Manželka nemá zájem o milování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Altavista
28.11.21 21:04
@Anonymní píše:
Dluhy jsem neudělal, prohrál jsem jen peníze které byly na účtu na rekonstrukci. Ale to je jedno, lituju toho, vím že to byla blbost. Co se týče domácnosti atd tak vím že to je náš společný byt a musíme se podílet oba. Oba chodíme do práce na 12h směny. Neberu to jako žehlení ale taky by to mohla nějak ocenit aspoň

Já svého muže ocením, pohladím, mám ráda… Ale fakt ho nebudu chválit za to, že hodil prádlo z pračky do sušičky, nebo že vytáhl myčku.. A to je to chlap, který neutrácí a vráží peníze do mě 8) Chceš metály za něco co prostě je denní chleba většiny žen.

• Citovat
  • Upravit
2353
28.11.21 21:12

Radu bych měla jen pro manželku.

Ženský jsou neponaučitelný. Myslí si, že se člověk může změnit. Nemůže. Gambler je gemblerem a bude jím. A udělá to zas. Dokud nevysaje veškerou životní energii svý ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
28.11.21 21:20
@Anonymní píše:
No ale jak to napravit? Nosím ji kytky, udělám večeři, postaram se o domácnost, ale taky bych čekal nějakou snahu i od ní, nebo aspoň že by napsala pěknou zprávu a tak :nevim: Když se o tom s někým bavím nebo čtu, tak že se musí snažit oba. Ale u ní mám pocit že mě má totálně na háku…

A myslíš, že kytkou získá zpět důvěru v tebe? že se přestane bát, že prohraješ vše co máte a neskončí i s dětma na dlažbě? Kolik dětí máte a jak jsou stará? :think:
No pokud si myslíš, že stačí donést kytku a vrhne se ti kolem krku, čeká tě realita…ty jsi ohrozil ji ale hlavně její dítě a ten pocit strachu a nejistoty jen tak nezmizí…jo, a vážně to není přitažlivý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
28.11.21 21:28
@Anonymní píše:
No ale jak to napravit? Nosím ji kytky, udělám večeři, postaram se o domácnost, ale taky bych čekal nějakou snahu i od ní, nebo aspoň že by napsala pěknou zprávu a tak :nevim: Když se o tom s někým bavím nebo čtu, tak že se musí snažit oba. Ale u ní mám pocit že mě má totálně na háku…Dluhy jsem neudělal, prohrál jsem jen peníze které byly na účtu na rekonstrukci. Ale to je jedno, lituju toho, vím že to byla blbost. Co se týče domácnosti atd tak vím že to je náš společný byt a musíme se podílet oba. Oba chodíme do práce na 12h směny. Neberu to jako žehlení ale taky by to mohla nějak ocenit aspoň

Musím říct, že jsi mne úplně rozesmál, což se mi na emiminu ještě nestalo…
Takže prohrát peníze byla blbost, ale ona se málo snaží ti odpustit? Teda někoho tak zlehčujího své prohřešky a současně vyčítajícího manželce její chlad - to jsem si myslela, že ej jenom v komediích a ty opravdu existuješ.
Chápeš, že jsi u ní naprosto klesnul? A když nereaguje, jak si představuješ, tak jsi na ní sprostý? Co má na tobě obdivovat, co ji má přitahovat?
Ty na větu, že jsi se jí zhnusil jako člověk odpovíš, že ale i ona se musí snažit. To je tragikomedie. Promiň, ale to, co jsi provedl se jen tak odpustit nedá, ztratil jsi důvěru a podle toho, jak tu píšeš, už ji nezískáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150071
28.11.21 21:34
@kalie píše:
Ja nevim teda…ale uz po precteni prispevku, kde jasne vidim, ze zena ma na hrbu celou domacnost, tak se nedivim, ze se ji do sexu nechce.

A jsou spolu šest let a mají děti,.takže ty děti jsou dost malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
28.11.21 21:56

A do té práce chodí protože chce nebo musí aby jste měli zpět peníze co jsi prohrál? Jako když si vezmu, že chodí do práce, studuje k tomu předpokládám hodně malý děti když jste spolu 6 let, domácnost a tvuj prohřešek. No uprimne být ní, asi bych večer padla na hubu a na nejakej sex bych taky neměla asi pomyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.11.21 22:06
@Kutil Tom píše:
To já si to klidně naopak představit dovedu, na stará kolena si pořídit nějakou mladou kočičku, to může být docela príma :mrgreen: :jazyk: :dance: :andel:
Pro tebe :D
@tess50 píše:
Já se obávám, že jsem ji „na stará kolena“ teprve našla :mrgreen: s tím správným chlapem.
Jak dlouho to trva?
@free333 píše:
Jste spolu 6 let, poslední 2 roky ji to už nebaví, ten sex.

Někdo to tak má, že ho po pár letech, jak přestanou fungovat ty hormony, které se zaktivují na začátku vztahu, sex přestane bavit.

Ale co s tím, tedy nevím… :)
Jj, vypada to, ze to mam taky tak
@Kutil Tom píše:
No jasně že to bude silně individuální. Ti 30-40, jak jich je tolik, jak se tu píše, ale nevěřím, že bych nechtěli sex obecně, ti jen mají doma protivný, nesnesitelný protějšek, který jim tu chuť na sex zcela sebral. Kdyby ten protějšek vyměnili, chuť mít většinou zase budou, na to vem jed. Když vidím ty výlevy, co tu někteří a některé předvádějí, nedivím se ani v nejmenším, že ty jejich protějšky nemají sebemenší zájem - spíš se divím, že radši neutečou :dance:

Proto by se mel kazdy komu se se zda, ze partner ztraci chut na sex zamyslet, jestli nespada do tehle kategorie… At je to muz nebo zena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.11.21 22:09
@Proximus píše:
Si z toho děláš pudelj ale hodně žen po padesátce se začne vymlouvat a to a ono a bolí a není čas a je unavená. A pak se strašně diví proč má jejich manžel bezva kámošku. :mrgreen: Háááj. zl jeden. :lol:

Neumis cist… Po padesatce finito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 22:14

Děti spolu nemáme, ona má 2 z prvního manželství (12 a 11). Do práce chodí protože ji ta práce baví a studuje dálkově aby si zvýšila kvalifikaci ve své práci.

• Citovat
  • Upravit
428
28.11.21 22:39

Ona ztratila zájem o sex ještě před tím průserem, který do toho hodil vidle definitivně. Myslím, že jsi tady došustil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.11.21 22:54

Takže místo toho, abste budovali nějakou intimitu, včetně důvěry, tak začneš bejt protivnej a pohádáte se. A ty se divíš, že nemá náladu ti dělat dobře, když jsi protivnej a hádavej?

mrkni sem - chybí ti pár základních dovedností, že pro tebe může mít i tohle docela dost smysl.

https://www.muzazena.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.11.21 22:55

Btw - ty nejspíš hraješ dál, ale tajíš to, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
29.11.21 08:38
@Anonymní píše:
Děti spolu nemáme, ona má 2 z prvního manželství (12 a 11). Do práce chodí protože ji ta práce baví a studuje dálkově aby si zvýšila kvalifikaci ve své práci.

Do práce hlavně chodí, že živí děti. Ty jako gambler to radši utratis jinde. Ty buď rád, že s tebou je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
29.11.21 08:45
@Ou píše:
Btw - ty nejspíš hraješ dál, ale tajíš to, co?

možná teď ne, ale bude, protože neexistuje nic jako bývalý gambler, stejně neexistuje bývalý alkoholik
zase bude „ve stresu“ a „udělá blbost“ a pak se „přece omluví“ a bude „litovat“
utekla bych, nebo přinejmenším nechala zrušit společné jmění manželů, aby mne takovej…nestáhl mne a moje děti s sebou do stoky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
29.11.21 09:46
@annlady píše:
možná teď ne, ale bude, protože neexistuje nic jako bývalý gambler, stejně neexistuje bývalý alkoholik
zase bude „ve stresu“ a „udělá blbost“ a pak se „přece omluví“ a bude „litovat“
utekla bych, nebo přinejmenším nechala zrušit společné jmění manželů, aby mne takovej…nestáhl mne a moje děti s sebou do stoky

To neni pravda. Osobne znam byvaleho alkoholika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí