Manželka nemá zájem o milování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesmírná drůbež
28.11.21 19:26
@Kutil Tom píše:
No jasně že to bude silně individuální. Ti 30-40, jak jich je tolik, jak se tu píše, ale nevěřím, že bych nechtěli sex obecně, ti jen mají doma protivný, nesnesitelný protějšek, který jim tu chuť na sex zcela sebral. Kdyby ten protějšek vyměnili, chuť mít většinou zase budou, na to vem jed. Když vidím ty výlevy, co tu někteří a některé předvádějí, nedivím se ani v nejmenším, že ty jejich protějšky nemají sebemenší zájem - spíš se divím, že radši neutečou :dance:

No dovol!? :D

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
28.11.21 19:28
@JanaDaR píše:
No dovol!? :D

Jedna dovolila a pak vozila :* :srdce: :D :dance:

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
28.11.21 19:29

@Kutil Tom noční můra, tohle abych snad zapila. :D

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
28.11.21 19:31

@Josefuna já bych to zakázala všem úderem padesátky. :lol: Půl století to je, půl století!

• Citovat
  • Upravit
2721
28.11.21 19:45

Nepíšeš nic o intimitě jako takové. Pusa během dne, na dobrou noc, pohlazení, povídání, snídaně do postele, sklenka vína… (?).
Mě posekaná zahrada taky úplně nenažhaví - nevím, proč to vůbec zmiňuješ, takové běžné provozní věci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
28.11.21 19:49
@Anonymní píše:
Mám problém se svou ženou, je mi 51, jí 37. Jsme spolu 6 let, zpočátku byl intimní život v pořádku, ale poslední asi 2 roky její aktivita opadla a o milování nemá žádný zájem. Asi před rokem jsem udělal jeden průšvih (nešlo o nevěru) a ona tvrdí, že jí chybí ve vztahu důvěra. Snažím se aby to bylo jako dřív, doma pomáhám s nákupy, úklidem, starám se o auto, zahradu atd. Dřív se aspoň ke mě přitulila, ale dnes chybí i tohle, nebo nějaké vyznání že po mě touží. Doma fungujeme tak, že je pár dní klid a když vidím její nezájem o sex tak mě to naštve, pohádáme se, já ji občas řeknu něco co mě pak mrzí, ona je naštvaná a nemluví se mnou už vůbec :zed: Jinak jako ženská funguje super, o děti se stará, chodí do práce, studuje, o domácnost se stará. Jen ten sex a nevím jak jí tu chuť na mě navrátit. Milence nemá, aspoň to tvrdí, ani nikam moc nechodí. :nevim:

Ja nevim teda…ale uz po precteni prispevku, kde jasne vidim, ze zena ma na hrbu celou domacnost, tak se nedivim, ze se ji do sexu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
28.11.21 19:52
@JanaDaR píše:
@Josefuna já bych to zakázala všem úderem padesátky. :lol: Půl století to je, půl století!

Si z toho děláš pudelj ale hodně žen po padesátce se začne vymlouvat a to a ono a bolí a není čas a je unavená. A pak se strašně diví proč má jejich manžel bezva kámošku. :mrgreen: Háááj. zl jeden. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 19:54
@Sedmnactnulajedna píše:
Nepíšeš nic o intimitě jako takové. Pusa během dne, na dobrou noc, pohlazení, povídání, snídaně do postele, sklenka vína… (?).
Mě posekaná zahrada taky úplně nenažhaví - nevím, proč to vůbec zmiňuješ, takové běžné provozní věci :nevim:

Toto, presne toto. Tiez sme s partnerom dlhsie nemali sex, niezeby ma nepritahoval, ale uplne sa zo vztahu vytratili intimnosti. Jo, sex by chcel, ale ja k tomu potrebujem aj to okolo. Provozne veci tiez zastane na primerneho muza na vybornu, ale o tom to fakt nie je.

Este ak by bol na mna hnusny, ked nemam chut, tak to by bola konecna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.21 19:55
@bigl píše:
No a ta chuť na sex odešla s tím tvým průšvihem? Tak napiš co to bylo za průšvih, stejně jsi anonymně. Jestli to mohlo teda mít takový vliv na její chuť na sex a na tebe.

Byl to finanční průšvih. Prohraný dost větší obnos peněz. Už v minulosti jsem s tím měl problémy, ale pak se to vyřešilo insolvenci a co jsem poznal ji, tak jsem už nic podobného nedělal. Až teď. Ale to bylo i vlivem stresu a že jsem měl pocit že se mi vzdaluje. No a pak mezitím nějaké ošklivé hádky kdy jsem několikrát řekl co jsem neměl nebo udělal co jsem neměl, ale za to jsem se pak omluvil a mrzí mě to.

• Citovat
  • Upravit
19388
28.11.21 20:01

Ty ses miláček, prej jako žena funguje…
Kopla bych tě do pr.dele s rozebehem, ona ještě studuje a ty ze sebe děláš hrdinu :roll:
Nasekals dluhy?

Příspěvek upraven 28.11.21 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
28.11.21 20:01

@Proximus jsem chtěla něco napsat, ale nemůžu, je tu moc ženských. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2353
28.11.21 20:02

Ses jí normálně zhnusil jako člověk. Proto nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
28.11.21 20:03
@Anonymní píše:
Byl to finanční průšvih. Prohraný dost větší obnos peněz. Už v minulosti jsem s tím měl problémy, ale pak se to vyřešilo insolvenci a co jsem poznal ji, tak jsem už nic podobného nedělal. Až teď. Ale to bylo i vlivem stresu a že jsem měl pocit že se mi vzdaluje. No a pak mezitím nějaké ošklivé hádky kdy jsem několikrát řekl co jsem neměl nebo udělal co jsem neměl, ale za to jsem se pak omluvil a mrzí mě to.

no, tak to se jí nedivím ani trochu
gambler, co ženu vtáhne do dluhů
a veš líná a hnusák sprostej a možná i agresivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
28.11.21 20:03

Uvedom si, že celé tvoje myšlení je docela průšvih. Jako ženská funguje skvěle-pak tam vyjmenováváš spoustu věcí, které s tím, že je žena, nemají nic společného. Už tyto tvoje názory jsou silně asexuální.
Dále jsi oproti ní docela starý, ono chlap, který je třeba v 45 docela přitažlivý, může být po 50 už sešlý.
No a tvůj příspěvek z 19:55 tomu dodal korunu. Ty jsi jí řekl hnusné věci, ale přece jsi se omluvil, tak co by. To nemyslíš vážně, že ne. Jsou věci, které prostě omluva nenapraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.11.21 20:10
@Anonymní píše:
Byl to finanční průšvih. Prohraný dost větší obnos peněz. Už v minulosti jsem s tím měl problémy, ale pak se to vyřešilo insolvenci a co jsem poznal ji, tak jsem už nic podobného nedělal. Až teď. Ale to bylo i vlivem stresu a že jsem měl pocit že se mi vzdaluje. No a pak mezitím nějaké ošklivé hádky kdy jsem několikrát řekl co jsem neměl nebo udělal co jsem neměl, ale za to jsem se pak omluvil a mrzí mě to.

Měla se rozvést, upřímně, jdi se léčit a někam jim život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí