Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše:
Náročná?
A ne snad..piseš, že máš dvakrát tolik práce než jako single…Tak v čem ta práce spočívá, když to obratem obracís, že má taky své povinnosti…To by mělo být pro oba naopak te práce méně
@Venetia píše:
budu se trapne opakovat…lenost a sluzby
proc do kazde diskuze o vztazich prispeje mnozina muzu s vykrikem..hlavne, aby umela varit.. chapu, ze sranda, ale na kazdem sprochu…
Většina chlapů umí obstojně vařit. A nepotřebují ženskou hospodyňku, potřebují parťačku, která je dokáže rozesmát. Něco jako, ráda se miluje, ráda jí, ráda si jenom tak zpívá.
@Venetia píše:
A ne snad..piseš, že máš dvakrát tolik práce než jako single…Tak v čem ta práce spočívá, když to obratem obracís, že má taky své povinnosti…To by mělo být pro oba naopak te práce méně
Když si chlap pořídí ženskou, tak většinou pro to, že se jí chce věnovat, chce s ní prožívat slasti i strasti. Už jenom to zaručeně požírá spoustu času. Určitě x krát tolik, než když člověk nikoho nemá. Nebo si nouzově pořídí externistu.
@warita píše:
ja zase resim sve emocionalni potreby, ze nekoho zajima, jak jsem se mela, ze si se mnou nekdo popovida, pohladi me, polibi me a pomasiruje chodidla.To se taky dela dost tezko sama a externista mi to nevyresi, protoze ja tak nejak potrebuju tento pocit kazdy den. Ulehat do prazdne postele by mne nebavilo.
K společnému soužití s ženou mám jeden poznatek. Když hodím ponožky na podlahu vedle postele, druhý den jsou vyprané a uložené v prádelníku. Jakmile však partnerka někam vycestuje, tento zázračný koloběh se záhadně přeruší. Z toho usuzuji, že žena má na chod domácnosti spíše pozitivní vliv.
Ovšem je to jen pověst ![]()
@sirikit píše:
Jo - a zrovna to mi, jak víš, maximálně imponuje, ale nechtěla jsem Tě odvádět od výkladu, jak moc se konkrétně O NI po mnoho hodin denně starás. Protože přestavbou baracku se starás i o sebe a Vaše budoucí děti.
Zrovna tak @opulus včera ani na přímou otázku nebyl schopen konkretizovat.
Tím pádem si představuji, jak muž Vám podobný sedí, hlavu v dlaních, a má se zajištěním blaha své ženské kupu starostí - které mu zaberou mnoho hodin intenzivně propremysleneho času.
Znas to: nedostatek informací podněcuje fantazii.
A protože se téma nad Tvoji intenzivní péči o partnerku točí v kruhu, pro smrtelnou nudu jdu od toho.![]()
Ale já už tu psal, co považuji mj. za starání se. Ty však zřejmě čekáš výčet, kolikrát denně toho druhého nakrmí, učeše, umyje nádobí, vypere prádlo… ![]()
@Honza 12 píše:Tou většinou bych si nebyla až tak jistá , dost jich asi i umí, ale nechce se jim
Většina chlapů umí obstojně vařit. A nepotřebují ženskou hospodyňku, potřebují parťačku, která je dokáže rozesmát. Něco jako, ráda se miluje, ráda jí, ráda si jenom tak zpívá.
@Honza 12 píše:
@LLump píše:
O ženu se pochopitelně starám tím, že ji chodím objímat, otlapkávat, hladit, líbat, tulit a říkat jí, jak je úžasná. Je to tedy už to správné starání se, na které tu tak čekáte?
ano ![]()
@LLump píše:
Ještě teda dodám, že pokud bych se rozved, určitě bych si pořídil nějakou „tetu“ na stálo. Přesně z toho důvodu výše. Jsem hodně kontaktní, otlapkávací a mazlící typ, tedy v tom stálem, na první kontakt jsem naopak netykavka, což je mimochodem blbá kombinace pro hledání milenek, ta první fázeTakže kvůli té potřebě fyzického kontaktu, ne nutně vždy sexu, někoho „vedle sebe“, bych nezůstal sám - externistky tohle řeší jen častečně. Ale vzhledem k tomu, kolika ženských přesně tahle partnerská intimita chybí a kolik chlapů na ni kašle, opravdu nemam obavu, že bych zůstal na ocet
jenže než se k tomu vzájemnému otlapkávání dostaneš, musí fungovat ještě spousta dalších věcí…není to tak jednoduché jak se zdá
Ano pravdou je to co tu jedna z vas psala, kdyz reknu rozvod rika ze at delam co chci, ze on nevi co chce, ale klidne mi ho podepisu, vzhledem k
jeho povaze ma bud neco za lubem nebo vyckava, nebot jeho nova pritelkyne je vdana a ma dite a btw je o 10let starsi nez on…
@LLump píše:
O ženu se pochopitelně starám tím, že ji chodím objímat, otlapkávat, hladit, líbat, tulit a říkat jí, jak je úžasná. Je to tedy už to správné starání se, na které tu tak čekáte?
pro mne jo, ja jsem hodne pritulna a cas to tedy zabere. ![]()
@LLump píše:
Ale kulový, vy obě jste jen ty děsné „hrdinky“, co o tom jen teoreticky pindají, protože toho starýho doma máte. Způsobem, jakým můžu snít, že bych „kdybych“ vyhrál Tour de France, kdybych sednul na koloMojí ženě bych to na rozdíl od pindalek vašeho typu klidně věřil, že by toho schopná byla, ale ani té situace se fakt nebojím, převis těch, co by ji rády nahradily je obrovský a bylo by z čeho vybírat. A ne, není to kvůli hmotným statkům, naopak je na výběr i dost bohatých, co jim doma někdo schází.
Znas nás obě z pár příspěvků na emiminu a troufas si odhadovat, čeho bychom byly nebo nebyly - na rozdíl od Tvoji ženy - schopné? ![]()
Tvoji křišťálové kouli hluboký respekt.
![]()
@LLump píše:
Ale kulový, vy obě jste jen ty děsné „hrdinky“, co o tom jen teoreticky pindají, protože toho starýho doma máte. Způsobem, jakým můžu snít, že bych „kdybych“ vyhrál Tour de France, kdybych sednul na koloMojí ženě bych to na rozdíl od pindalek vašeho typu klidně věřil, že by toho schopná byla, ale ani té situace se fakt nebojím,převis těch, co by ji rády nahradily je obrovský a bylo by z čeho vybírat. A ne, není to kvůli hmotným statkům, naopak je na výběr i dost bohatých, co jim doma někdo schází.
Co k tomu dodat? Asi nic. ![]()
@LLump píše:
Ale kulový, vy obě jste jen ty děsné „hrdinky“, co o tom jen teoreticky pindají, protože toho starýho doma máte. Způsobem, jakým můžu snít, že bych „kdybych“ vyhrál Tour de France, kdybych sednul na koloMojí ženě bych to na rozdíl od pindalek vašeho typu klidně věřil, že by toho schopná byla, ale ani té situace se fakt nebojím, převis těch, co by ji rády nahradily je obrovský a bylo by z čeho vybírat. A ne, není to kvůli hmotným statkům, naopak je na výběr i dost bohatých, co jim doma někdo schází.
Já nemám starýho, to si nech od cesty pindale. Můj chlap je mladší než já.
@Honza 12 píše:
To jsi asi narazila na dobrý kousky.
Mám xx let jednoho, ten mi stačí. A je to jeden z těch co pro ně není ostudou uvařit, donést nákup, postarat se celý víkend o děti když jsem pracovala.Ale řeknu ti, je jeden z mála.