Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eva76 Tebe by to uráželo, tak sis to zařídila doma jinak.
Jemu to vyhovuje takhle. ![]()
@boy píše:
Pohlavní nemoc je nemoc… tedy problém nás obou, od jiné nemoci se liší způsobem nákazy. Stejně tak rakovina by byl problém nás obou.
Určitě to není nic co bych chtěl.Doufám, že ve svém výběru bere i toto v potaz a nechce ohrozit nás oba. Ostatně to že mě podvádí myslí, že nevím a pohlavní choroba by ji „trochu“ udělala čáru přes rozpočet a můj „oficiální názor na nevěru“ zná(a bohužel jak píšu, jako chlap jsem ješitný a tak bych prostě oficiálně něco takového nemohl připustit, ostatně by to byl precedenc a prostě „oficiálně“ nic takového tolerovat nemůžu, zní to možná divně, ale tak to prostě je).Na 100% můžu říci, že to není holka co si nadrbne jen tak někoho na ulici a hned se s ním vyspí…
Doufám, že to trochu objasnilo můj postoj k „riziku pohlavní nemoci“.
A proč nezná tvůj údajně opravdový názor na nevěru a máš před ní nějaký „oficiální“ názor, který se nezakládá na pravdě??? Proč jí lžeš???
To se raději necháváš podvádět, hlavně když se vrátí a neodejde???
@boy píše:
Pohlavní nemoc je nemoc… tedy problém nás obou, od jiné nemoci se liší způsobem nákazy. Stejně tak rakovina by byl problém nás obou.
Určitě to není nic co bych chtěl.Doufám, že ve svém výběru bere i toto v potaz a nechce ohrozit nás oba. Ostatně to že mě podvádí myslí, že nevím a pohlavní choroba by ji „trochu“ udělala čáru přes rozpočet a můj „oficiální názor na nevěru“ zná(a bohužel jak píšu, jako chlap jsem ješitný a tak bych prostě oficiálně něco takového nemohl připustit, ostatně by to byl precedenc a prostě „oficiálně“ nic takového tolerovat nemůžu, zní to možná divně, ale tak to prostě je). Na 100% můžu říci, že to není holka co si nadrbne jen tak někoho na ulici a hned se s ním vyspí…
Doufám, že to trochu objasnilo můj postoj k „riziku pohlavní nemoci“.
Myslíš, že pohlavní nemoc nemůže mít někdo na oko spořádaný?
A pokud se hned nevyspí s dotyčným, tak má nějámé dlouhodobé vztahy?
@boy tak hlavně, že věříš v její zodpovědnost
Omlouvám se, já takové případy moc neuznávám, kamarád se totiž díky své benevolenci také nakazil HIV, nechce o tom podrobně mluvit, ale třeba ten člověk, se kterým spal o tom taky ještě nevěděl. Problém je v tom, že jakmile jednou taková diagnoza přijde, už nejde nic dělat… Podle mě si blázen a kaskadér, že něco takového toleruješ, promiň
Nevím, jestli je paní nymfomanka, nebo proč to dělá, ale určitě by stálo za to, aby to i ona sama řešila…
Budeš to tolerovat tak dlouho, až to jednou praskne. Možná by měla vědět, že o jejích nevěrách víš a měla by se zklidnit, nebo rozbije rodinu. Říct jí to v klidu, ať si to ona přebere. Úplně normální vztah to není, to víš sám. Třeba se dozvíš něco, na čem budete moci pracovat. Každopádně jsi výjimka.
Já moc nevěřím tomu, že chlap, kterýmu by to bylo úplně jedno, by o tom zakládal diskusi…
založil byste někdo diskusi o něčem, co je vám úplně jedno??? ![]()
@boy Asi úplně (nebo spíš zdaleka) nevěřím, že jsi tak nad věcí a smířený, nevěřila bych to ani ženě, přestože u těch je vzhledem k povaze a založení větší pravděpodobnost, že to tak budou mít. Ale moje nedůvěra je můj problém, že?
Každopádně zajímavé čtení, myslím, že takto je to v řadě rodin.
A podvádí Tě vůbec? Můžeš napsat, z čeho soudíš, že má amanty? Docela by mě ty signály zajímaly.
Je zvláští co někteří lidi dokážou překousnout, já bych takovému člověku nevěřila ani pozdrav…ale to je každého věc. Když jsem začala číst první tvé řádky jako první mě napadl KANDUALISMUS
. nooo přeju hodně štěstí a hlavně trošku sebeúcty ![]()
Nevím, co na zakládající příspěvek říct. Jen mě tak napadlo, jestli je muž takový „mouchy snězte si mě“ i v normálním životě, tak jestli ta nevěra není od manželky nějaké poslední volání, aby se muž probral a začal ji zase vnímat
Třeba právě proto to nijak dramaticky neskrývá (ale ani to neřekne na plnou pusu), prostě čeká, až si všimne ![]()
Mno spokojenost kterou tady prezentujete je také otázkou. Ano sám bych byl raději, kdyby to bylo jinak… tedy kdyby mi byla věrná. Ono to také není na běžném denním pořádku, to ne.
Ale to je to ale… bez ní bych si jinou partnerku nejspíš nehledal, pouštět se do hledání a výběru partnerky, pak s ní dlouhodobě žít (v řádu let) a pak teprve začít zakládat novou rodinu? To nevím jestli bych tento plán do důchodu splnil… Mám rád děti a jsem s nimi rád, rád se „vracím z práce domů“ atd atd. To že bychom se rozešli by zhoršilo život, obou by nám to dlouhodobě uškodilo a o tom jsem přesvědčen.
Já bych byl sám, litoval bych… nevím přesně čeho všeho, ale nejspíš „všeho“. Ona by litovala také všeho… (přeci jenom náš vztah je delší než půl života).
@Martina D. píše:
@boy A podle čeho přesně usuzuješ, že ti je manželka nevěrná?
Tak to by mě taky zajímalo
Ona je totiž podstatná otázka, jestli ho vůbec podvádí
@boy teda nevěřila jsem, že takový chlap je. Velmi zajímavý (možná maličko pohodlný) pohled na nevěru manželky.
Možná manželce nic nechybí, jen je být nevěrná velmi vzrušující ![]()
@pipiska píše:
@boy teda nevěřila jsem, že takový chlap je. Velmi zajímavý (možná maličko pohodlný) pohled na nevěru manželky.
Možná manželce nic nechybí, jen je být nevěrná velmi vzrušující
V případě, že je jí to doma v podstatě,,dovoleno", proč ne, že.
Na tohle musí být právě chlap s velkým CH. Podpantoflák je úplně jiný druh člověka. Takhle žít každý nedokáže.