Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@warita píše:
jestli tohle myslis vazne, tak uz jsem davno nesylsela neco tak degradujiciho.
Uznávám, takhle je to přehnaný. Normální chlap potřebuje ženu, jako partnerku na prožívání radostí a starostí, hlavně jako parťačku.. A ženu do postele. Ostatní chlap nepotřebuje.
@Honza 12 píše:
Tak chlap kterej nemá ženskou, tak si vede domácnost podle svého, vaří si, pere si, žehlí si, peče si. Paráda. A když si pořídí ženskou, tak se ještě musí starat o ní, případně po letech o společné děti. Takže s ženou přibývá dost práce.
To jo. Až na to že takových je hrstička. Většina se stravuje salámy rovnou z celfánu a jejich domácnosti jsou něco strašnýho. Pokud jim neuklízí a nepere stařičká matička jak to často bývá.
@Honza 12 píše:
Blbost. Jste dva, tudíž dvojnásobek práce. Za každýho jednoho. Ideálně při rozdělení práce půl na půl se nic nemění. Ale většinou víc povinností po rozdělení padne na chlapa..
Ty bláho
kde žiješ, dej sem mapu. Já spíš vidím pravý opak, bohužel. Že ženská pulíruje domácnost i chlapa protože to jsou ty „ženské práce“ že
a chlap buzeruje z gaučíku u televize.
@Honza 12 píše:
Tak chlap kterej nemá ženskou, tak si vede domácnost podle svého, vaří si, pere si, žehlí si, peče si. Paráda. A když si pořídí ženskou, tak se ještě musí starat o ní, případně po letech o společné děti. Takže s ženou přibývá dost práce.
Kolik znáš takových chlapů, kteří všechno tohle dělají? To jsou bílí vraňáci. Jinak končí většinou pod mostem. A nebo proč si myslíš, že tam tolik chlapů je a raději si doma v teplíčku nežehlí košilky?
@Honza 12 píše:
Uznávám, takhle je to přehnaný. Normální chlap potřebuje ženu, jako partnerku na prožívání radostí a starostí, hlavně jako parťačku.. A ženu do postele. Ostatní chlap nepotřebuje.
Tak je snad lepší si ji občas koupit, ne? Na prožívání může mít kamarády.
@Honza 12 píše:
Blbost. Jste dva, tudíž dvojnásobek práce. Za každýho jednoho. Ideálně při rozdělení práce půl na půl se nic nemění. Ale většinou víc povinností po rozdělení padne na chlapa..
A které práce to jsou prosím?
@Honza 12 píše:
O tebe chlap nepečuje? Nebo si jeho péče, starosti jen nevážíš?
uplně nevím v čem to spočívat, obzvlášt když píšeš, že větší část připadne na chlapa..tak dej nějaký příklady, třeba si to jen neuvědomuju
@Honza 12 píše:
A to je to. Proč to bez ženský nejde… Protože… Vagína.
Teď mi začalo být strašně líto Tvoji partnerky. ![]()
Opravdu moc, moc za ni doufám, že sem nechodí a nezná Tvůj nick.
Protože tohle je přesně jedna z těch vět, které by můj názor na dotyčného dokázaly od základu změnit.
„Já nemám problém, ty máš problém. "
"Už od tebe chci jenom servis.“
„Jsem s tebou, protože.. vagina.“
Mohl bys dělat v kuchyni přemety s dvojitym vrutem, už napořád bych věděla, že prostě vagina. ![]()
@Anna766 píše:V honzově kraji žijí jen takoví ideální lidé
Ty bláhokde žiješ, dej sem mapu. Já spíš vidím pravý opak, bohužel. Že ženská pulíruje domácnost i chlapa protože to jsou ty „ženské práce“ že
a chlap buzeruje z gaučíku u televize.
@free333 píše:
Jakou to myslíš, prosím Tě práci?
Jestli vařím pro jednoho či dva mi je jedno…
Jestli hodím do pračky prádlo jednoho či dvou lidí je mi taky jedno
Prach padá pořád stejně, ten otřu každý týden, at tam jsem já anebo další tři lidi…
souhlas..až na vaření, pro sebe nevařím, pro dva už jo..takže práce navíc pro toho, kdo vaří..většinou to bývá žena
@Kobliha51 píše:
Tak je snad lepší si ji občas koupit, ne? Na prožívání může mít kamarády.
Jak koupit? Co koupit? Ženskou mám jako parťačku. Starám se o ní, a ty prej koupit..
To je teda vrchol.
@Honza 12 píše:
Jak koupit? Co koupit? Ženskou mám jako parťačku. Starám se o ní, a ty prej koupit..
To je teda vrchol.
Vždyť si stěžuješ, co to dá práce se o ni starat. mimochodem jsi mi ještě neodpověděl, jak se teda staráš. Takže kecy v kleci. Parťáky můžeš mít kamarády, holku si koupíš a máš to bez práce. Už ti to píšu podruhý. Tak vo co ti jde?
@sirikit píše:
Teď mi začalo být strašně líto Tvoji partnerky.
Opravdu moc, moc za ni doufám, že sem nechodí a nezná Tvůj nick.
Protože tohle je přesně jedna z těch vět, které by můj názor na dotyčného dokázaly od základu změnit.
„Já nemám problém, ty máš problém. "
"Už od tebe chci jenom servis.“
„Jsem s tebou, protože.. vagina.“
Mohl bys dělat v kuchyni přemety s dvojitym vrutem, už napořád bych věděla, že prostě vagina.
Ježiš. Normální chlap ženskou na servis vůbec nepotřebuje. Potřebuje parťačku a ženskou do postele.. A chlapy spíš dělají servis ženským.. Těď jsi mě pobavila.
@Kobliha51 píše:
Vždyť si stěžuješ, co to dá práce se o ni starat. mimochodem jsi mi ještě neodpověděl, jak se teda staráš. Takže kecy v kleci. Parťáky můžeš mít kamarády, holku si koupíš a máš to bez práce. Už ti to píšu podruhý. Tak vo co ti jde?
Jak bych si asi mohl koupit holku o kterou bych se chtěl starat? Nějak nechápu.
@Honza 12 Děkuju moc pěkně, ale já jsem svepravna, bílá, gramotna a plně soběstačná žena a nikdy bych nedopustila, aby se o mě „staral“ chlap, který ve mně vidí prvořade vaginu a ještě má ustavicnou potřebu tuto svoji činnost inzerovat napříč většinou vláken maminkovskeho fóra.
![]()
@Honza 12 píše:
Jak bych si asi mohl koupit holku o kterou bych se chtěl starat? Nějak nechápu.
Jak starat. Napiš JAK SE STARÁŠ. Dotřetice všeho…