Manžel se cítí na vedlejší koleji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
4.9.19 15:36

Dvě malý děti a rozestavěnej barák. Samy o sobě tyhle dvě věci už rozvedly manželství tolikrát, až to není hezký…a vy máte obojí dohromady…
Ty nedoceněná, věčně sama s dětma a pro vyplnění prázdnoty milenec, on z práce na stavbu, pořád v poklusu, na nic jiného nejsou vitamíny.

Co poradit? Zbrzděte, travte spolu čas, jako rodina i jako partneři bez dětí.
Barák buď ať dostaví firma, nebo pokud to jen trochu jde, tak dejte děti k babičkám, plivni do dlaní a jdi mu pomoct. Jestli je to rozestavěný už tři roky, tak snad proboha už musíte finišovat, ne?

Promluvte si o tom, on se dost pravděpodobně trápí stejně jako ty a možná taky neví kudy z toho. Takže si sedněte a mluvte. Že stav je takovej jakej je, že je to pěkně naprd a že pokud se nechcete úplně odcizit, tak na tom budete muset máknout, oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
4.9.19 15:45
@warita píše:
Ja nejak nepochopila, v cem presne je problem? My s manzelem spime jednou tydne, povidame si predevsim o provoznich vecech (t. j. deti, co jsme v ten den delali a co rikala kamaradka), na vylety moc nejezdime a po vecerech koukame budto spolu na nejaky serial na netflixu, nebo kazdy cumime do sveho pocitace a venujeme se svym introvertnim zajmum. Ze u toho obcas zehlim nebo manzel uklizi kuchyn, to je taky bezne.Ale ja to doted teda vnimala jako uplne normalni a uspokojujici stav veci. Ani jsem netusila, ze podle vseho mame problem… Jediny rozdil snad je, ze mne manzel obcas rekne, ze mi to slusi. A objimat mne chce vyrazne castji, nez ja jeho. :mrgreen:

Vidíš a já zakladatelku chápu, toto by mi taky nestačilo. Chyběly by mi hlubší rozhovory, společně trávení volného času - aktivně, větší intimita, větší partnerství… Takhle mi přijde, že pojitkem jsou hlavně děti a dům a kde je to „cosi“ mezi vámi…
Jsem s mužem 13 let a fakt bych nechtěla skončit u spokojené nudy.

Příspěvek upraven 04.09.19 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
4.9.19 15:50
@Mar__tanka1983 píše:
Dvě malý děti a rozestavěnej barák. Samy o sobě tyhle dvě věci už rozvedly manželství tolikrát, až to není hezký…a vy máte obojí dohromady…
Ty nedoceněná, věčně sama s dětma a pro vyplnění prázdnoty milenec, on z práce na stavbu, pořád v poklusu, na nic jiného nejsou vitamíny.

Barák buď ať dostaví firma, nebo pokud to jen trochu jde, tak dejte děti k babičkám, plivni do dlaní a jdi mu pomoct. Jestli je to rozestavěný už tři roky, tak snad proboha už musíte finišovat, ne?

Promluvte si o tom, on se dost pravděpodobně trápí stejně jako ty a možná taky neví kudy z toho. Takže si sedněte a mluvte. Že stav je takovej jakej je, že je to pěkně naprd a že pokud se nechcete úplně odcizit, tak na tom budete muset máknout, oba…

Tohle podepisuji, hezký napsané, ještě bych dodala, ať mluví bez výčitek, spíš o sobě, svých pocitech, potřebách, očekávání… Není to ničí chyba a nehledá se viník, ale společná cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.9.19 15:54
@Mar__tanka1983 píše:

Promluvte si o tom, on se dost pravděpodobně trápí stejně jako ty a možná taky neví kudy z toho. Takže si sedněte a mluvte. Že stav je takovej jakej je, že je to pěkně naprd a že pokud se nechcete úplně odcizit, tak na tom budete muset máknout, oba…

Ztotožňuju se s tím, co jsi napsala. :palec:

• Citovat
  • Upravit
21111
4.9.19 16:27
@Mar__tanka1983 píše:

A ona bude v rámci ty promluvy píchat milence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.19 16:30
@řeřicha píše:
Tohle podepisuji, hezký napsané, ještě bych dodala, ať mluví bez výčitek, spíš o sobě, svých pocitech, potřebách, očekávání… Není to ničí chyba a nehledá se viník, ale společná cesta.

Tak zrovna píchám milence a ten mě nabíjí sebevědomím, co ty manžo? Nějak tak? Nebo mildu zamlčet, ale bude to pak upřímný rozhovor vedoucí k úspěchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.9.19 16:39

Zacit s milencem pomerne racionalne rozvijet sexualni vztah misto reseni problemu s manzelem neni zrovna jeden z kroku, jak dosahnout rozumneho vztahu s manzelem.
Milenec ti poskytuje vse, co ti chybelo a nedivim se panu manzeli, ze se citi na vedlejsi koleji.
To je opravdu prekvapeni, ja opravdu nechapu nektere myslenkove pochody lidi, kteri misto reseni problemu si problemy jeste pridelavaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.19 18:51
@elixir1 píše:
Zacit s milencem pomerne racionalne rozvijet sexualni vztah misto reseni problemu s manzelem neni zrovna jeden z kroku, jak dosahnout rozumneho vztahu s manzelem.
Milenec ti poskytuje vse, co ti chybelo a nedivim se panu manzeli, ze se citi na vedlejsi koleji.
To je opravdu prekvapeni, ja opravdu nechapu nektere myslenkove pochody lidi, kteri misto reseni problemu si problemy jeste pridelavaji…

Má úsměv na tváři a dostatek sebevědomí, to je přece důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
4.9.19 19:04

@pohledzdruhestrany tak bohužel, na milence už došlo, to musí ukončit, zakázat si, nepodporovat to v myšlenkách. A manželovi říct, co jí chybí, hledat v něm to, do čeho se na začátku zamilovala, hledat čas jen pro ně. Nevím no, milenec byl přešlap, to se shodneme. Ale mám toho kolem sebe mraky, je to hrozný, ženský dávají rozvodové papíry na stůl nicnetusicim mužům a jdou za štěstím, láskou, hormony - často při tom zmiňují chybějící pozornost, hezká gesta že strany muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.9.19 19:12
@řeřicha píše:
@pohledzdruhestrany tak bohužel, na milence už došlo, to musí ukončit, zakázat si, nepodporovat to v myšlenkách. A manželovi říct, co jí chybí, hledat v něm to, do čeho se na začátku zamilovala, hledat čas jen pro ně. Nevím no, milenec byl přešlap, to se shodneme. Ale mám toho kolem sebe mraky, je to hrozný, ženský dávají rozvodové papíry na stůl nicnetusicim mužům a jdou za štěstím, láskou, hormony - často při tom zmiňují chybějící pozornost, hezká gesta že strany muže.

S tím souhlasím, že milenec byl pitomost na entou. Paní měla x možností, jak svou nespokojenost řešit. Bokovka by měla být extrémní možnost, když vše předtím úplně selhalo a rozvod není z různých důvodů možný. Teď se to vše ještě zkomplikovalo a cesta ven rozhodně nebude snadná…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
4.9.19 19:22

Kde na toho milence beres s dvema malyma detma, stavbou domu svepomoci cas prosim te? Barak tri roky nedostaveny, to je teda terno, to sna adsi prodejte, bydlete v byte a za penize jezdete po dovolenych, pak te nenapadne takova kokotina resit nefunkcni manzelstvi misto poradny ci psychologa milencem…

• Citovat
  • Upravit
21111
4.9.19 19:26
@řeřicha píše:
@pohledzdruhestrany tak bohužel, na milence už došlo, to musí ukončit, zakázat si, nepodporovat to v myšlenkách. A manželovi říct, co jí chybí, hledat v něm to, do čeho se na začátku zamilovala, hledat čas jen pro ně. Nevím no, milenec byl přešlap, to se shodneme. Ale mám toho kolem sebe mraky, je to hrozný, ženský dávají rozvodové papíry na stůl nicnetusicim mužům a jdou za štěstím, láskou, hormony - často při tom zmiňují chybějící pozornost, hezká gesta že strany muže.

Problém je, že první nevěra je překročení Rubikonu, po ní už to nikdy nebude jako před tim. Aktuálně vysukava s milencem, myslíš, že má na to něco smysluplně řešit s manželem ohledně budoucnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
4.9.19 19:43
@pohledzdruhestrany píše:
Problém je, že první nevěra je překročení Rubikonu, po ní už to nikdy nebude jako před tim. Aktuálně vysukava s milencem, myslíš, že má na to něco smysluplně řešit s manželem ohledně budoucnosti :nevim:

Tak souhlasím, že je to průšvih, zakladatele do hlavy nevidím, může to uchopit tak, že to je to vlastně fajn a pokračovat a nebo si z toho vzít poučení, priste odhadnout lépe rozjizdejici se touhu, lépe s tím pracovat, stoupnout to v počátku. Zjistila, že sex může být jiný, lepší a to zas nemusí být úplně špatně, jen ty poznatky musí chtít aplikovat i na manžela. :mrgreen: Prostě se musí rozhodnout, co chce dal a podle toho investovat energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Angharadd
4.9.19 20:13

Řešíte úplný kosočtvercoviny. Nevím, jak můžou malý děcka nebo barák rozvést funkční manželství, buď tam bylo něco v nepořádku už předtím, nebo (radši nic). Na barák si najměte firmu a pro děcka hlídání a udělejte si čas pro sebe, ne? Neřeknu, kdybyste neměli peníze, ale ve vaší situaci? I kdybyste si měli to hlídání zaplatit, tak si to můžete dovolit. Nechápu, co tam jako dělá ten milenec. Vždyť je to úplně jednoduchý a ty to prostě akorát zbytečně komplikuješ a děláš v životě problémy jak sobě, tak druhým a úplně zbytečně. Omg. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.19 20:45

Holky, děkuji za vase názory. Já bych si asi fakt potřebovala namlit držku, abych věděla, jaká jsem kr.. a. Kde na milence beru čas není podstatné, občas se to zkrátka naskytne. Souhlasím, že to není vůbec řešení, beru to jako přešlap nebo zkrat a pyšná na to nejsem. Ukončím to, nechci takhle žít. Jen mi přijde, že mi to pomohlo. Problém je však zkrátka ta situace okolo společně travenemu. Nevyhovuje to mě ani muži. Takhle jsem si to nepredstavovala. Dům bude hotový přes zimu, nemá cenu už řešit firmu, jsou tam dodelavky. O poradne přemýšlím, ale ráda jsem i za vaše názory.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky