Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jasne. Jen jak jsem byl zazrany do te vedy a do tech pacientu, tak teprve ted s rodinou si uvedomuju ten ulet. Zase je to cena za to, ze delas to, co Te bavi a delas to rad.
No. Ale v zasade jsem v tehle diskuzi opravdu mimo.
Ted jsem potreboval nejak prokrastinovat, tak jsem se kouk sem.A uz jdu delat zas neco smysluplnejsi.
Kazdopadne preju vsem kamionakum, at dost odpocivaj a jezdej rozumne - protoze v zasade na jejich odpocinku, jsoucnosti a dobrým myslenkovym pochodum zavisi zdraví nas vsech!
Tak není třeba kamioňákům upírat jejich těžkou práci - ano, je důležitý, aby byli odpočinutí a v dobré psychické pohodě, protože s kamionem lze způsobit těžké škody jak na majetku, tak na životech, stačí malá nepozornost - tak mimochodem se to dost s lékařskou praxí podobá, i když to jsi patrně neměl původně na mysli.
To, že jsou platy ve zdravotnictví mizerné (a vlastně celý systém služeb a nezákonných přesčasů) a lékaři přetížení, je ale jiná diskuze. No nic ve zlém.
@Anonymní píše:
Jasne. Jen jak jsem byl zazrany do te vedy a do tech pacientu, tak teprve ted s rodinou si uvedomuju ten ulet. Zase je to cena za to, ze delas to, co Te bavi a delas to rad.
No. Ale v zasade jsem v tehle diskuzi opravdu mimo.
Ted jsem potreboval nejak prokrastinovat, tak jsem se kouk sem.A uz jdu delat zas neco smysluplnejsi.
Kazdopadne preju vsem kamionakum, at dost odpocivaj a jezdej rozumne - protoze v zasade na jejich odpocinku, jsoucnosti a dobrým myslenkovym pochodum zavisi zdraví nas vsech!
Nechápu, proč jsi dotčeny? Já mám taky větší plat než lékaři, to samé můj manžel a ani jeden lékař nejsme.
Přece nemůžeš očekávat, že nikdo nebude mít dovoleno vyšší plat než lékař. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Jsem teď s přítele zvyklá že jsme skoro každý den spolu, ale on mi teď oznámil že chce jít jezdit s kamionem do zahraničí, vůbec nevím jak si na to zvyknu, nedokážu si to představit. On mi ale pořád říká že je to jeho sen takže mu v tom nechci nijak bránit ani mu to nějak rozmlouvat. Navíc tam jde jen teď na 5 let (vím že to není tak hrozný ale přijde mi to nekonečně dlouho) aby si něco našetřil a zajistil nás do budoucna protože je fakt že jeho momentální plat je hrůza. Slíbil mi že až budeme chtít rodinu tak přejde na něco kde bude každý den doma, což je fajn ale bojím se že si na to zvykne a už se mu nebude chtít jít jinam. Ale každopádně zpět k otázce je tu na tom někdo podobně? Vůbec nevím jak si na to dokážu zvyknoutjsem zvykla na ten každodenní kontakt a ani si nedokážu představit nevidět ho týden nebo i dýl v kuse.
Tak to máme teď úplně stejně.., pokud chceš můžeme se spojit na jiné sociální síti a popsat si o tom.. můj přítel zrovna dnes odjel do Španělska a vrátí se ta 14 dní. Každý den jsem byla s ním a teď najednou. Ale zase jsem ráda, že děla to co ho bavi a nějak se to přežít dá i když teda těžce
@Sabča22 to by bylo super, vím že to zvládneme ale neumim si to představit. Už teď když je někde pryč nemůžu se soustředit na nic, jen na to že tu není a kdy už tu bude. A navíc chce jít od nového roku kdy mi začne zkouškové takže jsem fakt zvědavá. Každopádně bylo by skvělé se o tom pobavit s někým kdo je na tom stejně 😁
@Anonymní píše:
@Sabča22 to by bylo super, vím že to zvládneme ale neumim si to představit. Už teď když je někde pryč nemůžu se soustředit na nic, jen na to že tu není a kdy už tu bude. A navíc chce jít od nového roku kdy mi začne zkouškové takže jsem fakt zvědavá. Každopádně bylo by skvělé se o tom pobavit s někým kdo je na tom stejně 😁
My to zvládneme!! Jsme silne. Tak si dáme na sebe nějaký kontakt a popíšeme protože taky jsem z toho na dně a ještě když se dozvidam špatne věci.. ![]()