Manželka nemá zájem o milování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22568
28.11.21 20:10
@Anonymní píše:
Byl to finanční průšvih. Prohraný dost větší obnos peněz. Už v minulosti jsem s tím měl problémy, ale pak se to vyřešilo insolvenci a co jsem poznal ji, tak jsem už nic podobného nedělal. Až teď. Ale to bylo i vlivem stresu a že jsem měl pocit že se mi vzdaluje. No a pak mezitím nějaké ošklivé hádky kdy jsem několikrát řekl co jsem neměl nebo udělal co jsem neměl, ale za to jsem se pak omluvil a mrzí mě to.

Tak beru zpět svá slova o tom, že finanční průšvih by mě nezbavil chuti na sex. Bych si o tebe ani kolo neopřelw, exekuce a insolvence, z toho je mi ba blití :poblion:, spodina společnosti. A ještě závislost? Ale já bych si tě nikdy nevybrala ani za partnera s takovou historií.
Finančním průšvihem jsem myslela špatnou investici, ale gamblerství bych netolerovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
28.11.21 20:10
@Anonymní píše:
Mám problém se svou ženou, je mi 51, jí 37. Jsme spolu 6 let, zpočátku byl intimní život v pořádku, ale poslední asi 2 roky její aktivita opadla a o milování nemá žádný zájem. Asi před rokem jsem udělal jeden průšvih (nešlo o nevěru) a ona tvrdí, že jí chybí ve vztahu důvěra. Snažím se aby to bylo jako dřív, doma pomáhám s nákupy, úklidem, starám se o auto, zahradu atd. Dřív se aspoň ke mě přitulila, ale dnes chybí i tohle, nebo nějaké vyznání že po mě touží. Doma fungujeme tak, že je pár dní klid a když vidím její nezájem o sex tak mě to naštve, pohádáme se, já ji občas řeknu něco co mě pak mrzí, ona je naštvaná a nemluví se mnou už vůbec :zed: Jinak jako ženská funguje super, o děti se stará, chodí do práce, studuje, o domácnost se stará. Jen ten sex a nevím jak jí tu chuť na mě navrátit. Milence nemá, aspoň to tvrdí, ani nikam moc nechodí. :nevim:

Prvně si to sám vlastní blbostí vyzkratuješ a pak se divíš, že to nesvítí. Tady pomůže už jedině výměna hardwaru. Ale při tvojí lemplovitosti to dopadne po čase stejně.
Zkus šlapat brázdu a modli se ať ji to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 20:13
@Modra1 píše:
Ses jí normálně zhnusil jako člověk. Proto nechce.

No ale jak to napravit? Nosím ji kytky, udělám večeři, postaram se o domácnost, ale taky bych čekal nějakou snahu i od ní, nebo aspoň že by napsala pěknou zprávu a tak :nevim: Když se o tom s někým bavím nebo čtu, tak že se musí snažit oba. Ale u ní mám pocit že mě má totálně na háku…

• Citovat
  • Upravit
56334
28.11.21 20:16
@Anonymní píše:
No ale jak to napravit? Nosím ji kytky, udělám večeři, postaram se o domácnost, ale taky bych čekal nějakou snahu i od ní, nebo aspoň že by napsala pěknou zprávu a tak :nevim: Když se o tom s někým bavím nebo čtu, tak že se musí snažit oba. Ale u ní mám pocit že mě má totálně na háku…

No, ani se jí nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
28.11.21 20:18
@Anonymní píše:
No ale jak to napravit? Nosím ji kytky, udělám večeři, postaram se o domácnost, ale taky bych čekal nějakou snahu i od ní, nebo aspoň že by napsala pěknou zprávu a tak :nevim: Když se o tom s někým bavím nebo čtu, tak že se musí snažit oba. Ale u ní mám pocit že mě má totálně na háku…

To, že se „musí“ snažit oba neznamená, že ona má povinnost se snažit. Pokud už tě odstřihla a o nic už se snažit nechce, nic nenaděláš.

• Citovat
  • Upravit
2353
28.11.21 20:19
@Anonymní píše:

Věci, které si ji řekl a udělal, už prostě zpátky nevezmeš a nesmažeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
28.11.21 20:25
@Anonymní píše:

Jakou snahu? Vždyť jsi na ní sprostý, jsi líný, patrně jsi byl nebo stále jsi agresivní. Zadlužil jsi se, jsi nezodpovědný gambler. Ona udělala jedinou chybu a to tu, že si tě vzala. Ty ty večeře a „postarání se o domácnost“ bereš jako žehlení, ne něco, co máš dělat zcela samozřejmě a přestaneš to dělat, až si za…skotačíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
28.11.21 20:26
@Anonymní píše:

Tvoje snaha vypadá tak, že se pár dní snažíš a pak se pohádáš. Popravdě se divím, že s tebou ještě je. Představ si to naopak, bylo by ti to příjemné?

• Citovat
  • Upravit
3005
28.11.21 20:30
@Anonymní píše:

Tys to podělal a ona se má snažit? To mi nedává smysl.
Nevím, odkud jsi vzal, že když poresis auto a zahradu nebo nákupy, a semtam přineses kytku, tak by ti automaticky měla skočit do postele. Sex přece není odměna za vyluxovany auto nebo posekanou zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
28.11.21 20:34
@Anonymní píše:
Byl to finanční průšvih. Prohraný dost větší obnos peněz. Už v minulosti jsem s tím měl problémy, ale pak se to vyřešilo insolvenci a co jsem poznal ji, tak jsem už nic podobného nedělal. Až teď. Ale to bylo i vlivem stresu a že jsem měl pocit že se mi vzdaluje. No a pak mezitím nějaké ošklivé hádky kdy jsem několikrát řekl co jsem neměl nebo udělal co jsem neměl, ale za to jsem se pak omluvil a mrzí mě to.

Jestli se chceš změnit, udělej to kvůli sobě, ne kvůli ní. Nedělej to, že za to čekáš vděk a její zájem. Dělej to pro svůj vlastní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 20:44
@annlady píše:
Jakou snahu? Vždyť jsi na ní sprostý, jsi líný, patrně jsi byl nebo stále jsi agresivní. Zadlužil jsi se, jsi nezodpovědný gambler. Ona udělala jedinou chybu a to tu, že si tě vzala. Ty ty večeře a „postarání se o domácnost“ bereš jako žehlení, ne něco, co máš dělat zcela samozřejmě a přestaneš to dělat, až si za…skotačíš.

Dluhy jsem neudělal, prohrál jsem jen peníze které byly na účtu na rekonstrukci. Ale to je jedno, lituju toho, vím že to byla blbost. Co se týče domácnosti atd tak vím že to je náš společný byt a musíme se podílet oba. Oba chodíme do práce na 12h směny. Neberu to jako žehlení ale taky by to mohla nějak ocenit aspoň

• Citovat
  • Upravit
3142
28.11.21 20:46
@Anonymní píše:
Dluhy jsem neudělal, prohrál jsem jen peníze které byly na účtu na rekonstrukci. Ale to je jedno, lituju toho, vím že to byla blbost. Co se týče domácnosti atd tak vím že to je náš společný byt a musíme se podílet oba. Oba chodíme do práce na 12h směny. Neberu to jako žehlení ale taky by to mohla nějak ocenit aspoň

A ty oceňuješ její každodenní práci? A ukradl jsi v podstatě její peníze. Polovina byla její. A teď je musí znova vydělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
28.11.21 20:58
@Anonymní píše:
Dluhy jsem neudělal, prohrál jsem jen peníze které byly na účtu na rekonstrukci. Ale to je jedno, lituju toho, vím že to byla blbost. Co se týče domácnosti atd tak vím že to je náš společný byt a musíme se podílet oba. Oba chodíme do práce na 12h směny. Neberu to jako žehlení ale taky by to mohla nějak ocenit aspoň

Ukradl si její polovinu, to není zrovna málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
28.11.21 21:03
@Anonymní píše:

Takže zila v tom, že si doma uděláte pěkné prostředí, zrekonstrujete byt, budete mít novou kuchyň a koupelnu a všechny její sny jsou pryč? Každý den kouká na starý byt? Tady opravdu žádné kytky nepomohou. A na nějaké snažení nemá energii, když se podívá co má ted a co by mohla mít za společné peníze. Celkem spravedlivě počítej s tím, že dokud nevrátíš to o cos ji připravil, snažit se nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
28.11.21 21:04

Jsi gembler, finanční negramot, hulvát a jednoduchý člověk (protože si myslíš, že kytka je něco extra a že by žena měla ocenit naprosto standardní věci).

Mohla by mít vedle sebe muže, kvůli kterému nemusí dřít 12 hodin denně, který by uklízel a nečekal by za to líbání nohou, který ji ne nadává a neubližuje. A pak není potřeba ani blbých kytek.

Má kvůli tobě dost smutný život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria