Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
13.12.15 07:09

@matanaska ať se partner vzpamatuje a přečte si trestní zákoník, když už je tak chytrej a ohání se právníkama.
§ 162
Svádění těhotné ženy k umělému přerušení těhotenství

(1) Kdo svádí těhotnou ženu k tomu, aby

1. své těhotenství sama uměle přerušila, nebo
  1. jiného požádala nebo jinému dovolila, aby jí bylo těhotenství uměle přerušeno jinak než způsobem přípustným podle zákona o umělém přerušení těhotenství,

bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Odnětím svobody na šest měsíců až pět let bude pachatel potrestán,

1. spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 vůči ženě mladší osmnácti let,
  1. spáchá-li takový čin zneužívaje tísně nebo závislosti těhotné ženy, nebo
  1. přispěje-li takovým činem k těžké újmě na zdraví u těhotné ženy.

(3) Odnětím svobody na jeden rok až šest let bude pachatel potrestán, přispěje-li činem uvedeným v odstavci 1 k smrti těhotné ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
13.12.15 07:38

Kazdy chlap, ktery posila manzelku/partnerku znicehonic na potrat, ma milenku. Jiny duvod tam nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
13.12.15 07:57
@PaníBovaryová píše:
Kazdy chlap, ktery posila manzelku/partnerku znicehonic na potrat, ma milenku. Jiny duvod tam nebude.

jj, svatá pravda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.12.15 08:20

Já jsem sice hodně ve vztahu tolerantní někdy bych řekla že až hloupá. Dokáži odpustit hromadu věcí nad kterými ostatním zůstane rozum stát a na mém místě by už partnera ukamenovala ale kdyby mi řekl že mám jít na potrat tak to by viděl v jakou mrchu bych se změnila - jít na potrat jen z jeho rozmaru a zabít vlastní dítě tak to nikdy!!! Existují různé příspěvky na které budeš mít nárok a také různé organizace které ti pomůžou to vyřešit. Chápu ženy které jdou na potrat z důvodu třeba znásilnění nebo opravdu těžké životní situace ale jen kvůli toho že on se rozhodl tak to neee a jak je napsáno výše pokud ti vyhrožuje právníkem tak bych mu řekla že ho udáš na policii že tě nutí k vraždě vlastního dítěte a rozhodně by to byl náš poslední rozhovor přeji hodně sil v rozhodování :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
13.12.15 09:09
@mojmira píše:
jj, svatá pravda :(

s tím teda vůbec nesouhlasím :mrgreen: potrat je i o jiných věcech a né jen o jiné žénské ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
13.12.15 09:15
@ontario7 píše:
s tím teda vůbec nesouhlasím :mrgreen: potrat je i o jiných věcech a né jen o jiné žénské ;)

napsal znalec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
13.12.15 09:20
@mojmira píše:
napsal znalec :cert:

hele proč by měla být za potratem jen jiná ženská? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.15 09:43
@matanaska píše:
Jsem z Prahy, podnájem bude asi ranec..to bych dala asi fakt těžko, při mateřské
Ale tak budeš mít alimenty, příspěvek na bydlení atd… A stěhovat se do bytu k tátovi, který je již zvyklý na svůj klid, bych absolutně nedoporučovala.
@ontario7 píše:
hele proč by měla být za potratem jen jiná ženská? ;)

Třeba už je taky těhotná :D a živit 3 děti… v dnešní době docela masakr. Hele, ne, trocha srandy, ale na druhou stranu ten chlap vidí, že druhé dítě neutáhne, proto ten potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.6.16 20:34

Potrat NE

Jsem v podobné situaci…otěhotněla jsem neplánovaně s přítelem. Když jsme to zjistily tak on hned zacal mluvit o potratu. Já jsem nechtěla jit na potrat i presto ze mam uz dve deti z predchoziho vztahu, ale on proste ze to nechce…rekla jsem mu ze si to necham vzit ikdyz jsem to v planu nemela, ale aby mi dal uz pokoj ak jsem mu rela ze si to zaridim ten potrat.1.kvetna sváte lasky, zacal mi zvonit telefon a volal mi ze me miluje a ze chce aby jsme si to nechali…byla jsem dost prekvapena ale stastna… presne po mesici mi z prace napsal sms ze chce abych sla na potrat ze to psychycky nedava…ze deti zlobi (tim myslel ty me dve ) a ze to prost enedava, ze si mylsel ze to zvladne ale zjistil ze ne. takze ted v 11.tem tydnu tehu chce abych to dala pryc…:( nechce nic resit je jako skala…proste midal na vyber bud on nebo to dite…co by jste delali byt na mem miste? Nemam srdce na to jit na potrat… :((((((a strasne me to trapi, brecim jak zelva, deti se me neustale ptaji co mi je..a asi neco vycitili protoze mi ta starsi rika maminko ja se bojim ze nam strejda odejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
1.6.16 20:38
@Adelaida87 píše:
Jsem v podobné situaci…otěhotněla jsem neplánovaně s přítelem. Když jsme to zjistily tak on hned zacal mluvit o potratu. Já jsem nechtěla jit na potrat i presto ze mam uz dve deti z predchoziho vztahu, ale on proste ze to nechce…rekla jsem mu ze si to necham vzit ikdyz jsem to v planu nemela, ale aby mi dal uz pokoj ak jsem mu rela ze si to zaridim ten potrat.1.kvetna sváte lasky, zacal mi zvonit telefon a volal mi ze me miluje a ze chce aby jsme si to nechali…byla jsem dost prekvapena ale stastna… presne po mesici mi z prace napsal sms ze chce abych sla na potrat ze to psychycky nedava…ze deti zlobi (tim myslel ty me dve ) a ze to prost enedava, ze si mylsel ze to zvladne ale zjistil ze ne. takze ted v 11.tem tydnu tehu chce abych to dala pryc…:( nechce nic resit je jako skala…proste midal na vyber bud on nebo to dite…co by jste delali byt na mem miste? Nemam srdce na to jit na potrat… :((((((a strasne me to trapi, brecim jak zelva, deti se me neustale ptaji co mi je..a asi neco vycitili protoze mi ta starsi rika maminko ja se bojim ze nam strejda odejde :(

A kvůli čemu brečíš? Nad čím váháš? Jsi na něm nějak závislá nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.6.16 20:42

Nevím v jaké jsi finanční situaci, ale dítě je tvoje! Dala bys mu přednost před chlapem? Zabiješ radši dítě, aby byl chlap spokojenej? Vyžen chlapa a dítě si nech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
1.6.16 20:43

Kolik mají starší děti. Zvladnes se postarat sama i finančně, můžou ti pomocí rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
1.6.16 20:43

@Adelaida87 vzdyt ty víš, co chceš. Už tehdy jsi mu to řekla jen, aby dal pokoj, vážně jsi to ale úplně nemyslela. A teď píšeš, že nemáš srdce na potrat. Ty to zvládneš. Já jsem 8tt, čekáme treti, dost nečekaně, ale chtěné. Jen se desim chvíle, kdy to oznamime našim. Asi se pos…

Příspěvek upraven 01.06.16 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.6.16 20:44

Jak se dá otěhotnět neplánovaně? Máš dvě děti, tak snad už o antikoncepci něco víš, ne? pane božeCo řešíš, jsi v 11(!) týdnu!! Poslední věta snad nezasluhuje komentáře, strejdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.6.16 20:45

@Adelaida87 Ahoj, tak to je zapeklitá situace bych řekla. Z jedné strany strašně moc chceš si to dětátko nechat, ale z druhé strany se bojíš, že příjdeš o přítele a nakonec budeš s třemi dětmi sama. A pak zase další partner nějaký v budoucnu atd. atd…řeknu ti pravdu, vůbec nevím, co bych dělala stejně jako ty teď. Ještě bych si s ním promluvila, stejně jednou dítě, děti chtít (možná) bude…ještě bych hodně zvážila pro a proti.
Ale tak nějak podvědomě cítím, že bych za to dítě bojovala… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria