Manžel se chce rozvést - nová přítelkyně u nás doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
17.1.22 18:45
@10lenka píše:
Od ni, on mo vubec o ni rika spoustu veci-bohuzel, nevim jestli si to neuvedomuje jak mi tim ublizuje nebo ma tu potrebu se s tim sverovat, prej je jeji manzel sociopat 8o a prej by jsme se k sobe hodily
:D A tak to zas není špatný nápad :D, třeba je to fajn chlap. ;)
Ne, to si dělám legraci.
Věřím, že se ten Tvůj blázen nenechá vystrnadit z domu a je asi marné, co tady píšou holky: „ať jde na ubytovnu“. Když chlap nechce, nepůjde.
Je ale otázka, jak si to představuje. Že jako za týden budete rozvedení a on si ve vašem domě bude bydlet s ní nebo co?
Připadá mi jako úplně potrhlý, o bezcitnosti nemluvě.
A já bych klidně za tím jejím manželem zajela. Udělej doma třeba nenápadně pár fotek, až u vás zase ta kráska bude na kafi, a hezky mu je ukaž a řekni, co Tvůj muž plánuje. Víc hlav víc ví, třeba si s jejím chlapem pokecáš dobře. A věci se posunou o trošku rychleji. :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
17.1.22 18:49
@10lenka píše:
No prevoznik :lol: :lol: :lol: to si njak neumim ani predstavit, je to fajn kluk, ale rozhodne by si nezaslouzil abych ho vyuzila k necumu takovemu, naopak.

Hlavně se ale s kamarádem moc neukazuj před manželem, protože by to otočil proti Tobě, měl by zdánlivě o důvod víc být na Tebe protivný, a že s kamarádem nic nemáš, se dokazuje těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34103
17.1.22 19:02
@10lenka píše: :hug: :hug: dekuji

Není zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myška zlatá
17.1.22 19:14

@arinecka myslete si co chcete, ale chyba je vždy v obou v páru, pokud dojde na rozvod. Nejsem zastánce toho, že zakladatelka má vždycky pravdu a je nutné litovat. Je to dospělá žena a není tak na místě hrát na city, když si za to můžu sama nebo utíkat z domu, když se mi něco nelíbí. Škodí tím sama sobě, nechat si od nich **** na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
100
17.1.22 19:21
@Cimada píše:
Hlavně se ale s kamarádem moc neukazuj před manželem, protože by to otočil proti Tobě, měl by zdánlivě o důvod víc být na Tebe protivný, a že s kamarádem nic nemáš, se dokazuje těžko.

Oni se znaj, kamarad nam casto nosil ryby, je vasnivy rybar tak jsme je pak u nas udily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
17.1.22 19:32
@Cimada píše:
Je ale otázka, jak si to představuje. Že jako za týden budete rozvedení a on si ve vašem domě bude bydlet s ní nebo co?

dyt milence se dum nelibil a kritizovala ho. Myslis, ze by nakonec usoudila, ze darovanemu koni se na zuby nekouka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.1.22 19:44
@warita píše:
dyt milence se dum nelibil a kritizovala ho. Myslis, ze by nakonec usoudila, ze darovanemu koni se na zuby nekouka?

Spis ze na dalsi hypoteku uz muj ex manzel nedosahne takze bude muset najit velky byt aby se tam vesli jeji deti i jednou za cas moje deti, i kdyz v navrhu piseme ze to nechame na prani deti kdy chteji byt s tatinkem a jeho novou rodinou…ja jen prosila aby dal detem cas, ze jinak zacnou tu jeho nenavidet -no oni uz ted ji nemaj v lasce a coz teprve az budou spolu 4 deti, jak si tam pak budou pripadat ze. Ja uz se snad i na ten rozvod i tesim na jednu stranu ano stale ho mam rada na druhou s tim nic neudelam, ale chci aby moje deti zas byly stasny, je to hloupy ale me je vlastne lito i tech jejich deti v tom musej mit uz madlajz 8o coz samozrejme neni moje vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
17.1.22 19:46

@10lenka a co bude teda s tim domem, to jsem nejak nepochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
17.1.22 19:54
@warita píše:

Já to bohužel nestíhám číst všechno.
Nevím, něco jiného je před zakladatelkou něco pronášet kriticky, chtít ublížit, a pak nakonec být ráda, že může sídlit v něčím domě. Lidské povahy jsou různé.
A mohla to kritizovat i proto, že si představovala, jak ona to tam zvelebí po svým, nevíme.
Jen tipuji, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
17.1.22 19:56
@10lenka píše: , i kdyz v navrhu piseme ze to nechame na prani deti kdy chteji byt s tatinkem a jeho novou rodinou…

Počkej, toto jste tam někam do rozvodového návrhu napsali? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
17.1.22 19:57
@10lenka píše:
Oni se znaj, kamarad nam casto nosil ryby, je vasnivy rybar tak jsme je pak u nas udily

No to ano, ale manžel nemusí vědět, že s ním jedeš na výlet. Nebo na tebe hodí, že jsi mu nevěrná a bude mít o další důvod k tomu svému už tak hnusnému chování víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.1.22 20:00
@Myška zlatá píše:
@arinecka myslete si co chcete, ale chyba je vždy v obou v páru, pokud dojde na rozvod. Nejsem zastánce toho, že zakladatelka má vždycky pravdu a je nutné litovat. Je to dospělá žena a není tak na místě hrát na city, když si za to můžu sama nebo utíkat z domu, když se mi něco nelíbí. Škodí tím sama sobě, nechat si od nich **** na hlavu.

Ale prd velebnosti. Chlapa pálilo dobré bydlo a našel si milenku. Za to může zakladatelka? To asi těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
17.1.22 20:07

@10lenka I kdyby jsem si měla půjčit jdu do právníka-umí v tom fakt chodit a ty působíš promin jako ne ůplně průbojný jedinec :hug:
Já se rozváděla hodně dávno, ale investice do právníka nelituji dodnes.
A ještě bych poprosila tátu. kdybych nevěděla co zrovna, at máš zastání, táta tě v tom nenechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
17.1.22 20:11
@Myška zlatá píše:
@arinecka myslete si co chcete, ale chyba je vždy v obou v páru, pokud dojde na rozvod. Nejsem zastánce toho, že zakladatelka má vždycky pravdu a je nutné litovat. Je to dospělá žena a není tak na místě hrát na city, když si za to můžu sama nebo utíkat z domu, když se mi něco nelíbí. Škodí tím sama sobě, nechat si od nich **** na hlavu.

Nevíš o čem mluvíš-
Jak jsi dlouho vdaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.1.22 20:14

Podle mě chtějí co nejdříve shrábnout prachy za podíl, ale před tím zakladatelku pořádně podusí a udělají jí doma peklo, aby chlapa měla plné zuby, takže ten když konečně přistoupí na odstěhování, tak mu bude líbat ruce za tak skvělý nápad a pošle ho do tmy s tím, kolik si on nadiktuje, jenom ať už je pryč a dá jí konečně pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí