Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Ale je celkem jedno, co si o tom myslíš ty, její život nežiješ. Já osobně bych taky nechtěla mít chlapa furt v čudu na stavbě. Taky bych si připadala pořád sama.
Tak diskuze je od toho, abych tady pridala, co si o tom myslim ja. Nebo ne? Takze s tvym dovolenim (nebo bez), bych se rada k tematu vyjadrila, dekuju
Jinak souhlas, kdyby chlap byl nonstop mimo domov, tak by mi to vadilo a fest. To je jedna z veci, ktera by byla pro mne velke NO GO, ovsem, pres milence bych to teda neresila. Spis bych nasadila manzelovi nuz na krk, ze takhle to dal nejde a ze to budeme muset resit jinak. V krajnim pripade bych mu asi rekla, ze si ten dum muze strcit nekam a pozadala o rozvod. Ale holt opet, tak to vidim ja…
@Venetia píše:
kdybys nebyl takovej mrzout, tak bys videl, jak by te to povzneslo
Měl bych si najít milence a to by teprv vyloudilo úsměv na mé zachmuřené tváři? Hmmm takhle jsem o tom ještě nepremejšlel ![]()
@warita píše:
jenze, dle vseho se citi na druhe koleji ona, ne manzel. Alespon ja to teda nedokazu v textu najit. Zato ona si sve predstavy ala hollywoodsky romanticky thriller leci pres milence.
Dle všeho se na druhé koleji cití oba, jenže on nejspíš zatím nikoho neklofnul, takže nemá důvod se usmívat…
@warita píše:
Tak diskuze je od toho, abych tady pridala, co si o tom myslim ja. Nebo ne? Takze s tvym dovolenim (nebo bez), bych se rada k tematu vyjadrila, dekujuJinak souhlas, kdyby chlap byl nonstop mimo domov, tak by mi to vadilo a fest. To je jedna z veci, ktera by byla pro mne velke NO GO, ovsem, pres milence bych to teda neresila. Spis bych nasadila manzelovi nuz na krk, ze takhle to dal nejde a ze to budeme muset resit jinak. V krajnim pripade bych mu asi rekla, ze si ten dum muze strcit nekam a pozadala o rozvod. Ale holt opet, tak to vidim ja…
Nůž na krk? Nejsem fanda násilných řešení, ale ty jsi válečníce.
já bych asi normálně promluvila a řekla mu, co mě trápí.
@Mango_Lassi píše:
Milenec je samozřejmě chyba, o tom žádná. Ale žít ve stereotypu taky každý netouží, spíš bych řešila tu stavbu a to, že manžel je furt pryč.
pochlub se teda, jake zuzo vzruso mas ty na dennim poradku. Mam totiz podezreni, ze tekto vypada drtiva vetsina manzelstvi a nikomu to nevadi a neprijde divne.
Ano, najdou se jedinci, kteri maji nerealisticke ocekavani, no a ti pak maji problem, viz zakladatelka. Netusim teda, co presne od zivota ocekava? Jako ano, manzel by mohl byt doma, to beru. Mohl by ji obcas rict, ze ji to slusi, to by se hodilo. Jinak uplne normalni napln zivota.
@dalimil píše:
Dle všeho se na druhé koleji cití oba, jenže on nejspíš zatím nikoho neklofnul, takže nemá důvod se usmívat…
hele, kdo vi. Treba jo. Pokud je nonstop na stavbe a po 3 letech jeste neni hotova, tak je nekde neco spatne…
@warita píše:
pochlub se teda, jake zuzo vzruso mas ty na dennim poradku. Mam totiz podezreni, ze tekto vypada drtiva vetsina manzelstvi a nikomu to nevadi a neprijde divne.Ano, najdou se jedinci, kteri maji nerealisticke ocekavani, no a ti pak maji problem, viz zakladatelka. Netusim teda, co presne od zivota ocekava? Jako ano, manzel by mohl byt doma, to beru. Mohl by ji obcas rict, ze ji to slusi, to by se hodilo. Jinak uplne normalni napln zivota.
Problém je, když má žena/muž narušený sebevědomí a partner, respektive okolí, jsou nástrojem k jeho zasanovávání. Potom běžnej pohodovej manželskej/partnerskej život je málo, protože v tom není obsažena zvýšená dávka léku na léčení sebevědomí.
@warita píše:Člověče, nemám zapotřebí ti zde popisovat jak žijeme, jen říkám, že mne by takový život taky nevyhovoval. Nevím, proč se mám řídit tím, jak to vypadá v drtivé většině manželství. Já životy těch lidí nežiju, oni moje taky ne.
pochlub se teda, jake zuzo vzruso mas ty na dennim poradku. Mam totiz podezreni, ze tekto vypada drtiva vetsina manzelstvi a nikomu to nevadi a neprijde divne.Ano, najdou se jedinci, kteri maji nerealisticke ocekavani, no a ti pak maji problem, viz zakladatelka. Netusim teda, co presne od zivota ocekava? Jako ano, manzel by mohl byt doma, to beru. Mohl by ji obcas rict, ze ji to slusi, to by se hodilo. Jinak uplne normalni napln zivota.
@pohledzdruhestrany píše:
Problém je, když má žena/muž narušený sebevědomí a partner, respektive okolí, jsou nástrojem k jeho zasanovávání. Potom běžnej pohodovej manželskej/partnerskej život je málo, protože v tom není obsažena zvýšená dávka léku na léčení sebevědomí.
pekne receno ![]()
@Mango_Lassi píše: Člověče, nemám zapotřebí ti zde popisovat jak žijeme, jen říkám, že mne by takový život taky nevyhovoval. Nevím, proč se mám řídit tím, jak to vypadá v drtivé většině manželství. Já životy těch lidí nežiju, oni moje taky ne.
toz to skoda, doufala jsem v nejakou inspiraci.
@karkarka píše:
Na manžela jsi hnusná, nohy roztahuješ jinde, doma dvě malinký děti. Ty jsi teda materiál.
Obyčejná kujvicka, no. ![]()
@warita píše:
toz to skoda, doufala jsem v nejakou inspiraci.
Myslela jsem, že jsi spokojená, jak jsi. Já jsem takto spokojená nebyla a teď to s mužem intenzivně řešíme. Bude to stát peníze, protože budeme mít více hlídaček pro děti a o to více času jen pro nás dva. Můj ale má motivaci to řešit bez nože na krku.
Ale je pravda, že milencem mě to řešit nenapadlo, nicméně stereotyp byl.
Máme to taky tak klasicky, malé děti a manžel chodí do práce. Večer se vidíme 2 hodiny a já padnu naprosto hotová, občas usínám dříve než děti.
Zakladatelko, kde bereš čas na milence a práci? To chodí děti do školky, nebo co? Protože si to jinak nedovedu představit.
Chyba je ten barák, samozřejmě. Sedněte si a domluvte se na zrušení stavby svépomocí. Pokud manžel vydělává pěkné peníze, investujte je do záchrany manželství - najměte si na dodělání firmu. 3 roky, to je fakt dlouho.
@Mango_Lassi píše:
Myslela jsem, že jsi spokojená, jak jsi. Já jsem takto spokojená nebyla a teď to s mužem intenzivně řešíme. Bude to stát peníze, protože budeme mít více hlídaček pro děti a o to více času jen pro nás dva. Můj ale má motivaci to řešit bez nože na krku.
Ale je pravda, že milencem mě to řešit nenapadlo, nicméně stereotyp byl.
Jo, jsem spokojena. Po skoro 10 letech uz neni moc prostor na filozoficke temata, preci jenom jsme se bavili snad uz o vsem. Obcas manzel jeste neco zajimaveho nadhodi, tak jednou za cas, kdyz decko spi, tak si hezky pokecame.
Nevim, podle mne zivot plyne pekne. Zajdeme si na koupaliste, nebo si sedneme do mexicke restaurace/pizzerie, dobre se najime. Zajedeme na dovolenou ci kratsi vylet nekam na zajimave misto. Co s etyka vysedavani po barech ci navstev koncertu, na to nejsme ani jeden. Chapu ale, ze nekteri lide to k zivotu potrebuji.
Ja se teda dokazu zabavit i sama, nepotrebuju k tomu manzela. Mam sve konicky, kterym se venuju a pohoda.
Preju ti, at se to i u vas zdarne vyresi k tve spokojenosti.
Milenec je samozřejmě chyba, o tom žádná. Ale žít ve stereotypu taky každý netouží, spíš bych řešila tu stavbu a to, že manžel je furt pryč.