Manžel pořád někde "vymetá"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4923
17.11.11 10:34
RyBANA píše:
Soira píše:
RyBANA píše:
Tak zase nejde házet všechny do jednoho pytle, můj manžel měl takové období - chtěl si prostě ještě „naposledy“ užít s klukama - ale samozřejmě jinak byl pozorný až až…Po narození syna je ukázkový táta i manžel a jak jsem psala, častěji teď chodím já ven :lol:
období..a jak dlouho trvalo? mě přijde že u holek je to snad od počátku těhu…
je to na pytel mávnutím kouzelného proutku se bohužel nekoná…cesta zpět bude trnitá a bude hodně o nervové soustavě…ale holt chlap si k ženské dovolí jenom tolik , kolik mu dovolí ona…

Právě jen po to dobu, dokud jsem si nedupla :mrgreen:
Asi by to bylo období delší kdybych mlčela, je prostě potřeba si tu hubu otevřít na plno a chlapovi to buď dojde a nebo ne (a tam asi končí sranda).

Když jsme o tom období teď mluvili, tak sám říká, že nechápe co to do něj vjelo chovat se tak, že má zamlžíno. Že měl pocit najednou, že mu ujíždí vlak… :lol:

přesně…ukážeš mantinely a buď anebo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
17.11.11 11:05

Ahoj taky mám doma to samé manžel po porodu chodí do hospod chápu že potřebuje vypnout ale kdo to má trpět?Chodí do práce a po práci na fušky domů chodí po 22 hodině pak si stěžuje že toho má moc ale není mu pomoci.V pondělí kamarád slavil narozeniny chvíli jsme se stavily a pak jeli domů ani nešel domů ale do hospody.Dneska v noci ani nespal doma.volá mi píše že to posral a ty kecy okolo ale já už to nechci poslouchat zachvíli to bude zase v těch starejch kolejích.Zbytečně se pak utrhuji na syna a jsem nervní.Pak mě to mrzí.Jinak je hodnej ale tohle mě fakt sere. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nevernej12
17.11.11 11:14

Když jsem jeden čas chodil více do hospody, tak na mě žena použila trik, který jí někdo poradil. Napsala smsku ve smyslu, když stihneš přijít do 22h, tak stihneš i mě, jinak si to udělám sama a máš smůlu - zítra to dostanu.
V 90% jsem prej byl doma včas a relativně v pořádku ..

• Citovat
  • Upravit
4923
17.11.11 11:18
Nevernej12 píše:
Když jsem jeden čas chodil více do hospody, tak na mě žena použila trik, který jí někdo poradil. Napsala smsku ve smyslu, když stihneš přijít do 22h, tak stihneš i mě, jinak si to udělám sama a máš smůlu - zítra to dostanu.
V 90% jsem prej byl doma včas a relativně v pořádku ..
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.11.11 11:38
Nevernej12 píše:
V 90% jsem prej byl doma včas a relativně v pořádku ..

Super :palec: To ještě použiju, dík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
17.11.11 11:38

Limo a ty máš kam jít? Nebo on? Odejít bývá to nejtěžší, chce to plán. Držím palce, ať máš ty dny veselejší :mrgreen:

Limo.nada píše:
Kalla - Stále doufám, že se to narozením syna změní.. tak ještě vydržím tech pár týdnů.. Ale veselo mi není.. :-? No a pokud to nebude lepší, tak o mně asi vážně přijde..
  • Citovat
  • Upravit
etatinek
17.11.11 13:07
Limo.nada píše:
Ahoj Pralalinko, tak vidím, že nejsem sama kdo má takhle bezesný noci a trápí se. Bohužel neporadím, sama jsem bezradná.. tak snad ti aspoň pomůže, je takovejch chlapů asi víc.. :think: S dovolením napíšu, jak to mám ve „vztahu“ já..

Já jsem s tím svým už skoro 9 let.. teď jsem těhotná, mimi bude za pár týdnů a můj chlap se chová jako někdo úplně cizí.. Od té doby, co mi začalo růst bříško se prostě změnil.. nebo byl takový stále a jen já to celý ty roky neviděla :zed: Nemá o mně vůbec zájem a o těhotenství a mimčo taky ne.. nebyl na jediným ultrazvuku, k porodu jít nechce, jméno si mám vybrat sama, nevadí mu příjmení po mně (nejsme manželé).. atd.. ale mimčo není nechtěné ani jsem na něj neušila boudu.. snažili jsme se delší dobu, dokonce jsem i jednou potratila.. sice jsem chtěla mimi víc než on, ale to není nic divnýho.. chlapi už jsou takoví.. prostě chci jen říct, že TO dělal dobrovolně s vědomím, že můžu otěhotnět.. :lol:
Jenže jediný co ho teď zajímá, jsou jeho vlastní koníčky a televize. Pokud může, najde si jakoukoili záminku nebýt doma.. dokonce jsem ho přistihla, že mi i lže o tom kam chodí.. a bere si i práci navíc (teda aspoň to říká).. prostě jen aby tu nebyl..
Ani nebudu zdůrazňovat, že mezi námi už dlóóuho nic nebylo.. žádný sex.. a ne proto, že bych nechtěla já.. dokonce na mně ani vůbec nesahá, neobejme, nepolíbí.. prostě se ke mně nepřiblíží na metr a když se mu stavím do cesty, prostě se vyhne bez jedinýho doteku.. jak kdybych byla prašivej čokl..
Naše konverzace spočívá v jednom pozdravu denně a pak praktických řečech o chodu domácnosti.. asi ve stylu, kdo nakoupí a co je potřeba udělat ohledně pokojíku pro mimi.. když na něj mluvím, dívá se při tom na telku nebo někam mimo.. nikdy ne na mně nebo mně do očí.. během konverzace odchází z místnosti třeba si zapálit.. a to uprostřed věty.. :roll:
Když ho prosím, ať mně třeba někam vezme.. aspoň do kina, tak tvrdí, že musíme šetřit.. sám ale jede na večírek za kámoši někam ku Praze (jsme z Brna) a to najednou šetřit nemusí.. Na procházku nechce, povídat si nechce, prostě se mnou nechce trávit žádný čas, jako bychom byli úplně cizí spolubydlící.. prostě vůůůbec nic.. :zed: Jako výmluvu používá nejraději to že jsem přece těhotná, tak nic nemůžu..
Začal víc pít alkohol.. doma třeba i 1,5l vína denně, tvrdý.. taky se nechává se tetovat.. nosí mobil stále s sebou i v kapse od pyžama.. no bylo by toho ještě spousta, ale to už by byl vážně mega dlouhý příspěvek.. :oops: :oops:
Přesto tohle všechno, když se sesypu a jednou za čas na něj uhodím a chci to nějak vysvětlit.. tak tvrdí, že jsem paranoidní a že se nic neděje.. a že mně má rád.. :nevim:
Tak co si o tom myslíte? Já ho začala podezřívat z nevěry.. protože jinak už si to vysvětlit nedokážu.. a asi už jsem vážně paranoidní, sleduju každej jeho krok, pohyb, grimasu.. pátrám, přemýšlím, trápím se.. :cry:

Pralalinko, promiň že jsem ti svým stěžováním takhle nabourala tvou diskuzi.. :oops: ale třeba si tu můžeme aspoň vzájemně „foukat na bebíčka“

Sorry, ale je ti nevěrný, copak to nevidíš?? Dyť je to tak do očí bijící!! Tak naivní snad nejsi!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
182
17.11.11 14:51
Larr píše:
Limo a ty máš kam jít? Nebo on? Odejít bývá to nejtěžší, chce to plán. Držím palce, ať máš ty dny veselejší :mrgreen:
Limo.nada píše:
Kalla - Stále doufám, že se to narozením syna změní.. tak ještě vydržím tech pár týdnů.. Ale veselo mi není.. :-? No a pokud to nebude lepší, tak o mně asi vážně přijde..

Každej má kam jít.. třeba k rodičům.. ale o co by to pak bylo lepší?? :nevim: Tím už by nebyla žádná šance to, nějak to urovnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.11.11 14:52
Limo.nada píše:
Larr píše:
Limo.nada píše:
Každej má kam jít.. třeba k rodičům.. ale o co by to pak bylo lepší?? :nevim: Tím už by nebyla žádná šance to, nějak to urovnat..

A on to chce nějak urovnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.11.11 15:03
Sorry, ale je ti nevěrný, copak to nevidíš?? Dyť je to tak do očí bijící!! Tak naivní snad nejsi!! :zed:

Vidím, nevidím.. je to možnost kterou připouštím, ale dokázat ji nemůžu.. A hlavně, jak zařídit, aby s tím přestal a chtěl zase mně?? :nevim: Když se ho na to ptám, samozřejmě zapírá.. to by udělal každý.. i já bych zapírala, kdybych si šoustala jinde.. :think: :think: Jediný co z toho vyplývá je, že nás dvě (nebo víc) ještě nechce vyměnit na pozicích.. tzn. šance na nějaký pokračování vztahu asi je.. i když malá
Třeba si časem taky někoho najdu, ale budu to mít o dost těžší s děckem na krku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.11.11 15:04

Chuanitko, to nevím.. stále tvrdí, že je vše OK, ale chová se ke mně jak studenej čumák.. Pokojíček pro mimi jsme postavili, vyhodit mně teda rozhodně nechce.. zatím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
17.11.11 15:35
Limo.nada píše:
Larr píše:
Limo.nada píše:
šanci urovnat to bude mít kdykoli…a o to spíš když tam nebudeš..aby se mu to rozleželo v bedně…asi za tebou nepřijde do ložnice že to chce urovnat zatímco on bude spát v obýváku aby se vyspal a ty s prckem v ložnici
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
17.11.11 16:09

Soira.. myslím si, že svým odchodem k rodičům bych mu to leda parádně usnadnila.. :pocitac: a to mně ani nenapadne.. jednou tu mám trvalý bydliště (jeho byt) a udělal mi dítě, tak tu budu smrdět dokud se sám neodhodlá říct mi pravdu a vyhodit mně (teda vlastně už nás i s prckem - až se narodí)
Když odejdu, riskuju hlavně to, že už si na mně ani nevzpomene.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.11.11 17:19

Tak já bych tedy také nikam nešla - už kvůli tomu pohodlí..On to posral, ale já se vzdám svého domava, které jsem pracně budovala?? ale zase na druhé straně bych na něm nevysela a citově bych se odprostila též..Holt bych si jela po svý koleji a vegetovala v bytě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
17.11.11 17:51
Limo.nada píše:
Soira.. myslím si, že svým odchodem k rodičům bych mu to leda parádně usnadnila.. :pocitac: a to mně ani nenapadne.. jednou tu mám trvalý bydliště (jeho byt) a udělal mi dítě, tak tu budu smrdět dokud se sám neodhodlá říct mi pravdu a vyhodit mně (teda vlastně už nás i s prckem - až se narodí)
Když odejdu, riskuju hlavně to, že už si na mně ani nevzpomene.. :nevim:

hele jasně jen ty víš jak to doopravdy je, my tady se můžeme leda domnívat když je k dipozici názor jedné strany… já řeším věci hned v zárodku a to vždy…abych se vyhla tomu, že to zajde až tak daleko…a bude to skoro neřešitelná situace. Naštěstí tyto věci se současným manželem řešit nemusela ale s bývalým ano…tak už proto ta ráznost a hned jsem se vším hotová a mám pro to jediné vysvětlení…
leda narovinu se mu postavit do cesty a zeptat se co se děje.....a naléhat dokud ti nedá validní vysvětlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí