Manželova rodina - jsem otrávená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80475
21.8.19 22:34

@Capretta to je totiž momentálně prosazovaný trend - neplýtvat. A nevyhazovat dobré pozraviny. A jo jsem starší generace a neokrajuji plesnivý sýr a klidně vyhodím marmeládu, pokud na ní objevíme plíseň. Ale nevyhodim sýr, který zraje deset let jen proto, že prošel o týden. To je jednoduše hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
21.8.19 22:35
@ircav píše:
Ptali se, co jim mají koupit, dostali odpověď. Jinak si dárky rozhodně nediktuju. Sama od nich nechci nic. Tchyni nebaví vybírat dárky. Ji nebaví nic. A já si s ní už užila svoje, ani by se to sem nevešlo. :nevim:

No a nakonec koupila něco jiného - a to tedy si asi dovolila moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
21.8.19 22:40

@jita22 Ó to si dovolila, chtít uvařit vlastním dětem. Doufám jsi přerušila styky, protože tohle je fakt moc. Chtěla vám uvařit, no fujtajbl. Humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
21.8.19 22:44

To jsou fakt nové hlubiny hrůzy a děsu, co už si ty tchýně vymyslí. To snad ani neusnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11698
21.8.19 22:44
@inkakřivák píše:
@jita22 Ó to si dovolila, chtít uvařit vlastním dětem. Doufám jsi přerušila styky, protože tohle je fakt moc. Chtěla vám uvařit, no fujtajbl. Humus.

No ty jsi trochu fanaticka zastankyne tchyni, to jsem si vsimla. Prijde ti opravdu normalni, aby teda to vlastni dite bylo treba dalsi 2 hodiny o hladu, jenom proto, aby tys mu mohla uvarit? Me teda ne. A aby uvareni jidla byl defacto jediny projev citu k vlastnímu diteti?
Ne, ja vim, ja jsem strasna, nic nechapu, jsem absolutne netolerantni atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
21.8.19 22:54

@jita22 decku mohli koupit neco maleho, za hodinu b hlady nezaslo. No a co by se jim stalo, kdyby babce udělali radost? Zchudli by nebo jak. Ono ať se ti to zdá být možné nebo ne, ony ty babky mají své děti rády. A rady jim udělají radost i třeba tím obedem, víš? No aai takhle - kdysi dávno bych to asi taky hůř chápala, ale teď už vím. A určitě to není jediný projev citu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
21.8.19 23:54

@inkakřivák ja s tim ale souhlasila - asi to nebylo poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
22.8.19 00:17

jednou za čas návštěva a dost

Jednou za čas se kvůli manželovi budeš muset přemoct a zajít nebo zajet na zdvořilostní návštěvu. A to je vše. Jestli má doma bordel-no a co, buď ráda, že ty ho nemáš. Má právo si žít po svém a děti u ní nechávat nějak hodně nemusíš. Jak tu někdo psal-jedním uchem dovnitř, druhým ven. Vykašli se na její zcestné názory-každý má právo na svůj názor, v duchu si řekni, že je to kráva a nahlas se snaž ovládnout a nic neříct nebo jen něco málo a zase odjet. Pro manžela to bude vždy jeho matka, ať bude jakákoli, s tím se nedá nic dělat, tak se drž! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
22.8.19 08:05

@Capretta Promiň, to skutečně nebylo poznat. Hele znovu, ber to tak, jak to je. Ona prostě je to máma, to, že vás má ráda dává najevo takto. Jinak než by sis třeba představovala, ale každý jsme jiný. Nedělá to naschvál. Ani za tím není nic jiného. Já tu kolikrát dost hledím, jak moc se tu těm babcam podsouvají černé úmysly. A vedu si i seznam, co vsechno je špatně. A špatně je fakt vsechno. Navstevuje nebo ne, vaří nevari, je s dětma nebo ne, prostě kdo chce, ten si to špatné najde. A je to přitom opravdu k ničemu a marný boj. Ten se nedá vyhrát.
To už raději zvolit variantu jezdit občas na návštěvu nebo poslat děti na prazdniny, a co si nepřeji, aby komentovali, o tom nemluvit. To není zastávání se tchýní, ale klidu v rodině. Ono totiž ať se vam to líbí nebo ne, toho vašeho partnera to mrzí, když mu na jeho mámu nasazujete. I kdyby to stokrát byla pravda. A to za nic nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
22.8.19 08:37

@jita22 ano, kdo nepoznal, nepochopí a bude hájit tchýni. Z toho, co tu čtu, si vlastně moje tchýně může dovolit u nás uplně vše a já bych opravdu měla držet hubu a krok. Sorry, ale fakt ne. I manžel sám přiznal, že ona vše překrucuje. :nevim: Takže to není jen můj dojem. A ano, on ji brání stylem už mají ten věk, že tomu nerozumí. Takže tak. Jen jsem se chtěla vypsat, protože mi nepřijde normální, aby si na mne manželovi stěžovala a mně do očí říkala, že se mnou nemá žádný problém. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
22.8.19 09:01
@inkakřivák píše:
@Capretta Promiň, to skutečně nebylo poznat. Hele znovu, ber to tak, jak to je. Ona prostě je to máma, to, že vás má ráda dává najevo takto. Jinak než by sis třeba představovala, ale každý jsme jiný. Nedělá to naschvál. Ani za tím není nic jiného. Já tu kolikrát dost hledím, jak moc se tu těm babcam podsouvají černé úmysly. A vedu si i seznam, co vsechno je špatně. A špatně je fakt vsechno. Navstevuje nebo ne, vaří nevari, je s dětma nebo ne, prostě kdo chce, ten si to špatné najde. A je to přitom opravdu k ničemu a marný boj. Ten se nedá vyhrát.
To už raději zvolit variantu jezdit občas na návštěvu nebo poslat děti na prazdniny, a co si nepřeji, aby komentovali, o tom nemluvit. To není zastávání se tchýní, ale klidu v rodině. Ono totiž ať se vam to líbí nebo ne, toho vašeho partnera to mrzí, když mu na jeho mámu nasazujete. I kdyby to stokrát byla pravda. A to za nic nestojí.

kdyby tady psalo vic tchyni, tak to vyjde asi nastejno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
22.8.19 09:13

@ircav Tak jinak. Já můžu o své mamince říci třeba že překrucuje pravdu. Třeba. Ale kdyby to o ní říkal neustále můj muž, tak se pěkně naštvu. Ikdyby to pravda byla. No nic. Jen si prostě myslim, že si tímto kazite vztahy ve vlastní rodině. A to, že ti tchýně něco odsouhlasí a pak si na tebe stěžuje, vždyť ty děláš přesně totéž. Taky si mu stezujes na tchyni. Hele vykasli se na to. Rekni si třeba no pul dne dvakrát do měsíce přežiji, a postěžuj si pak třeba kamarádce a uvidíš, ze ti bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.8.19 11:00

@inkakřivák tak z tehle odpovedi spis myslim, ze to nebylo mireno mne - ja plevelila diskuzi jen ohledne trvanlivosti s myslenkou, ze datum spotreby je urcovano s velkou rezervou a vyhazovat bez kontroly jen podle data treba hned druhy den je uplny nesmysl- jeste jako nakupci chlazeneho jsem uzce spolupracovala s kvalitari, tak vim.

Omlouvam se za dalsi plevel - jen nechci mit tuhle nalepku, moje tchyne, kdyz hlida, ma volny ruce a kupuje, co chce. Kdyz to jsou vyjimecne desy - v popelnicich je mista dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
22.8.19 15:17

Akorát já to o ní neříkám manželovi, to on sám ví, že to překrucuje a sám mi to povídá. Stěžuju si na ni tady, ale manžela s tím neobtěžuji, na rozdíl od ní. :nevim: To mi vadí. Já pak jen reaguji na její stížnosti. No nic, budu v klidu, ono se to zas srovná, ale nechápu ten její přístup, ani k dětem. A to jídlo - já vím, že vše, co je po datu min. spotřeby nemusí být špatné, ale ty řezy tekly, zřejmě je měla v teple a navíc teda těch 10 dnů po tom datu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
22.8.19 18:00

@Capretta ok omlouvám se, spletla jsem se.
@ircav manželovi řekni, at ti nic netlumoci a budeš mít klid. No a dětem vysvětli, že když jim babička dá něco takhle zkaženého, tak určitě nejíst. Už jsou velcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová