Manželství kvůli dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30147
10.9.17 21:34
@sirikit píše:
Snaží se Tě zastat, tak buď vděčnej a nekaz jí to. :nevim:
My víme, žes akorát zmáčkl cudl na rychlovarce a zalils pytlík pigi, načež Ti nejvíc času trvalo napsat sem ten příspěvek o vaření čaje. :nevim:
@Kobliha51 chtěla Tvé zásluhy jen podtrhnout a obtáhnout červeně. :pankac: Je hodná! :srdce:

Nedělej z toho vědu. Normální chlap se o svou ženu stará. Nemusím to tady rozepisovat. To nejsou nějaký extra zásluhy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75888
10.9.17 21:37
@Honza 12 píše:
Nedělej z toho vědu. Normální chlap se o svou ženu stará. Nemusím to tady rozepisovat. To nejsou nějaký extra zásluhy. :mrgreen:

Seš jak zlatej kolovrat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
10.9.17 21:37
@Honza 12 píše:
Nedělej z toho vědu. Normální chlap se o svou ženu stará. Nemusím to tady rozepisovat. To nejsou nějaký extra zásluhy. :mrgreen:

My to z tebe nevytluceme, vid? Tak to vem alespon ve zkratce a po bodech. Co teda vsechno doma delas a jak se o zenu staras?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75888
10.9.17 21:42
@Cosmopol píše:
My to z tebe nevytluceme, vid? Tak to vem alespon ve zkratce a po bodech. Co teda vsechno doma delas a jak se o zenu staras?

PsimTe, normálně se o ni stará jako každej normální chlap, což mu jako každýmu normálnímu chlapovi vezme dvojnásobek času, než kdyby bydlel sám. :pankac: A to všechno pro tu anatomickou zvlastnustku, kterou se my děvčata lišíme od Vás mužů. :nevim: Už to tu opakuje po šestnáctý. :zed: :zed:
Poposkoc si prosim Te, Koblize to hodně pomohlo. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
10.9.17 21:44
@sirikit píše:
PsimTe, normálně se o ni stará jako každej normální chlap, což mu jako každýmu normálnímu chlapovi vezme dvojnásobek času, než kdyby bydlel sám. :pankac: A to všechno pro tu anatomickou zvlastnustku, kterou se my děvčata lišíme od Vás mužů. :nevim: Už to tu opakuje po šestnáctý. :zed: :zed:
Poposkoc si prosim Te, Koblize to hodně pomohlo. :cert: :cert:

Konečně jsi na to kápla. Takhle to v životě chodí. :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
10.9.17 21:48
@Honza 12 píše:

Dobře, vezmu to podle toho jak to v „běžných“ rodinách chodí ale otočím to jo???
Ráno vzbudíš ženu(děti),připravíš snídaně, svačiny pro všechny členy rodiny včetně domácího zvířectva, pak je vypravíš do školek, škol, zaměstnání, pak kvapíš sám do práce, ve vteřině co ti padla tak se rozjíždíš, případně rozbíháš pro nákup, vyzvednout děti jsou li a pílíš domů abys pofackoval bydliště (vyprat, uvařit, uklidit, vyvenčit zvířenu) aby žínka přišla do hotového a mohla po náročném dni plném práce usednout na pohovku v obýváčku a relaxovat. Takhle to totiž zpravidla chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
10.9.17 21:58
@Anna766 píše:
Dobře, vezmu to podle toho jak to v „běžných“ rodinách chodí ale otočím to jo???
Ráno vzbudíš ženu(děti),připravíš snídaně, svačiny pro všechny členy rodiny včetně domácího zvířectva, pak je vypravíš do školek, škol, zaměstnání, pak kvapíš sám do práce, ve vteřině co ti padla tak se rozjíždíš, případně rozbíháš pro nákup, vyzvednout děti jsou li a pílíš domů abys pofackoval bydliště (vyprat, uvařit, uklidit, vyvenčit zvířenu) aby žínka přišla do hotového a mohla po náročném dni plném práce usednout na pohovku v obýváčku a relaxovat. Takhle to totiž zpravidla chodí.

No jo, ale to je pořád jen starost o domácnost popř. o děti (teda kromě toho buzení ženy). Ale on se prý stará o ženu a zabere mu to dvakrát tolik času 8o :mrgreen:. Teda teď už začínám být taky zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75888
10.9.17 22:03
@Anka1313 píše:
No jo, ale to je pořád jen starost o domácnost popř. o děti (teda kromě toho buzení ženy). Ale on se prý stará o ženu a zabere mu to dvakrát tolik času 8o :mrgreen:. Teda teď už začínám být taky zvědavá :mrgreen:
:zed: :zed: :zed:
I Ty, Brute? :pocitac: :pocitac:
A to jsem Tě doposud měla za tak bystrou dívku. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75888
10.9.17 22:07
@Anna766 píše:
Ráno vzbudíš ženu(děti),připravíš snídaně, svačiny pro všechny členy rodiny včetně domácího zvířectva, pak je vypravíš do školek, škol, zaměstnání, pak kvapíš sám do práce, ve vteřině co ti padla tak se rozjíždíš, případně rozbíháš pro nákup, vyzvednout děti jsou li a pílíš domů abys pofackoval bydliště (vyprat, uvařit, uklidit, vyvenčit zvířenu) aby žínka přišla do hotového a mohla po náročném dni plném práce usednout na pohovku v obýváčku a relaxovat. Takhle to totiž zpravidla chodí.

Jo. A já Ti z toho udělám ještě větší rébus, snad nevyzradím nějaké zásadně intimní tajemství :roll:… ale @Honza 12 je zatím ještě pořád bezdětný a bez zvířectva.
Stará se o (zdravou) ženu a chodí do práce. Jestli mu kdy přibude mezi závazky dítě, nedej Bůh zvíře, ocitne se rázem na pokraji svých možností. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
10.9.17 22:08
@sirikit píše: :zed: :zed: :zed:
I Ty, Brute? :pocitac: :pocitac:
A to jsem Tě doposud měla za tak bystrou dívku. :nevim:

Hluboce se kaju :zed:, tak já jdu teda taky přešlapovat, dej mi ještě chvilku, však já na to přijdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75888
10.9.17 22:10
@Anka1313 píše:
Hluboce se kaju :zed:, tak já jdu teda taky přešlapovat, dej mi ještě chvilku, však já na to přijdu :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.9.17 22:17
@Inaris píše:
Trochu jsi to popletla.

Vubec nic sem nepopletla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
10.9.17 22:24

Dneska je to tu nuda. Na jedny diskusi se resi kdo za koho co plati nebo neplati a na druhy se resi kdo za koho co dela nebo nedela. Takze jen prachy a prace…

Mozna by ty dve diskuse sly spojit. A mozna jedno resi druhe - u nas, kdybych to zjednodusil, ja spis platim (protoze chodim do prace vydelavam) a manzelka spis dela (protoze na to ma cas). A mam pocit, ze jsme oba stastni.

To se zase dockam reakci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
10.9.17 22:25
@sirikit píše:
Jo. A já Ti z toho udělám ještě větší rébus, snad nevyzradím nějaké zásadně intimní tajemství :roll:… ale @Honza 12 je zatím ještě pořád bezdětný a bez zvířectva.
Stará se o (zdravou) ženu a chodí do práce. Jestli mu kdy přibude mezi závazky dítě, nedej Bůh zvíře, ocitne se rázem na pokraji svých možností. :think:

Mam to, je to jasné :dance:, rozluštění tajenky zní: JE TO CHLAP. To, co ženská považuje za běžné je pro něj nadstandard, pokud to dělá on a ještě mu všechno trvá dvakrát tak dlouho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75888
10.9.17 22:37
@Anka1313 píše:
Mam to, je to jasné :dance:, rozluštění tajenky zní: JE TO CHLAP. To, co ženská považuje za běžné je pro něj nadstandard, pokud to dělá on a ještě mu všechno trvá dvakrát tak dlouho :pankac:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Říkala jsem, že seš bystré děvče! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí