Manželova rodina - jsem otrávená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13048
12.8.19 18:42
@Anonymní píše:
@Sany80s Tak s tim nesouhlasim. Problem nemam jen ja, ale i vetsina příbuzných. Brambory s máslem a pažitkou proste jime. Za neuklid dostaly přednášku ode mě i manžela, bohuzel babička v dobe, kdy odcházely, spala na lavici, ja do dveri zavolala, ze dekuju, z musime jit (s tchanem jsme řešili nakup, babička do obchodu nechodi), úklid nekontrolovala (moje chyba), babička sice „hlídala“, ale spala. Nejsou tak skvělí, neuklizeji vetsinou samy od sebe. :oops:

Když neuklízejí samy, tím bych byla opatrnější a ještě to prolezla.
Já chápu, že kafrání je otravné, ale že zrovna tohle dáš jako příklad k dobru, svědčí o tom, že už taky úplně soudná nejsi.
Jinak já pokud někomu vařím jídlo, tak zavolám dotyčnému, jak je zvyklý to jíst. Já bych to, co píšeš, do úst nedala a bylo by mi dost líto, že se s tím děláš.
Ostatní chápu, ale ji už asi nepředěláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 18:45

@Sany80s Ok, vim, ze nejsem dokonalá. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13048
12.8.19 18:46
@Anonymní píše:
@Sany80s Ok, vim, ze nejsem dokonalá. :lol:

To nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.8.19 18:49
@Anonymní píše:
@Markéta80 ja vim. Prislo mi to lepší nez levne granule pro dospělé psy nebo rohlík v mléku. To ma porad. Jsem poučena. Maso - kuřecí uz ne.

Myslela jsi to dobře :kytka:
Jde o to že za prvé dost psů má z kuřecího průjem, ale především pes a obzvlášť štěně, má dostávat jeden druh stravy (v trávicím ústrojí se mu udělají bakterie; které jsou zvyklé na to, čím se krmí - a změna je prožene).
Druhá věc bohužel je, že stará ho krmí shity. Mělo by dostávat kvalitní nekomerční štěněcí granule, a přecházet na BARF. Bohužel, ty s ní asi v tomto směru nic neudělaš no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
12.8.19 18:51
@Sany80s píše:
Jako upřímně, chápu, že poslouchat jenom stížnosti je fakt děsné.
Ale fakt je, že opepřený řízek a omaštěné brambory bych nesnědla a štěně zvyklé pouze na granule by fakt jíst uvařené kuřecí jen tak z ničeho nic nemělo. Může to dost uškodit. Že by tam děti nechaly něco neuklizené, to bych se jako matka styděla a ne že bych si asi myslela, no boože, tři věci.
Ve většině těch věcí vidím spíš to, že ona si to ani neuvědomuje a něco plácne a jak je toho hodně, tak jí to sečteš. Když si člověk stále stěžuje, tak je to nepříjemné.
Ovšem je z toho i poznat, že už jsi alergická a že jí vyčítáš i něco, o čem je celkem logické, že jí vadí.

Tak jasný, ale kdyby řekla, nezlob se ale nám to takhle nechutná, máme to rádi tak a tak, to je pak o něčem jiným. Stejně tak s pejskem, stačí přece říct že je zvyklý na granule a nechtějí aby jedl něco jiného. Když si děti po sobě neuklidí, tak normálně říct že po sobě nechaly nepořádek atd. Jsme lidi ne? Pokud ale posloucháš pořád dokola jen výtky, tak je to na hlavu, prostě se nezavděčíš fakt asi ničím a atˇuděláš, co uděláš, tak to bude špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
12.8.19 18:58
@Anonymní píše:
@Markéta80 ja vim. Prislo mi to lepší nez levne granule pro dospělé psy nebo rohlík v mléku. To ma porad. Jsem poučena. Maso - kuřecí uz ne.

granule. zaleží na kvalitě jsou pro psa nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 19:01

@lilithlilith Děkuji, od teď budu chytřejší.
@arinecka O to právě jde. Nemám ráda, když se naznačuje, neříkají věci přímo. Od babičky svých dětí bych čekala normální napomenutí. Vždyť o nic nejde, nejsem opičí matka. Vyžaduji od nich totéž. Jenže ona to všechno říká tak zákeřně. Usměje se tak lišácky, nepěkně a když čekáš něco milého (jako že nás chce asi znovu vidět), dá ti ťafku přímo mezi oči. A to je asi i důvod, proč jsem z téhle rodinky tak unavená. Je v tom hodně pokrytectví a faleše. Klidně ať mi ten člověk nadá, třeba se i urazím, ale vím, že to myslí upřímně a raději to vezmu takhle, než různými podlými dvojsmysly. A s tím jídlem - říkám si, že na to, že jsem jí několik týdnů vařila (a nic za to nechtěla, ačkoliv sama nemám na RD vlastně svoje peníze, vše táhne manžel a já si fakt sama nic nekoupím, abych ušetřila), darovanému koni na zuby nehleď. Od ní jsem jedla oběd za posledních 5 let přesně 1×. :zed:

• Citovat
  • Upravit
59426
12.8.19 19:03
@Anonymní píše:

to jo, ale kuřecí často vadí a jestli bude naučený na ten šrot :? Neuděláš nic. Tomu psovi stejně nepomůžeš, naopak mu budeš chtít dát maso ale jeho tělo to nedá pokud se naučí na marketovky kde je max 4%masa :? Chod tam jak to vyhovuje Tobě. Jídlo jí tam netahej když se jí to nelíbí a pokud sama nezvládá tak se dá objednat a máš klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
12.8.19 19:07
@Venetia píše:
granule. zaleží na kvalitě jsou pro psa nejlepší
:mrgreen: a v čem a hlavně jaké, určitě mu nekupují ty lepší ale vidím to na pedigree, chappi a pod :jazyk:. Jasně že se z kuřecího pokadí, tělo není zvyklé na maso :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.8.19 19:07

Vztahy jsou složité a ty ve vlastní rodině ještě o něco víc. Já s tchyní vycházela 12 let a pak to bouchlo, ale tam kromě nenápadného kritizování (co to máš za boty, proč mají holky růžové šaty, proč jim nekoupila, co chtějí, proč mám černé triko…) byl ješte velký vliv tarot, eso, numero a já už nemohla dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 19:13

@Karleon Z ci strany? Zabývá se esoterikou?

• Citovat
  • Upravit
749
12.8.19 19:18

Ja vim, ze tohle se snaz radi nez udela, ale je treba se takove tchyni (a svagrove) postavit a rict svuj nazor, me to trvalo spoustu let, ale ten klid potom… proste rict, kdyz ti to nechutna, nejez a uvar si sama, je mi lito, ted se mi vase navsteva nehodi a nazdar. tihle lidi si k tobe dovoli opravdu jen to, co jim dovolis ty sama. a u nas z rozhazenych hracek nedelame drama, uklidi vnoucek s dedou nebo deda sam, kdyz to spolu nestihnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 19:23

@Gracelynx :palec: Opravdu se hůř udělá. Babicka už jiná nebude. Je to ředitelka zeměkoule. A manzel si špatne vztahy mezi námi nezaslouží, on je celý svuj otec, poctivý, hodny, téměř bezelstny chlap. :palec:

• Citovat
  • Upravit
11226
12.8.19 19:26
@Sany80s píše:
Když neuklízejí samy, tím bych byla opatrnější a ještě to prolezla.
Já chápu, že kafrání je otravné, ale že zrovna tohle dáš jako příklad k dobru, svědčí o tom, že už taky úplně soudná nejsi.
Jinak já pokud někomu vařím jídlo, tak zavolám dotyčnému, jak je zvyklý to jíst. Já bych to, co píšeš, do úst nedala a bylo by mi dost líto, že se s tím děláš.
Ostatní chápu, ale ji už asi nepředěláš.

A jak jíte brambory, jen tak suché? Mě vařené brambory s máslem moc chutnají teda, suché jsou teda nic moc. A tak nějak jsem za svůj život už viděla, že to tak ji většina lidí. Zrovna minulý týden jsme s pár lidma někde jedli a dostali jsme suché brambory a všichni jsme se shodli, že trocha másla by jim teda neuškodila :D

Kazdy je zvyklý jinak. Ja osobně jsem ráda, když nemusím vařit a nekritizuju, když něco dostanu. Ale já sním v podstatě cokoliv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.8.19 19:35
@Anonymní píše:
@Karleon Z ci strany? Zabývá se esoterikou?

Ano, velmi dlouho a aktivně, ovlivňuje to každý její krok i myšlenku a podle toho radila i nám, zatímco já jsem se naopak dostala do prostředí velmi ovlivněného křesťanstvím. Jsem takhle šťastnější, neviděla jsem ji přes dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová