otěhotněla a on mi hodil 10tisíc na potrat a řekl že zbytek si můžu nechat..peníze jsem mu dala zpátky a řekla že já to miminko chci a on že bud potrat nebo rozchod…taky mi tchýně řekla at si to nechám, ale je fakt že ona to ty děti nakonec živit nebude a průšvih je že ted na mě přítel tlačí výhružky s právníkama, a jak se jinak zabije, jak zničím všem život, a jak jsem sobecká…ale co dál, zvládnu 2 děti? penězma neoplívám a když budu muset odejít z našeho bytu, budu muset k tátovi do 2+1. a to fakt nevím, ač i on řekl že s potratem nesouhlasí, jestli a jak to u něj se zlobidlem a miminem dáme.
Nechápu, jak chlap, který ve zplození dítěte vidí takovouhle životní tragédii, může to dítě prostě zplodit…
To je přece jeho vizitka, že jsi těhotná, pokud dítě nechtěl, měl se chránit anebo bejt šikovnej.
Ale to už je OT. Každopádně si nedovedu představit, že bych s takovýmto člověkem nadále byla jako s životním partnerem. Asi bych si to pořádně zjistila s těmi příspěvky na bydlení, jak je psáno výše…
vo tomhle