Manželství kvůli dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30147
11.9.17 07:22
@sirikit píše:
Jo. A já Ti z toho udělám ještě větší rébus, snad nevyzradím nějaké zásadně intimní tajemství :roll:… ale @Honza 12 je zatím ještě pořád bezdětný a bez zvířectva.
Stará se o (zdravou) ženu a chodí do práce. Jestli mu kdy přibude mezi závazky dítě, nedej Bůh zvíře, ocitne se rázem na pokraji svých možností. :think:

Prej na pokraji možností. To je fakt vtipná diskuse. A mohla jsi ještě dopsat, že mákám na rekonstrukci jejího baráčku, našeho budoucího domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
11.9.17 07:26
@Anna766 píše:
Neříkej :think: doteď si tvrdil jak všechno dělá chlap. A ono najednou ne jo? :mrgreen:

To se ohrazuju. Já doufám nikde nepsal, že všechno dělá chlap. Jsem napsal, že se starám o svoji ženskou. A to zabere dvakrát tolik času, než když se chlap stará jen o sebe. Když se chlap stará jen o sebe a svoji domácnost, tak mu to zabere jen chvilku, a zbývá spousta volného času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
11.9.17 07:27
@LLump píše:
No jasně, když pak v reálu vidím, co všechny zkoušejí ty osamělé ženské ukecat, aby se jim to nastěhovalo domů a nebyly tam samy, válím se nad exempláři tvého typu smíchy.

Třeba tebe viď? určitě jsi na roztrhání :mrgreen: :lol:
V sousedství bydlí jedna paní, postarší, ale na ten věk stále šmrncovní baba, bydlí s dcerou a malou vnučkou. A řeknu ti, obě ty ženský furt někoho odhání. Babička i ta dcera co je sama s tou holčinou. Až žasnu jak ti dědci a chlapi středního věku si myslí že bez nich žít prostě nejde :mrgreen: té starší jsem nedávno říkala proč nejde s tím posledním nápadníkem na randíčko…prý cituji"a déj mi pokoj" :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.09.17 v 07:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75843
11.9.17 07:27
@LLump píše:
No jasně, když pak v reálu vidím, co všechny zkoušejí ty osamělé ženské ukecat, aby se jim to nastěhovalo domů a nebyly tam samy, válím se nad exempláři tvého typu smíchy.

Zbytečně zevseobecnujes.
Určitě jsou i ženské, které se v hrůze z osamění - a často i z hmotného nedostatku - vrhají do náruče čemukoli a vydávají to za životní terno. :dance: :dance:
Ale určitě je i hodně takových, které žijí naprosto spokojeně programově samy.
My s @Anna766 jsme pouhé sympatizantky plánu B.,protože obě máme vztahovy „full stav“. Ale Tvoje křeč už nad tou pouhou myšlenkou je poměrně dost vypovídající: aby podobně náhodou nezačala uvazovat i Tvoje žena, vid? :roll: :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
11.9.17 07:30
@Anka1313 píše:
Mam to, je to jasné :dance:, rozluštění tajenky zní: JE TO CHLAP. To, co ženská považuje za běžné je pro něj nadstandard, pokud to dělá on a ještě mu všechno trvá dvakrát tak dlouho :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
11.9.17 07:33
@opulus píše:
@Honza 12 Tak z mého pohledu je dobře, že si můžu konečně od žen přečíst, co považují ženy za ten „servis“. Protože tohle nedělají ani ženy, tak až přijde nějaká nesťastnice a bude zmiňovat jakýže to má ten její nevděčník doma „full servis“… :think:
Je marné vést diskusi s někým, kdo si myslí, že muž bez ženy je na úrovni bezdomovce, to spíše vypovídá o společenské vrstvě dotyčné. Mnohé asi ani netuší, že žena dokáže byt větši bordelář než muž.
Mnoho žen si myslí, že jsou v zivotě muže nepostradatelné a naopak.Třeba pro mě starost o ženu mj. znamená, aby se měla dobře, cítila se bezpečně, nestrádala a věděla, že není na starosti sama. Pokud žije člověk sám je to v mnoha ohledech jednodušší. Osobně si umím takový život představit, jen bych takto nyní žít nechtěl.

Výborně. Koukám, že jsi taky chlap. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
11.9.17 07:35
@opulus píše:
@Honza 12 Tak z mého pohledu je dobře, že si můžu konečně od žen přečíst, co považují ženy za ten „servis“. Protože tohle nedělají ani ženy, tak až přijde nějaká nesťastnice a bude zmiňovat jakýže to má ten její nevděčník doma „full servis“… :think:
Je marné vést diskusi s někým, kdo si myslí, že muž bez ženy je na úrovni bezdomovce, to spíše vypovídá o společenské vrstvě dotyčné. Mnohé asi ani netuší, že žena dokáže byt větši bordelář než muž.
Mnoho žen si myslí, že jsou v zivotě muže nepostradatelné a naopak.Třeba pro mě starost o ženu mj. znamená, aby se měla dobře, cítila se bezpečně, nestrádala a věděla, že není na starosti sama. Pokud žije člověk sám je to v mnoha ohledech jednodušší. Osobně si umím takový život představit, jen bych takto nyní žít nechtěl.

Ještě dodám ze zkušeností, že spousta žen se dokonce snaží být pro toho chlapa No1 a nepostradatelný. Ale toho sis už určitě všiml. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75843
11.9.17 07:35
@Honza 12 píše:
Prej na pokraji možností. To je fakt vtipná diskuse. A mohla jsi ještě dopsat, že mákám na rekonstrukci jejího baráčku, našeho budoucího domova.

Jo - a zrovna to mi, jak víš, maximálně imponuje, ale nechtěla jsem Tě odvádět od výkladu, jak moc se konkrétně O NI po mnoho hodin denně starás. Protože přestavbou baracku se starás i o sebe a Vaše budoucí děti.
Zrovna tak @opulus včera ani na přímou otázku nebyl schopen konkretizovat.
Tím pádem si představuji, jak muž Vám podobný sedí, hlavu v dlaních, a má se zajištěním blaha své ženské kupu starostí - které mu zaberou mnoho hodin intenzivně propremysleneho času. :jazyk:
Znas to: nedostatek informací podněcuje fantazii. ;)
A protože se téma nad Tvoji intenzivní péči o partnerku točí v kruhu, pro smrtelnou nudu jdu od toho. :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106507
11.9.17 07:37
@LLump píše:
No samozřejmě, ono něco jiného je dělat „kdyby“ hrdinku a něco jiného si to pak opravdu vyzkoušet :D

Samozřejmě…po dlouhém manželství máš pocit, že uz nechceš chlapa ani vidět, ale oni jsou i celkem fajn..někteří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106507
11.9.17 07:40
@sirikit píše:
Ona to @Venetia určitě upřesní, až se vzbudí (závidím.. :zed: ), ale pokud vím, ona by bývala měla ambulantní vztah ráda. Na sestehovani tlačil přítel. :nevim:

Až se vzbudím :mrgreen: právě jsem skončila noční, piju kafe a čekám na přítele, až pro mne prijede :D…Přesně tak, o vážném vztahu jsem.moc neuvažovala, ale svoje jsem si užila, tak přišel akorát ve správnou chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106507
11.9.17 07:44
@LLump píše:

Já teda nic neukecavala…byli jsme od prvního rande pořád spolu, takže se to stalo nejak samo aniž by někdo někoho ukecaval.
Vztah předtím mi skončil vlastně kvůli tomu, že jsem se sestehovat nechtěla, tak šel hledat jinou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
11.9.17 07:46
@Anna766 píše:
Keci v kleci. Většina chlapů si představuje starost a péči o ženu tak, že v noci obětavě nahlas chrápe aby od obydlí odehnal šelmy.

To jsi asi narazila na dobrý kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
11.9.17 07:47
@robínek píše:
Mnoho žen si to taky tak celá léta zařizuje, aby byly pro chlapa nepostradatelné. K ničemu v domácnosti ho nepustí a pořád mu nějak dávají najevo, že chlap je bez nich vyřízen, aby ho náhodou nenapadlo, že by mu bez té baby nakonec bylo líp :mrgreen:

Jo chudák malej, že se takhle nechá zpracovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106507
11.9.17 07:47
@Honza 12 píše:
Ale houby. Žena má taky své povinnosti. Jak ženská sedí na zadku a nudí se, tak začíná vymýšlet kraviny. :mrgreen:
Tak co teda ?
@Honza 12 píše:
To se ohrazuju. Já doufám nikde nepsal, že všechno dělá chlap. Jsem napsal, že se starám o svoji ženskou. A to zabere dvakrát tolik času, než když se chlap stará jen o sebe. Když se chlap stará jen o sebe a svoji domácnost, tak mu to zabere jen chvilku, a zbývá spousta volného času.

A co tak náročného ti s tou ženou přibude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
11.9.17 07:51
@Venetia píše:
to psal honzin, ze pece o zenu je narocna

Náročná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek