Manzel uz nechce druhe dite

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.3.22 08:36

@pikola chci, ale vezmou ji az od zari. A manzel se do kancelare uz vratit nechce, vyhovuje mu, ze nemusi cely den nikam… Uz jsem mu to i rikala, ale on pry nebude travit den v zacpe. Je pravda, ze chodival domu i v 19:00 kazdy den a to bylo sileny. On ma dost specificky konicky, je to velkej introvert a chybi mu samota.

• Citovat
  • Upravit
102087
20.3.22 08:36
@SussieS píše:
Podle mě když půjde manžel do kanceláře, hodně to pomůže a vyčistí vzduch. Pokud do kanceláře nemůže skrz opatření zaměstnavatele, ať si pronajme pracovní místo v nějakém share centru. Jinak jdete za chvíli od sebe

Zamestnavatel nemuze HO naridit, takze staci zabojovat a muze byt v kanceláři.
Edit: ted ctu, ze ziji ve Francii, tak kdo vi, jak tam to je.

Příspěvek upraven 20.03.22 v 08:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
20.3.22 08:37
@Anonymní píše:
@Midaku babicky mame nekolik stovek kilometru daleko. Fakt moznost hlidani nemame. Jedine za penize, ale ty ceny tady jsou sileny, zijeme ve Francii.

Tak kamaradky, sousedky, dětské skupiny, jesle, školky… Kdybyste si to hlídání zaplatili třeba 4× do roka, tak vás to určitě nezruinuje. Nebo si hlídejte vzájemně s nějakou kamarádkou. Prostě řešení opravdu jsou, jen je potřeba je aktivně hledat a řešit. Začněte tím, že bude hlídat jeden z vás a druhý půjde za zábavou. I to vám dost pomůže, pokud už to tedy neděláte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
20.3.22 08:38

Tvůj chlap prostě dosedl na své dno. Je na konci sil. My chlapi moc neumíme o těchhle věcech mluvit. Baba by brečela, chlap se holt přepne do takovýhleho nasramódu. Asi mu posvítit světlem na konci tunelu. Že malá roste a bude lepší a lepší, a že teď dítě určitě ne, že počkáte až se trochu oklepete z dcery. Přijde mi. Že se může bát, že už teď je toho na něj moc a ty chceš ještě zvýšit zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
20.3.22 08:38

Pro dítě bych našla jesle a manžel by se měl zamyslet nad tím, zda home-office na celý den je to správné zaměstnání.
Není omluva na to, takhle sprostě nadávat, ale znám lidi s náročnými dětmi a nemít je celý den na krku byla vždy ta správná volba. A to i pro ty děti, ono jim dost prospělo, když nebyly středem vesmíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.3.22 08:39
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald @mokkk Zeny, ale ja nechci dalsi dite hned ted. Sama jsem uplne vyrizena a ta valka tomu taky nepridava. Ale treba za rok si to predstavit dokazu. Kdyz bude situace ve svete lepsi. Bojim se, ze manzel uz druhe dite chtit nebude. Jsem taky uplne vystavena, ale jedinacka si taky predstavit neumim…

Tak si asi budeš muset rozmyslet, jestli obětuješ druhé dítě nebo manželství. Protože pořídit si dítě s někým, kdo ho nechce je přímá cesta k rozvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
20.3.22 08:40
@j.a.n.i1 píše:
Zamestnavatel nemuze HO naridit, takze staci zabojovat a muze byt v kanceláři.
Edit: ted ctu, ze ziji ve Francii, tak kdo vi, jak tam to je.Příspěvek upraven 20.03.22 v 08:38

Ve Francii je zvykem dát děti do zařízení v kojeneckém věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
20.3.22 08:42

Zajímavé, že jedno malé dítě dokáže odrovnat dva dospělé lidi.. Ja bych teď vůbec neřešila druhé dítě, ale situaci v které jste momentálně. Musíte si najít nějaký způsob jak si trochu ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
20.3.22 08:42
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald @mokkk Zeny, ale ja nechci dalsi dite hned ted. Sama jsem uplne vyrizena a ta valka tomu taky nepridava. Ale treba za rok si to predstavit dokazu. Kdyz bude situace ve svete lepsi. Bojim se, ze manzel uz druhe dite chtit nebude. Jsem taky uplne vystavena, ale jedinacka si taky predstavit neumim…

Za prvé neřeš něco, co není minimálně rok aktuální. Za druhé - v této situaci druhé dítě? 8o 8o kamarádka do toho šla a má 3,5 let a půlroční dítě a je sama. Manžel se jí odstěhoval. Ten jejich starší náročný + mimino a ve výsledku jsou samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
20.3.22 08:43

Jsem přesvědčená o tom, že to dělají ta rána a pozdní práce. Starat se ráno hodinu a půl o batole, a pak naskočit do pracovního tempa a držet ho minimálně do 18h (9:30-18h je 8h práce a jedna pauza) je prostě náročné.
Kdyby místo toho vstal a jel na 7:30 do kanceláře a v 16h z kanceláře domů, tak si myslím, že se na malou těší a ještě si stihne zaběhat nebo něco jiného.
Nechápu to vaše rozdělení. Ty jsi na rodičáku, ale on každé ráno před svou prací věnuje dítěti, aby sis odpočinula.
Doufám, že alespoň doma má opravdu zvlášť pracovnu a ten denní provoz neslyší. Vždyť ženské na rodičáku jsou vyřízené právě z těch záchvatů vzteku, frustrace, že dítě chce něco a my nevíme co atd. A je už dost jedno, jestli to dítě máš metr od sebe, nebo ho slyšíš přes jednu zeď a modlíš se, ať už s ním ta žena něco udělá, protože se musíš soustředit.
Zrušila bych HO, okamžitě, a ráno ať dítě maximálně pohladí a jde pracovat s čerstvou hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
20.3.22 08:45

A nechcete se vrátit? Úplně sama v cizí zemi s náročným batoletem, bez rodiny, přátel, koníčků, no to bych byla na švestku taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
20.3.22 08:47

Tak jestli ma HO a je cely den zavreny doma s ditetem, nedivim se mu. Reseni je normalni dochazeni do prace anebo zustat u jednoho ditete. Navic, kdyz je na pokraji svych sil a tvrdi, ze nechce ani to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.3.22 08:49
@Anonymní píše:
@pikola chci, ale vezmou ji az od zari. A manzel se do kancelare uz vratit nechce, vyhovuje mu, ze nemusi cely den nikam… Uz jsem mu to i rikala, ale on pry nebude travit den v zacpe. Je pravda, ze chodival domu i v 19:00 kazdy den a to bylo sileny. On ma dost specificky konicky, je to velkej introvert a chybi mu samota.

A co kdybys jela s dítětem na dovolenou do ČR a on trochu nabral síly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.3.22 08:51
@Anonymní píše:

Tak proc to řešíš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
20.3.22 08:51
@pikola píše:
Nic, vydržet. Taky mám doma 2,5 roku a je to na prd období. Ale bude to lepší, půjde do školky, začnou víc mluvit s chápat a bude a nima lepší komunikace a vše. My měli druhý až v první třídě první :mrgreen:

Mám to stejně, a momentálně to je peklo na zemi :zed: 2,5 a 9 je smrtelné :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí