Manželka mě podvádí, neva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
15.1.15 10:37
@Chytrak píše: :potlesk: Přesněé tak! Upřímně já ten jeho dlouhý canc dočetl sotva do půlky, protože dotyčný je podle mě jedním slovem hňup. Vědět, že jsem paroháč, lhát si, že to nevím a ještě se tím veřejně chlubit a dělat z toho přednost :roll:
No panečku, to chce teda mít fááákt velké koule a obrovskou sebeúctu! :mrgreen: :mrgreen:
Jsem rád, že některé lidi v životě nepochopím…

Tak nějak :palec:.
co. mám. furt. vařit tu absurditu podtrhl ještě tím, že ze záletné cou*y v podstatě udělal perfektní ženu - partnerku, co nerozvrací rodinu, ale vrací se z postele svého milence ke svému milovanému parohači domů…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boy
26
15.1.15 10:53

Děkuji za reakci z druhé strany, určitě je to zajímavý pohled a ano tato situace může tak jak ji popisuješ nastat i u nás.
Proto se zeptám jak to vnímáš. Prosím neber ty otázky jako vyčítavé, ale jako konstruktivní otázky.
Pokud by tě „odhalil“ dříve, než si došla k závěru že to takto dále nechceš dělat a vlastně sama jsi chtěla ten vztah ukončit „děj se co děj“, tedy dříve než jsi to rozhodnutí udělala ty, než jsi ho s tím přímo konfrontovala… co jsi čekala za reakci? (pokud je ta otázka napsaná špatně, klidně mě oprav)

Kdyby ti to schválil, chtěla by jsi s ním žít dál? Za jakých podmínek?

Kdyby se na základě toho s tebou rozvedl již tehdy, byl by to pro tebe lepší konec? Pro něj možná ano, možná začal pít aby se s tím vyrovnal :/

Ty jsi těch posledních 6 let vztahu nechtěla s ním žít a žila jsi s ním?

U mě zatím manželka vůči mě nejeví známky nespokojenosti. V budoucnu samozřejmě může nastat změna.

Příspěvek upraven 15.01.15 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 10:54

@Honza 12 Samozřejmě, jsem to tu napsala velmi zkráceně, ale dobrý postřeh. Příspěvek nehodlám s nikým rozebírat, byl to můj život.
Jen jsem chtěla zveřejnit svůj názor z opačné strany.

• Citovat
  • Upravit
30194
15.1.15 11:01
@Anonymní píše:
@Honza 12 Samozřejmě, jsem to tu napsala velmi zkráceně, ale dobrý postřeh. Příspěvek nehodlám s nikým rozebírat, byl to můj život.
Jen jsem chtěla zveřejnit svůj názor z opačné strany.

Však vpořádku. Jen mě tahle část překvapila.. Že by měl milenci manžel vadit. Rozebýrat to nemusíme.. :mavam: A ještě mě překvapilo, to že někdo psal, že to podvádení manželky má probrat manžele ňoumu.. Jak jako probrat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 11:03

@boy omlouvám se, jsem v práci :-D další důvod pro anonymitu.

Já byla už dost unavená, z lítání, ze lži. Pro mě to bylo osvobození. Samozřejmě kdyby se manžel ke mě jen trochu víc měl nešla bych do toho.
Já víc nesnášela sebe než manžela.

• Citovat
  • Upravit
3509
15.1.15 11:26
@Pedro 00 píše:
@Pincenza Ale ve stejné pozici je zakladatel, takže to tedy v podstatě řeší jako „skoro každá podváděná ženská“ a jeho žena jako „každý chlap“ :)

Miluju slovickareni. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
15.1.15 11:30
@boy píše:
Děkuji za reakci z druhé strany, určitě je to zajímavý pohled a ano tato situace může tak jak ji popisuješ nastat i u nás.
Proto se zeptám jak to vnímáš. Prosím neber ty otázky jako vyčítavé, ale jako konstruktivní otázky.
Pokud by tě „odhalil“ dříve, než si došla k závěru že to takto dále nechceš dělat a vlastně sama jsi chtěla ten vztah ukončit „děj se co děj“, tedy dříve než jsi to rozhodnutí udělala ty, než jsi ho s tím přímo konfrontovala… co jsi čekala za reakci? (pokud je ta otázka napsaná špatně, klidně mě oprav)

Kdyby se na základě toho s tebou rozvedl již tehdy, byl by to pro tebe lepší konec? Pro něj možná ano, možná začal pít aby se s tím vyrovnal :/

U mě zatím manželka vůči mě nejeví známky nespokojenosti. V budoucnu samozřejmě může nastat změna.

Nejeví? A to podvádění je co? Doma všechno klape, tak jak má, a proto budu žít sexuálním životem i jinde. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.1.15 11:37
@boy píše:

U mě zatím manželka vůči mě nejeví známky nespokojenosti. V budoucnu samozřejmě může nastat změna.

A pro tebe to, že hledá jiné chlapy a navazuje s nimi vztahy, není známkou nespokojenosti s tebou??? :zed:

• Citovat
  • Upravit
5018
15.1.15 11:44
@Pincenza píše:
Miluju slovickareni. :pocitac:

Já zase všeobecné kvantifikátory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boy
26
15.1.15 12:02

Bohužel to vnímám tak, jak uvedl budla:

„milence nelze suplovat! Nejde často o sex (nějakou praktiku), ale o dvoření a bezstarostnost, která se z dlouhodobého vztahu se závazky zákonitě vytrácí.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
15.1.15 12:04
@Pincenza píše:
Nejeví? A to podvádění je co? Doma všechno klape, tak jak má, a proto budu žít sexuálním životem i jinde. :mrgreen: :mrgreen:

Podvádění je podvádění.. Nespokojenost s tím doma přímo nesouvisí.. Viz vytučněné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.1.15 12:14

@Antonie Bolavá
hmmm také pravda tak takhle jsem se nad tím nezamýšlela… máš recht.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.1.15 12:41

No ono kdyby bylo všechno doma v pořádku a ženská byla s mužem spokojená, asi by se jí nebál říct pravdu a nebál by se rozvodu.
Na mě je to moc tanečků a nalhávání z jeho strany. Předstírá před manželkou, že by si nevěru nedal líbit, předstírá před ní, že nic neví, aby o ní náhodou nepřišel úplně a bohužel předstírá i sám před sebou, že ten strach z řešení a potažmo z rozchodu je v podstatě „hrdinství“ a nadhled. Člověk s nadhledem by se přeci choval úplně jinak…

• Citovat
  • Upravit
147
15.1.15 13:03
@co.mám.furt.vařit píše:
Zdar,

ty příspěvky typu „potupné, demagogie, červená knihovna, zhrzený milenec, ješitnost - lenost“, apod. vůbec neber vážně! Jsou to jenom pi-pi-pi-názory těch nejdokonalejších z nejdokonalejších, které mají vždy a ve všem na 100 % jasno.

Jestli Ti partnerka v mnoha ostatních ohledech vyhovuje, je vstřícná a v rodině spolupracující, tak to přeci nerozbiješ na cimprcampr jen proto, že jí holt občas nekontrolovatelně svědí pipka! S jinými možná dělá tamto, ale s Tebou chce žít!

Jestli se dokáže vracet a být partnerkou, ne megerou - neměnit! Lepší beztak nenajdeš, jsou všechny stejné. Nebo horší.

Nanejvýš bych se preventivně maličko posichroval, ve smyslu např. nějaké finance bokem pro případ vybraného společného konta a zmizelé ženy, občas bych se juknul na internet na katastr nemovitostí, jestli je můj byt pořád ještě můj, apod. Pro všechny případy.

Já bych si přál mít v životě - zcela bez ironie - takovýhle nadhled. C'est la vie!

to se mi líbí :DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boy
26
15.1.15 13:52

Káťo… zkusím se trochu posunout níž z toho jak tady lidé vyčítají, z „červené knihovny“:

Jak by se takový člověk podle tebe choval?…
Opustil by rodinu ve které žije a která jej naplňuje?
Opustil by děti?
Zničil „koncept rodiny“ dětem a vytvořil nekompletní rodinu?
Aby platil dalších 20 let alimenty na děti, protože manželka „ustřeluje“?
Nebo by se se ženou dohodl o odkladu tohoto výše zmíňeného „podmínkou, že se to nebude opakovat“?
Nebo by ji prostě řekl: hele ať spíš s kým spíš, já s tebou zůstanu?

to je podle tebe hrdinský přístup k problému?

Jak přesně to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria