Manzel uz nechce druhe dite

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
23.3.22 07:37
@ametyst píše:
@lovethelife napsala jsem něco pobuřujícího :D :think:?to si nemyslím. Kazdy píše dle svých zkušeností, to se smí že jo :D

Já myslím, že ne. My máme prcky stejně staré, já mám jedno a mít to 2×, tak mě zcela určitě trefí :D obdivuju. Kolikrát jsem měla co dělat uhlídat jedno, aby se nezabilo, nebo když brečela a člověk má jen jedny ruce… teď už je to konečně pohoda, ale ten první rok byl náročný hodně. Mít to dvakrát, byla bych asi hodně unavená :) Na druhou stranu muž není z těch, co by přišli v půl 4 z práce domu, nevím jak u vás, to taky dělá hodně. Jak je vidět u zakladatelky, chlapi to dost často nedávaj a z domu utíkají za koníčky a když ne, jsou totálně v depresi.

Mě by jen zajímalo, jak moc se dostanete ven spolu s partnerem bez dětí? Kdo hlídá v tu dobu? My tak nějak nikam sami nechodíme, právě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
23.3.22 07:50

@Liška32 manžel taky chodí až po páté, jeden den v týdnu až třeba v 10vecer(koníček).Zvládnout se to musí…když už k nám přišli dva :D. U nás jsou ale takové vymodlene vzhledem i k tomu, že jsem předtím o jedno přišla ve druhém trimestru. Takže určitě je to hodně o chlapovi jak se k tomu stavi.

Bohužel moc je nikdo hlídat nechce, jen na pár hodin, malí jsou torpéda i když zlatíčka. Venku utíkají každý na jinou stranu a tak, nedivím se.
Takže jsme byli jednou na večeři a jednou na muzikale :lol:.V létě jim budou dva. Také bohužel sami běžné nechodíme, ale už jsem viděla i restaurace uzpůsobené dětem, tak jestli někdy najdeme odvahu… :think:.
Jo a hlídali tchanovci ty dva večery.
Děkuju za podporu a pohodovou rodičovskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
23.3.22 18:20

@ametyst já se vůbec nechytam 8o mělo to být pro mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
23.3.22 18:25

@lovethelife na minulé stránce jsem našla tento smajlik 8o u mne, tak jsem se divila proč to :D. Asi omyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
23.3.22 18:26

@ametyst jo už jsem se chytla :lol:
Mě jen zaskocilo, to porovnávání kdo má vic nárok být unavený, protože ty máš dvojčata. Takže mi to vyznělo, že zakladatelka nemá nárok.
Upřímně neznám nikoho, kdo to má v životě jednoduché a v různých obdobích nepadá na hubu. Každý má tu svoji hromádku těžkosti, většinou nejde jen o jednu věc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
23.3.22 18:34

@lovethelife samozřejmě že má nárok, a já to především myslela na toho otce co je sprostý na dítě. Ale napsala jsem to záměrně že někdo zvládá(musí)i dvojčata s úmyslem, že to třeba bude tomu svému chlapovi číst..aby se chytil za nos…Třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
23.3.22 18:44
@Ip man píše:
Ten bod dva byl sarkasmus nebo máte PMS? Jinak si to neumím vysvětlit. Manžel se snaží, pomáhá, do toho doma pracuje, ale nedává to, což je u prvního dítěte, takhle malého, pochopitelné. A manželce regulérně „hráblo“ a tlačí na dalšího potomka. :roll:

Chlap ma makat jak barevnej nic mezi tim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
23.3.22 20:04

@ametyst aha, tak to jsem to pochopila špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
24.3.22 07:08
@Královna Kosmíru píše:
Chlap ma makat jak barevnej nic mezi tim..
Řekněte to Vašemu tatínkovi, případně dědečkovi či synovi. A pak napište, s jakou jste se potázala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
24.3.22 17:17
@Ip man píše: Řekněte to Vašemu tatínkovi, případně dědečkovi či synovi. A pak napište, s jakou jste se potázala.

Proč? Se jich ptat nebudu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2115
16.10.22 16:47

Souhlas s pikolou. Rozdíl tak 6 nebo 7 let určite ideální. Zas se manželovi nedivím, že nechce druhé dítě, on to třeba ani tak nemyslí, jen to z něj vylitlo, ale když mu tam dítě skáče po hlavě, nemá klid, nemáte čas na sebe, teď to všechno 2×, no taky bych neeeee… Dej tomu čas, uvidíš jak se všechno vykrystalizuje, pomohlo by, kdyby manžel šel do práce, nebo klidně i ty, dítě do školky, občas potřebujeme od dětí odpočinutí, ať je milujeme sebevíc. My taky nemáme babičky, resp.jsou daleko, jedna v zahraničí, takže jsme to vyřešili školkou. Nebýt toho, možná jsme od sebe. Zatím tak fungujeme víc jak rok a vyhovuje to všem zúčastněným..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí