Manželství kvůli dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
11.9.17 00:19
@Venetia píše:
ja si prave myslim, ze muzi si potrebuji resit nejenom sexualni potreby a proto navazuji vztahy :D

Jednak mam pocit, ze od te doby, co mam deti, tak mam o denni davky emoci a lasky postarano dostatecne a jednak si myslim, ze i kdybych ty emoce chtel dostavat od nejake jine zeny, tak by to jeste nemuselo nutne znamenat, ze s ni musim i bydlet.

Ale ted mi dochazi, ze ty jsi mozna mela na mysli jeste uplne jine potreby tech muzu: vyprany ponozky a navareno v lednicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
11.9.17 00:23
@Cosmopol píše:
Jednak mam pocit, ze od te doby, co mam deti, tak mam o denni davky emoci a lasky postarano dostatecne a jednak si myslim, ze i kdybych ty emoce chtel dostavat od nejake jine zeny, tak by to jeste nemuselo nutne znamenat, ze s ni musim i bydlet.Ale ted mi dochazi, ze ty jsi mozna mela na mysli jeste uplne jine potreby tech muzu: vyprany ponozky a navareno v lednicce.

trefa… a taky kazdy ten 50+ nebo vice neni takovy lamac zenskych srdci, tak si ten sex radeji poridi domu, protoze nema tolik sanci nebo ho nebavi vecne lovit…to jsem myslela tou lenosti :D a o tom, ze udrzovat milenecky vztah vyzaduje urcitou namahu a tom jsme psaly rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
11.9.17 00:35
@Venetia píše:
budu se trapne opakovat…lenost a sluzby
proc do kazde diskuze o vztazich prispeje mnozina muzu s vykrikem..hlavne, aby umela varit.. chapu, ze sranda, ale na kazdem sprochu…

Tak člověk je líný od přírody a je jedno jestli je to muž nebo žena.
Pro někoho to vaření může být důležité, to nelze popřít. Já jsem dřive vařit neuměl (nikdo mě to nenaučil, nikdy jsem neměl tu potřebu), dnes si klidně uvařím. Ženu bych si kvůli vaření a úklidu do baráku nenasadil… myslím, že dnes už ani kvůli sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
11.9.17 00:39
@opulus píše:
@Anna766 @sirikit Tak nějak jste si tu „starost“ zjednodušili na tvz. samoobsluhu.

Ale nezjednodušili. Tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
11.9.17 00:44
@Anna766 píše:
Ale nezjednodušili. Tak to je.

Ano, tak to je. Česání, oblekání, krmení není nic jiného než vlastní samoobsluha. Myslím, že tak to nikdo, vyjma vás, nemyslel - tu „starost“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
11.9.17 00:51
@opulus píše:
Tak člověk je líný od přírody a je jedno jestli je to muž nebo žena.
Pro někoho to vaření může být důležité, to nelze popřít. Já jsem dřive vařit neuměl (nikdo mě to nenaučil, nikdy jsem neměl tu potřebu), dnes si klidně uvařím. Ženu bych si kvůli vaření a úklidu do baráku nenasadil… myslím, že dnes už ani kvůli sexu.

V tomhle věku musíš být hodně obezřetný..Ale jsou i hezké vztahy…Mně osobně přijdou mnohem hezčí než ty se pořizování rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
11.9.17 01:08
@opulus píše:
Ano, tak to je. Česání, oblekání, krmení není nic jiného než vlastní samoobsluha. Myslím, že tak to nikdo, vyjma vás, nemyslel - tu „starost“.

Tak mi vysvětli co to ta starost je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.9.17 06:26
@Venetia píše:
ja si prave myslim, ze muzi si potrebuji resit nejenom sexualni potreby a proto navazuji vztahy :D

ja zase resim sve emocionalni potreby, ze nekoho zajima, jak jsem se mela, ze si se mnou nekdo popovida, pohladi me, polibi me a pomasiruje chodidla.

To se taky dela dost tezko sama a externista mi to nevyresi, protoze ja tak nejak potrebuju tento pocit kazdy den. Ulehat do prazdne postele by mne nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
11.9.17 06:37
@warita píše:
ja zase resim sve emocionalni potreby, ze nekoho zajima, jak jsem se mela, ze si se mnou nekdo popovida, pohladi me, polibi me a pomasiruje chodidla.To se taky dela dost tezko sama a externista mi to nevyresi, protoze ja tak nejak potrebuju tento pocit kazdy den. Ulehat do prazdne postele by mne nebavilo.
:hug: :hug: Tyhle potřeby se často vyvijeji neprimo úměrně věku a délce trvání vztahu. Výjimky potvrzují pravidlo. :kytka: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
11.9.17 07:01
@LLump píše:
No samozřejmě, ono něco jiného je dělat „kdyby“ hrdinku a něco jiného si to pak opravdu vyzkoušet :D
Ále prd…a exempláře tvého typu mě o tom čím dál tím víc přesvědčují :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
11.9.17 07:05
@Anna766 píše: Ále prd…a exempláře tvého typu mě o tom čím dál tím víc přesvědčují :roll:

Ona to @Venetia určitě upřesní, až se vzbudí (závidím.. :zed: ), ale pokud vím, ona by bývala měla ambulantní vztah ráda. Na sestehovani tlačil přítel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
11.9.17 07:11
@sirikit píše:
@warita Nechápu, čemu se smějete! :cert: :pocitac:
Víte, jak je při péči o ženskou chlap vyřízenej? :nevim:
A to jich někteří nadsamci zvládají i víc, vid, @Cosmopol :hug:?
Honzin sice zatím stíhá jen jednu, ale být „neúnavnou pisatelkou“ na emimi taky nějaký čas vezme. :think:
Sláva mu!! :kytka: :kytka: :andel:

Tak když si chlap pořídí ženu, tak je kolem toho práce, stejně jak když si pořídíš psa, dítě, nebo jiné zvířátko. Každý tvor potřebuje péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
11.9.17 07:15
@Anna766 píše:
Dobře, vezmu to podle toho jak to v „běžných“ rodinách chodí ale otočím to jo???
Ráno vzbudíš ženu(děti),připravíš snídaně, svačiny pro všechny členy rodiny včetně domácího zvířectva, pak je vypravíš do školek, škol, zaměstnání, pak kvapíš sám do práce, ve vteřině co ti padla tak se rozjíždíš, případně rozbíháš pro nákup, vyzvednout děti jsou li a pílíš domů abys pofackoval bydliště (vyprat, uvařit, uklidit, vyvenčit zvířenu) aby žínka přišla do hotového a mohla po náročném dni plném práce usednout na pohovku v obýváčku a relaxovat. Takhle to totiž zpravidla chodí.

Ale houby. Žena má taky své povinnosti. Jak ženská sedí na zadku a nudí se, tak začíná vymýšlet kraviny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
11.9.17 07:21
@warita píše:
ja zase resim sve emocionalni potreby, ze nekoho zajima, jak jsem se mela, ze si se mnou nekdo popovida, pohladi me, polibi me a pomasiruje chodidla.To se taky dela dost tezko sama a externista mi to nevyresi, protoze ja tak nejak potrebuju tento pocit kazdy den. Ulehat do prazdne postele by mne nebavilo.

prave proto nekdo preferuje ten kazdodenni kontakt a nekomu staci jen obcas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
11.9.17 07:22
@Honza 12 píše:
Ale houby. Žena má taky své povinnosti. Jak ženská sedí na zadku a nudí se, tak začíná vymýšlet kraviny. :mrgreen:

Neříkej :think: doteď si tvrdil jak všechno dělá chlap. A ono najednou ne jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí