Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
27.4.13 18:42
@Larr píše:
8o :mrgreen:

vo tomhle :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Larr
27.4.13 18:44
8o :?:
@K.Black píše:
vo tomhle :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
27.4.13 18:48

Tak já napíšu tohle.

@K.Black píše:
@verulenka návod nemám, všechno by byla improvizace ;)Děkuji :kytka: akorát si nemyslím, že jsem baculka, ano mám nahoře ještě kilo, ale jinak si myslím že jsem akorát ;)

a ty na to odpovíš tohle.

@Larr píše:
8o :mrgreen:

Co si vo tom mám myslet? vysmíváš se mé váze nebo čemu? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Larr
27.4.13 18:53

Kde tě viděla - to nechápu.

@K.Black píše:
Tak já napíšu tohle.Co si vo tom mám myslet? vysmíváš se mé váze nebo čemu? :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
27.4.13 18:54

Dej si zákusek nebo doutník, jsi chytlavá :roll:.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
27.4.13 19:23
@Larr píše:
Dej si zákusek nebo doutník, jsi chytlavá :roll:.

jsem citlivá duše no :oops:

• Citovat
  • Upravit
21581
27.4.13 22:12
@Larr píše:
Kde tě viděla - to nechápu.

Zde :jazyk: : https://www.emimino.cz/…ankovani/55/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
28.4.13 11:43

Chápu, chápu :roll: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
3396
20.5.13 15:28

@frozendarkness ahoj, jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.12.15 21:17

Ahoj Frozendarkess, jsem ve stejné situaci kromě toho že nejsme svoji, ale žijeme spolu 13 let, jedno dítko 6let máme, neplánovaně jsem otěhotněla a on mi hodil 10tisíc na potrat a řekl že zbytek si můžu nechat..peníze jsem mu dala zpátky a řekla že já to miminko chci a on že bud potrat nebo rozchod…taky mi tchýně řekla at si to nechám, ale je fakt že ona to ty děti nakonec živit nebude a průšvih je že ted na mě přítel tlačí výhružky s právníkama, a jak se jinak zabije, jak zničím všem život, a jak jsem sobecká…ale co dál, zvládnu 2 děti? penězma neoplívám a když budu muset odejít z našeho bytu, budu muset k tátovi do 2+1. a to fakt nevím, ač i on řekl že s potratem nesouhlasí, jestli a jak to u něj se zlobidlem a miminem dáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
12.12.15 21:35

@matanaska a proc tak moc to dite chces s takovym clovekem, ktery ho evidentne nechce. Si ho udelej s nekym jinym, nadsencu/silencu, kteri chtej rodinu je dost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
12.12.15 21:46

@matanaska
Osobně bych si našla pronájem.
Určitě bych se nestěhovala s dětma do malého bytu k tatínkovi, taky chce mít asi trochu klidu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.12.15 21:51

Jsem z Prahy, podnájem bude asi ranec..to bych dala asi fakt těžko, při mateřské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
12.12.15 21:55

@matanaska
Jsou snad příspěvky na bydlení? Bych se na to zeptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
13.12.15 06:52
@matanaska píše:
Ahoj Frozendarkess, jsem ve stejné situaci kromě toho že nejsme svoji, ale žijeme spolu 13 let, jedno dítko 6let máme, neplánovaně jsem otěhotněla a on mi hodil 10tisíc na potrat a řekl že zbytek si můžu nechat..peníze jsem mu dala zpátky a řekla že já to miminko chci a on že bud potrat nebo rozchod…taky mi tchýně řekla at si to nechám, ale je fakt že ona to ty děti nakonec živit nebude a průšvih je že ted na mě přítel tlačí výhružky s právníkama, a jak se jinak zabije, jak zničím všem život, a jak jsem sobecká…ale co dál, zvládnu 2 děti? penězma neoplívám a když budu muset odejít z našeho bytu, budu muset k tátovi do 2+1. a to fakt nevím, ač i on řekl že s potratem nesouhlasí, jestli a jak to u něj se zlobidlem a miminem dáme.

Nechápu, jak chlap, který ve zplození dítěte vidí takovouhle životní tragédii, může to dítě prostě zplodit… :zed: To je přece jeho vizitka, že jsi těhotná, pokud dítě nechtěl, měl se chránit anebo bejt šikovnej.
Ale to už je OT. Každopádně si nedovedu představit, že bych s takovýmto člověkem nadále byla jako s životním partnerem. Asi bych si to pořádně zjistila s těmi příspěvky na bydlení, jak je psáno výše…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky