Manželka mě podvádí, neva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14332
30.5.21 00:33
@ludmilaadamkova píše:
@Sandokanouc ani protože on to schvaluje jen proto že je na ní citové závislý… Jemu to nevyhovuje.
Setkala jsem se i s partnery bohužel měli i děti.. a protoze muž rád sukal jinde a říkal byl bych pokrytec kdybych manželce neumožnil to samé ale ve skutečnosti vlastně nechtěl aby žena dělala to samé. To dopadlo špatně. Manželka se trochu zamilovala jinde muž okamžitě vyhrotil situaci rozvodem protože vlastně vyplulo napovrch jeho nesouhlaseni a dopadlo to ošklivou bitvou o děti a pomluvenim ženy jaká to byla běhna všude možně po známých. ( Že s tím vším začal on to už bylo jedno) no ženská dopadla blbě je bez dětí děti říkají maminko jiné ženě ale občas ji vidí. Asi 6 krát do roka.
Kdo je špatný ( horší) těžko říct ona to podelala děti zůstaly ve svém domovu ona se musela vrátit na Moravu k rodičům skrz finance. Proto děti nakonec zůstaly s otcem.

Jenomže ono to tak dopadá vždy - a je jedno jestli to začne muž nebo žena.
Ta nevěra ten vztah prostě rozbije - ten co začne hledá jen nějaké povyražení, řeší si svůj problém - na úkor partnera, ale spoléhá na ten stále ještě fungující vztah.

Ten podváděný je na tom jinak, je už celkově nespokojený ve vztahu, který za moc nestojí a proto hledá - ne něco co naplní nějakých 20% nespokojenosti, pocit po štěstí - hledá už plně funkční vztah se vším všudy.

Proto ten původně podvádějící často reaguje tak jak popisuješ. Někdy dokonce i nějakou dobu po rozvodu, který sám iniciuje je nepříčetný z toho, že bývalý partner si někoho našel.

A opět - dělají to jak muži tak ženy.

Náš Zakladatel je jen ve fázi, kdy mu po dlouhé době dochází, že to nejde jen ignorovat a že jeho vztah za nic nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.21 01:36
@Josef_t píše:
Jenomže ono to tak dopadá vždy - a je jedno jestli to začne muž nebo žena.
Ta nevěra ten vztah prostě rozbije - ten co začne hledá jen nějaké povyražení, řeší si svůj problém - na úkor partnera, ale spoléhá na ten stále ještě fungující vztah.

Ten podváděný je na tom jinak, je už celkově nespokojený ve vztahu, který za moc nestojí a proto hledá - ne něco co naplní nějakých 20% nespokojenosti, pocit po štěstí - hledá už plně funkční vztah se vším všudy.

Proto ten původně podvádějící často reaguje tak jak popisuješ. Někdy dokonce i nějakou dobu po rozvodu, který sám iniciuje je nepříčetný z toho, že bývalý partner si někoho našel.

A opět - dělají to jak muži tak ženy.

Náš Zakladatel je jen ve fázi, kdy mu po dlouhé době dochází, že to nejde jen ignorovat a že jeho vztah za nic nestojí.

Jn se mnou se ex rozešla kvůli staršímu chlapovi a pak jí začalo hrozně vadit že jsem začal chodit s o hodně mladší a hezčí než je ona.

• Citovat
  • Upravit
6827
30.5.21 02:50
@Josef_t píše:
Neviděl bych to tak černě - někdo dělá rychlá rozhodnutí a někomu to zkrátka trvá…Ono, až odrostou děti a uvolní se mu ruce - bude se mu taky rozhodovat jinak.

Nerikam ze neprozre. Jen to ze pro jeho manzelku to bude tak jako tak win-win situace. Moc dobre to vi a podle toho ma nastavene chovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
30.5.21 13:11
@boy píše:
Dobrý den,
Pár z vás chtělo odezvu… jak to vlastně pokračuje… tak tedy:

Pokračuje.

Děti rostou a stále jsme manželé.

Pokud by se někdo ptal jestli lituji života, který jsem vedl? Věrnosti, času a podobně… Nelituji.

Jsem spokojený s tím co jsem dosáhl a kdo jsem?
Jsem smířený s tím kdo jsem a jsem spokojený s tím kdo jsem.
Pár let zpět jsem zažil pocit smíření „tak tohle je ono to je ten život. To je můj život.“ Takový ten pocit životního naplnění, jako když doběhnete do cíle závodu, ten pocit že jsem došel do cíle a v cíli se mi líbí. Nicméně život pokračuje a kam jít dál? Když jsem cíle dosáhl? Vytyčil jsem si tedy pár dalších věcí co bych chtěl… Ale zpětným pohledem spíš takový malichernosti to byly… takový vylepšení, upgrady… i ty se po pár letech splnily, ale jejich naplnění mě už tak neuspokojilo. Nyní jako čtyřicátník hledám co dál, co se „závěrečným sprintem“. Asi hledám co by mělo být životním cílem, abych mohl určit cestu… být dobrým člověkem v mých očích, v očích mých blízkých? Samozřejmě… ale stačí to?
Za těch pár let jsem narazil i na realitu smrtelnosti (úmrtí nejednoho příbuzného). A snad si říkám, že bych měl mít po sobě víc uklizeno a hledám v sobě co to znamená, jestli ten cíl pro mě má být teď pouze „doběhnout“. Možná taky hledám odpověď v režimu zpětného přehrávání a proto jsem opět tu :)

Mluvím tu o sobě… Ano, člověka nevěra partnera určitě změní a když si uvědomí tu tíži „tohle neovlivním“ uvědomí si, že je třeba pracovat na tom co člověk může ovlivnit a samozřejmě méně energie a cílů váže na to co ovlivnit nemůže.

A jak se dívám na nevěru po těch letech?
Nevěra je kudla do zad tak to je a bude… ať skončí nebo neskončí rozchodem zůstane jizva.

Vyplatí se nevěra nevěrníkovi?
Osobně nevím. Ale s manželkou si čas od času vzpomínáme na hezké i to „adrenalinovější“ co jsme spolu zažili. Rádi i vyprávíme dětem co jsme zažili… člověk se rád podělí o svůj život. Co člověk dělá s těmi hezkými zážitky o který není možný se dělit nebo se nechce dělit nevím… na to by nejspíš odpověděl někdo jiný.

Stojím si za tím co jsem zde před lety psal?
Snad jste našli odpověď v předchozích odstavcích.

Jsem moc ráda, že jsi po více než 6ti letech znovu napsal. :palec: U spousty diskuzí bych chtěla vědět jak se to dál vyvíjí.

Znamená to tedy, že tě manželka dále podvádí a ty stále děláš, že sis ničeho nevšiml? Jsi jí stále věrný?

Před lety jsi psal, že možná půjdeš za milencem. Jak to probíhalo, co jsi zjistil?

Ty máš možnost svěřit se s tím někomu, nebo si to celé roky musíš tutlat v sobě?

Kdyby se tě manželka/děti jednou ptaly, jestli jsi opravdu o její nevěře nic nevěděl/netušil. Co bys odpověděl?

Jsi takto opravdu spokojený, nebo jen smířený (lepší toto než krok do neznáma)? Nechtěl bys začít znovu s někým jiným, třeba až děti odejdou z domu?

Chápu to správně, že tě to trápí, ale léčíš to „duchovní cestou“?

To její lhaní musí být pro tebe obrovská rána do vzájemné důvěry ve všech ostatních oblastech vašeho vztahu, nebo ne? Vědět, že ti manželka lže a věřit že v jiných oblastech je k tobě upřímná, to opravdu dokážeš oddělit?

Budu moc ráda, když odpovíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.5.21 20:55

No, jako nerikam, ze mozna mas (sry za tykání, jsem hulvat) šťastnější zivot nez my ostatní. Možná, tohle je ta cesta u lidí, kteri neco neustále hledají. Asi bych to na manzelku vybalil, nebo radeji asi ne.Zase budes za slabocha pred ni, ze si to nechas libit. I kdyz jsi spis vycurany a umis si to spočítat. Ty darebaku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
1.6.21 12:44
@Pavlik Morozov píše:
Nerikam ze neprozre. Jen to ze pro jeho manzelku to bude tak jako tak win-win situace. Moc dobre to vi a podle toho ma nastavene chovani.

Nemyslím, že to pro jeho ženu bude win-win situace.
Spíš až zakladatel prozře (pokud vůbec) tak jeho žena vůbec nebude chápat, která bije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
1.6.21 12:46
@Pajka2020 píše:Budu moc ráda, když odpovíš.

Pochybuji, že odpoví dřív jak za pět let :-)

Dle tónu si myslím, že mu došlo, že se zbytečně připravil o šest let života :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
1.6.21 20:33

@Josef_t

Možná zakladatel hledal někoho, kdo to má doma stejně. Chtěl si s ním asi pokecat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
2.6.21 08:48
@Pajka2020 píše:
@Josef_tMožná zakladatel hledal někoho, kdo to má doma stejně. Chtěl si s ním asi pokecat. :nevim:

Kdyby jen pokecat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.9.24 05:17

Manželka mě podvádí, neva

Mě se zdá, že prožívám totéž. Manželka si svoje sexuální potřeby řeší s jinými amanty, děti a domácnost ale podstatně nezanedbává. Jen já jsem jaksi mimo její obzor. Samozřejmě mě vše zapírá, dokonce mě nechá 2-3× do roka zapíchat, takže z její strany dobře. Má bydlení, děti a finanční potřeby zabezpečeny a případné těhotenství má mnou pokryté. Navenek, i ke mě, se tváří, jako že se nic mimořádného neděje. Po dvou dětech má krásnou postavu, krásná prsa, máme slušné bydlení, jen já si s ní zašoustám jen 2-3× do roka. Abych měl kde s dětmi bydlet, musím s vidinou, že si 2-3× za rok taky skočím, její sexuální atletiku strpět. Čím víc, tím lépe, tím máme všichni doma víc klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
15.9.24 06:31
@Leo43 píše: Více

Vadí ti víc její amanti a nebo tvůj nedostatek sexu? Nebo to, že nemáš kde bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
15.9.24 16:41

Tak to je fajn, když to neva. Mně by to teda na Vašem místě asi docela va, asi jsem divný.

• Citovat
  • Upravit
14332
15.9.24 23:21

Většinou se od partnerky očekává, že ti bude alespoň trochu „krýt záda“, že ti bude oporou.
Být dlouhodobě s někým, kdo tě podráží je neskutečně únavné.

Jak to budeš řešit - začneš chlastat - zničíš nejen sebe ale i děti.
Najdeš si někoho jiného - co ji nabídneš víc, než že bude tou druhou, i když ten vztah bude pro tebe důležitější.

Když to nerozsekneš, buď to zničí tebe, nebo někoho v tvém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.9.24 01:33
@padesátník píše: Více

Asi jsem stejně divný :D :D :D mám 34 ale tohle bych v životě nestrpěl. V momentě kdy jsem zjistil že ex zanáší jinde tak jsem věděl že rozvod je jediná možnost. Naštěstí jsem se už do budoucna na tuhle možnost připravil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.24 13:45

...

Za me… o co by byl zivot jednodussi, kdyby lidi ten umely konstrukt vernosti prekonali… jasne, deti at jsou vlastni, ale jinak… lidska sexualita je bohata, meni se, proc to tak hrotit?

PS: ano, byl jsem neverny, zene bych pral to same

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí