Manžel se cítí na vedlejší koleji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
4.9.19 20:50

Byli jste zvyklí hodně dlouho být sami. S dětma vypadá společně strávený čas úplně jinak. Měli byste oba trochu dospět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2038
4.9.19 21:17

Tak vždycky když budeš mít volnou chvilku a nutkání jet za milencem, tak jed za manželem na stavbu. Udělejte si hezkou chvilku a pak mu můžeš pomáhat aby bylo dřív hotovo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 21:19
@Anonymní píše:
Holky, děkuji za vase názory. Já bych si asi fakt potřebovala namlit držku, abych věděla, jaká jsem kr.. a. Kde na milence beru čas není podstatné, občas se to zkrátka naskytne. Souhlasím, že to není vůbec řešení, beru to jako přešlap nebo zkrat a pyšná na to nejsem. Ukončím to, nechci takhle žít. Jen mi přijde, že mi to pomohlo. Problém je však zkrátka ta situace okolo společně travenemu. Nevyhovuje to mě ani muži. Takhle jsem si to nepredstavovala. Dům bude hotový přes zimu, nemá cenu už řešit firmu, jsou tam dodelavky. O poradne přemýšlím, ale ráda jsem i za vaše názory.

Zakladatelko, já se zeptám jinak. Ty stojíš o to, trávit ještě se svým manželem nějaký čas? Miluješ ho ještě? U nás mi paradoxně milenec už x let manželství udržuje. Teď nedávno jsem do toho chtěla říznout a ukončit vztah s milencem a zároveň se rozvést. Manžel je normální chlap, ale nepodpoří, vše si musím zajistit a vyřídit sama a v krizových situacích dává prednost sobě samému. K tomu, že se s milencem máte rádi, to my taky. Akorát až teď jsme si byli oba schopni přiznat, že už to není jen o tom mít rád. Zároveň oba víme, že kvůli mileneckému vztahu bořit rodiny nebudeme. Já bych po rozvodu zůstala sama, což by mi maximálně vyhovovalo. Pro mě je základ to, aby sis upřímně řekla, jestli s manželem do budoucna počítáš nebo ne. A podle toho konej. Držím pěsti. Prosím anonym, jinak smazat. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
21111
4.9.19 21:48
@Anonymní píše:
Zakladatelko, já se zeptám jinak. Ty stojíš o to, trávit ještě se svým manželem nějaký čas? Miluješ ho ještě? U nás mi paradoxně milenec už x let manželství udržuje. Teď nedávno jsem do toho chtěla říznout a ukončit vztah s milencem a zároveň se rozvést. Manžel je normální chlap, ale nepodpoří, vše si musím zajistit a vyřídit sama a v krizových situacích dává prednost sobě samému. K tomu, že se s milencem máte rádi, to my taky. Akorát až teď jsme si byli oba schopni přiznat, že už to není jen o tom mít rád. Zároveň oba víme, že kvůli mileneckému vztahu bořit rodiny nebudeme. Já bych po rozvodu zůstala sama, což by mi maximálně vyhovovalo. Pro mě je základ to, aby sis upřímně řekla, jestli s manželem do budoucna počítáš nebo ne. A podle toho konej. Držím pěsti. Prosím anonym, jinak smazat. Děkuji

To je paráda k jakým výšinám racionalizace a sebeobelhavani může víst :lol: Tak milenec vám manželství zachraňuje, tak to by manželstvím v krizi mel být přidělován milenec na účet VZP jako psychoterapie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
5.9.19 01:26
@Anonymní píše:
Zakladatelko, já se zeptám jinak. Ty stojíš o to, trávit ještě se svým manželem nějaký čas? Miluješ ho ještě? U nás mi paradoxně milenec už x let manželství udržuje. Teď nedávno jsem do toho chtěla říznout a ukončit vztah s milencem a zároveň se rozvést. Manžel je normální chlap, ale nepodpoří, vše si musím zajistit a vyřídit sama a v krizových situacích dává prednost sobě samému. K tomu, že se s milencem máte rádi, to my taky. Akorát až teď jsme si byli oba schopni přiznat, že už to není jen o tom mít rád. Zároveň oba víme, že kvůli mileneckému vztahu bořit rodiny nebudeme. Já bych po rozvodu zůstala sama, což by mi maximálně vyhovovalo. Pro mě je základ to, aby sis upřímně řekla, jestli s manželem do budoucna počítáš nebo ne. A podle toho konej. Držím pěsti. Prosím anonym, jinak smazat. Děkuji

Milenec ti nic nezachranuje :). Milenec udrzuje fikci manzelstvi. Milenec jenom prodlzuje agonii manzelstvi, mmch, na ktere ma taky svuj mensi podil.
Myslet si, ze milenec konzervuje manzelstvi, je pohadka pro deti. Jenom zakope problem pod koberec…jedneho dne to stejne bouchne, ci uz tak, anebo tak. Anebo zustanes v te parodii na manzelstvi az do konce. Jsou i takovi lide, kteri to tak maji z ruznych duvodu: deti, majetek, strach ze samoty, atd…

Příspěvek upraven 05.09.19 v 01:49

• Citovat
  • Upravit
My Melody
5.9.19 01:36
@pohledzdruhestrany píše:
To je paráda k jakým výšinám racionalizace a sebeobelhavani může víst :lol: Tak milenec vám manželství zachraňuje, tak to by manželstvím v krizi mel být přidělován milenec na účet VZP jako psychoterapie :mrgreen:
:palec:

Skvelej podnikatelskej napad :mrgreen:
Zalozim manzelskou poradnu, ktera se bude volat " Milenec do kazde rodiny". Na kazdej partnerskej problem naordinuju milence, ktereho si klientka vybere z naseho katalogu.
Rozvodovost klesne na 0% a manzelske pary budou zit stastne az do konce, jak ty krasne, barevne lidicky z reklamnich plakatu svedku jehovovych. :D

• Citovat
  • Upravit
My Melody
5.9.19 01:51
@pohledzdruhestrany píše:
Tak zrovna píchám milence a ten mě nabíjí sebevědomím, co ty manžo? Nějak tak? Nebo mildu zamlčet, ale bude to pak upřímný rozhovor vedoucí k úspěchu?

:D Kdyz uprimne, tak uprimne.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
5.9.19 02:08
@warita píše:
Ja nejak nepochopila, v cem presne je problem? My s manzelem spime jednou tydne, povidame si predevsim o provoznich vecech (t. j. deti, co jsme v ten den delali a co rikala kamaradka), na vylety moc nejezdime a po vecerech koukame budto spolu na nejaky serial na netflixu, nebo kazdy cumime do sveho pocitace a venujeme se svym introvertnim zajmum. Ze u toho obcas zehlim nebo manzel uklizi kuchyn, to je taky bezne.Ale ja to doted teda vnimala jako uplne normalni a uspokojujici stav veci. Ani jsem netusila, ze podle vseho mame problem… Jediny rozdil snad je, ze mne manzel obcas rekne, ze mi to slusi. A objimat mne chce vyrazne castji, nez ja jeho. :mrgreen:

Treba je to taky tim, ze vy dva se mate opravdu radi. Alespon dle toho, jak opisujes tve manzelstvi. A tim padem, pokud je ve vztahu laska a oba dva jste introvertnejsi typy, kteri si radi uzivaji klid, tak spolu muzete i mlcet a muzete se spolu i prijemne :) nudit…a stejne je pro vas i ta domaci rutina a nuda prijemna. Muze to byt tak? :think:

• Citovat
  • Upravit
21593
5.9.19 07:46
@My Melody píše:
Treba je to taky tim, ze vy dva se mate opravdu radi. Alespon dle toho, jak opisujes tve manzelstvi. A tim padem, pokud je ve vztahu laska a oba dva jste introvertnejsi typy, kteri si radi uzivaji klid, tak spolu muzete i mlcet a muzete se spolu i prijemne :) nudit…a stejne je pro vas i ta domaci rutina a nuda prijemna. Muze to byt tak? :think:

je to PRESNE tak, jak rikas :)

U nas panuje prijemna pohoda. Krasne se doplnujeme, je nam spolu dobre. Vubec nemam pocit, ze bych potrebovala nejaky extra stimul. Jako nudu to nevnimame ani jeden.

Vcera jsem se ptala manzela, zda mu manzelstvi prijde naplnujici, zda by si predstavoval nejake vetsi vzrusu. Mela jsem problem mu vysvetlit, co mam na mysli, nechapal, o co mi jde. Pry to takto vnima jako normalni. Ja teda taky :)

Mne osobne ubiji spis jina sed zivota. Takove to „z prace do prace, nakoupit, uvarit uklidit“. Kdyz pracuju na plny uvazek, tak mam pocit, ze vlastne cely muj zivot je jenom prace, stres, povinnosti. Ne ze by se nenasel zadny cas, ale jak je clovek ubity praci, tak ani nema nejak energii litat po vsech certech a vymyslet nejaky program. Skoda, ze vikend nema 3 nebo 4 dny, to by byla jina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 12:04

Ja jsem nad tom vcera premyslela.. Zacatek se zakladatelkou je hodne podobny, ale ja to neresila milencem..

Jsme spolu s muzem 8 let. Z toho prvnich 5 let bez deti (dobrovolne), pak 3 deti ve 3 letech.

Ja jsem foma s detmi. Snazim se delat neco z domu, ale uz na to neni moc cas a energie.. Deti chodi spat pozde vecer, nedari se nam uspat je driv (a to pres den nespi, do skolky zatim zadne nechodi). Mala ma necely rok a v noci se hodne budi, tak s ni spim oddelene.

Den je vlastne rutina. Rano jde muz do prace, ja doma s detmi (uvarit, nakrmit, uklidit, oprat atd..). Rodiny samozrejme daleko a do toho opravujeme barak.. Odpoledne prijde muz z prace, naji se, jde pracovat na baraku. Vecer uspavaci rutina, pak uz jen sedime na gauci a max si pustime film..

Ja byla spokojena, prislo mi to jako normalni situace rodicu s malymi detmi..

Ale nedavno muz prohlasil, ze nas zivot plyne a nic zajimaveho se nedeje. Zemu prijde, ze nic nestiha a s vyznelo to celkove jako by ho nase deti obtezovaly.. :,(

To me tedy vytocilo.. Rekla jsem mu, ze si ze me dela srandu. Vsak mame vlastni bydleni, za 3 roky jsem mu dala 3 zdrave deti, ma dobrou praci. Zname spoustu paru, kterym se deti nedari, nemaji penize na bydleni atd.. Jako by ho palilo dobre bydlo..

A do toho vcera tento dotaz zakladatelky.. Od te doby porad premyslim..

Ja jsem spokojena, nemyslim, ze by u nas bylo cokoliv spatne. Ale muz by si asi nejradsi uzival jako bez deti. Do noci makal v praci, po nocich paril hry na PC, sel si kam chce a kdy chce, cucel na filmy, valel se v posteli cely den, kdyz ma chut.. Jako by nechtel dospet..

Prosim aninym, je to osobni..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.19 12:22

Anonym 12.04: Ano, jsme na tom podobně. Muž mi tím také vyrazil dech. Řekl mi že jsem chladná, nepříjemná, vadí mu ze spolu spíme málo (1-2× týdně je podle mě však normální!), že se k němu netulim na gauči atd. On sám to také nedělá. Promluvili jsme si o tom, snad to bude lepší.
Anonym 21.00 včera : ano, chci s mužem být. Neumím si představit být s dětmi sama, ale chápu, že to tak máš. Někdy je lepší být single, pokud teda nemáš děti, to už je přesně jak to někdo zmínil, že jim bereš tátu od rodiny a to já nechci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.19 12:42
@Anonymní píše:
Anonym 12.04: Ano, jsme na tom podobně. Muž mi tím také vyrazil dech. Řekl mi že jsem chladná, nepříjemná, vadí mu ze spolu spíme málo (1-2× týdně je podle mě však normální!), že se k němu netulim na gauči atd. On sám to také nedělá. Promluvili jsme si o tom, snad to bude lepší.
Anonym 21.00 včera : ano, chci s mužem být. Neumím si představit být s dětmi sama, ale chápu, že to tak máš. Někdy je lepší být single, pokud teda nemáš děti, to už je přesně jak to někdo zmínil, že jim bereš tátu od rodiny a to já nechci…

Tak pak není co řešit. S milencem to utni a pracujte na vztahu. Já na něm pracovala x let, bez výsledku. A právě, že děti máme, proto mi milenec to manželství udržuje. Za mě pořád lepší to v mém případě řešit takto. A buď se rozvedem, až budou děti pryč nebo to spolu doklepeme. :lol:

• Citovat
  • Upravit
7375
5.9.19 16:28
@warita píše:
je to PRESNE tak, jak rikas :)

U nas panuje prijemna pohoda. Krasne se doplnujeme, je nam spolu dobre. Vubec nemam pocit, ze bych potrebovala nejaky extra stimul. Jako nudu to nevnimame ani jeden.

Vcera jsem se ptala manzela, zda mu manzelstvi prijde naplnujici, zda by si predstavoval nejake vetsi vzrusu. Mela jsem problem mu vysvetlit, co mam na mysli, nechapal, o co mi jde. Pry to takto vnima jako normalni. Ja teda taky :)

Mne osobne ubiji spis jina sed zivota. Takove to „z prace do prace, nakoupit, uvarit uklidit“. Kdyz pracuju na plny uvazek, tak mam pocit, ze vlastne cely muj zivot je jenom prace, stres, povinnosti. Ne ze by se nenasel zadny cas, ale jak je clovek ubity praci, tak ani nema nejak energii litat po vsech certech a vymyslet nejaky program. Skoda, ze vikend nema 3 nebo 4 dny, to by byla jina :D

Mluvíš mi z duše. Čím jsem starší, tím hůř nesu, že trávím v práci tolik času. Ráda pracuji, ale svůj osobní život a domov mám radši. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.9.19 22:06
@Anonymní píše: . Prosím anonym, jinak smazat. Děkuji

no od jiste doby, kdy i tvoje anonymni příspěvky najdes pod svým nickem ja sem anonymne nepisu nebo max do diskusi o financích.

Aneb velky bratr Andrej te sleduje i pises-li pod anonymem.

co mne zarazi, ze o kazde picovine, nove priblble soutezi na denicky od negramotu, reklamou na priserne hadry pro tluste zenske apod. mi prijde soukroma zprava, o kterou vůbec nestojim a o takovemhle zavaznem kroku tu nikdo z adminu ani nepipne…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
6.9.19 22:15
@Anonymní píše:
Ja jsem nad tom vcera premyslela.. Zacatek se zakladatelkou je hodne podobny, ale ja to neresila milencem..

Jsme spolu s muzem 8 let. Z toho prvnich 5 let bez deti (dobrovolne), pak 3 deti ve 3 letech.

Ja jsem foma s detmi. Snazim se delat neco z domu, ale uz na to neni moc cas a energie.. Deti chodi spat pozde vecer, nedari se nam uspat je driv (a to pres den nespi, do skolky zatim zadne nechodi). Mala ma necely rok a v noci se hodne budi, tak s ni spim oddelene.

Den je vlastne rutina. Rano jde muz do prace, ja doma s detmi (uvarit, nakrmit, uklidit, oprat atd..). Rodiny samozrejme daleko a do toho opravujeme barak.. Odpoledne prijde muz z prace, naji se, jde pracovat na baraku. Vecer uspavaci rutina, pak uz jen sedime na gauci a max si pustime film..

Ja byla spokojena, prislo mi to jako normalni situace rodicu s malymi detmi..

Ale nedavno muz prohlasil, ze nas zivot plyne a nic zajimaveho se nedeje. Zemu prijde, ze nic nestiha a s vyznelo to celkove jako by ho nase deti obtezovaly.. :,(

To me tedy vytocilo.. Rekla jsem mu, ze si ze me dela srandu. Vsak mame vlastni bydleni, za 3 roky jsem mu dala 3 zdrave deti, ma dobrou praci. Zname spoustu paru, kterym se deti nedari, nemaji penize na bydleni atd.. Jako by ho palilo dobre bydlo..

A do toho vcera tento dotaz zakladatelky.. Od te doby porad premyslim..

Ja jsem spokojena, nemyslim, ze by u nas bylo cokoliv spatne. Ale muz by si asi nejradsi uzival jako bez deti. Do noci makal v praci, po nocich paril hry na PC, sel si kam chce a kdy chce, cucel na filmy, valel se v posteli cely den, kdyz ma chut.. Jako by nechtel dospet..

Prosim aninym, je to osobni..

proc mate tri deti takhle brzo po sobe? 8o

To byl teda dal malokterý detny chlap a uprimne se mu ani nedivim. Ze chlap dospeje nesouvici s poctem deti. Někdo je dospely a zodpovedny v 16 a další ani v 36 ne… :zed:

Ono i to jedno chtene dite poradne prevrati život spokojenému vztahu, resp ten vztah hodi do uplne jiného levelu, natoz si to takhle dat trikrat po sobe - sotva se ti batole rozchodi, tak uz zase rodis…a tehotnet hned po sestinedeli musí byt taky celkem zahul pro telo…ale proti gustu a jaky si to udelas… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky