Manžel mě psychicky terorizuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.11 08:11

Asi zajdu za jeho doktorem, aby o tom nevěděl a řeknu mu to, ať mu navrhne nějakou psych. pomoc. Kdybych s tím přišla já, pěkně bych to slízla.
On se fakt chová jako malé dítě, moje mamka říká,že by to nevdržela a odešla od něj. To ale nemůžu - mám ho moc ráda a teď když je nemocný je to blbé…
Dneska měl jít na proktologii a raději jel do práce s tím že na to kašle, že to lepší stejně nebube. Kdyby se o sebe víc staral, myslím, že by na tom byl zdravotně líp. Pro něho je práce asi smysl života a na ostatní kašle

• Citovat
  • Upravit
5077
15.11.11 08:37

Ahoj zakladatelko,
ostatní příspěvky jsem jenom prolítla a nečetla důkladně, tak se omlouvám, jestli už ti to někdo poradil. Nemám zkušenost s touto nemocí, ale s depresí a litováním se v souvislosti s vážným onemocněním ano. Máma na tom byla taky špatně a rok se plácala v depresích. Já za ní jezdila a hodiny a hodiny poslouchala, jak je život zlý a jak je vše špatně a pořád dokola. Nic nepomáhalo a já sama byla na zhroucení. nakonec jsem si zašla za odborníkem já a psychiatr mi poradil terapii šokem. Při příští návštěvě jsem se do mámy obula, nebylo to pěkné, brečeli jsme nakonec obě, ale pomohlo to. Hezky na férovky jsem ji pověděla, jak je mi zle, jak už toho mám dost, jestli si myslí, že to mám jednoduché, že jsou na tom mraky lidí líp jak ona a hrnula jsem to všechno na ní. Ona nakonec vyhedala odbornou pomoc a začala brát antidepresiva a anxyolitika a stav se zlepšil. Zkus navštívit nebo jen zavolat manželova doktora a poradit se s ním, co dál. Sám mu doporučí návštěvu psychiatra nebo psychologa a třeba se to zlepší. Ty bys mohla udělat to stejné. A předtím bych mě pěkně od plic řekla, že jsi taky jenom člověk a už taky nemůžeš, tak ať se přestane konečně litovat a začne se snažit.
Držím vám pěsti, L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.11 11:12

Ahoj holky,
tak jsem volala jeho doktorovi, kde má jít 22.11. a řekla mu , co mi doma dělá. Na okolí se tváří, že je v poho a doma děs běs. Řekl, že to s ním probere, tak doufám, že to pomůže.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
119
15.11.11 11:24

Ahoj zakladatelko,nečetla jsem všechny příspěvky,ale mohu říct,že tě obdivuji,nemáš to jednoduché.Manžel se dostal do nemoci,kde on sám si je jistý,co to obnáší a sám si je tím vědomý,je to pro něj samotnýho dost těžké,proto taky to chování z jeho strany.Držím pěstičky a přeji velkou sílu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí