Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
a víš že je mi uplně šumák, jak to vypadá…já vím jak to je
Takže v podstatě lžeš ![]()
@xiaxxx píše:
@brumdinka Bohyne zadneho chlapa jako bokovku nema. To si pletes… Ma jen meJsem jeji male tajemstvi
. Sup a je to venku
.
I ty jedna lasicko
. Je to venku, zacinam odklanet.
Ja bych chtela mit tak bohatej sexualni zivot, jak mi tu nektere prisuzuji.
@Mango_Lassi píše:
Uzavřel tady někdo manželství kvůli dítěti? Já teda ne
Já ani kvůli dvěma ![]()
@free333 píše:
Takže v podstatě lžeš
nelžu
aneb to že někdo mlčí neznamená, že vždy souhlasí… jen nemám zapotřebí to vysvětlovat někomu, kdo mě jenom proto, že nesouhlasím hned nazve blbou jak štoudev a i jinak mě uráží viz. že mě někdo pošle hned do oběhu a podobný pytloviny ![]()
@Mango_Lassi píše:
Tebe bych si vzala kdykoliv a kdyz to musi byt, tak i toho juniora
.
@vonajebohyne no spíš good luck s tou tvojí sorry ale žes mě nazvala blbou přitom mě vůbec neznáš to je teda síla a vypovídá to o mnohém…
@brumdinka píše:
@vonajebohyne no spíš good luck s tou tvojí sorry ale žes mě nazvala blbou přitom mě vůbec neznáš to je teda síla a vypovídá to o mnohém…
No ono spis vypovida o mnohem to, ze od klavesnice soudis lidi, jejichz osudy neznas. A pindas hlouposti.
Tak si pls vytahni hlavu ze zadku a zacni resit sebe a ne cizi lidi na netu.
@brumdinka píše:
nelžuaneb to že někdo mlčí neznamená, že vždy souhlasí… jen nemám zapotřebí to vysvětlovat někomu, kdo mě jenom proto, že nesouhlasím hned nazve blbou jak štoudev a i jinak mě uráží viz. že mě někdo pošle hned do oběhu a podobný pytloviny
ale pochop, že nemáš právo o někom tady psát lži, které si vymyslíš…
@brumdinka píše:
sorry nemám ve zvyku se hrabat x stránek zpátky a měsíců jako někteří, já žiju život mimo internetjestli jsem se spletla, tak se omlouvám i když nevim, proč bych měla zrovna tobě, když si mě nazvala blbou a co se týká D.tak je to uzavřená záležitost a nikdo nevíte jak to doopravdy bylo mmch nedávno jsme si to všechno velmi slušně a dlouho vyříkali a jsme přátelé to jen kdyby tě to náhodou zajímalo…
Tak to víš, nebo jsi se spletla? Oboje opravdu nejde
jako napsat tu o někom, že zahýbá manželovi, že má bokovku atd. když to není pravda, je hnus a špína…
@vonajebohyne píše:
Neni, ono to bylo hrozne slozite obdobi i tim, ze mi tehdy onemocnel tata a velmi rychle (behem sesti tydnu) umrel. Bylo to opravdu dost narocne obdobi. Ja jsem se uzavrela do sebe, bylo to neuveritelne tezke obdobi.
Zvadli jsme to, netvrdim, ze to bylo jednoduchy. Nebylo. Ale k nevere opravdu nikdy nedoslo (z me strany) a zrovna to ty holky, ktere jsou se mnou v uzavrence, vi.
Ustáli jste to a posunulo vás to dál ![]()
Tak jsem se tim dnesnim dnem zde tak nejak plus minus prokousal. To jsem se zase dozvedel blbosti! Jeden z nejvetsich poznatku, kterej jsem si z ty dnesni diskuse odnes, je ten, ze nejake ty uzavrenky jsou celkem k h*vnu, kdyz to tu pak stejne nekdo vybleje ![]()
Ma cenu vyhlasovat prudice dne? Asi ne, co? Asi je to nabiledni.
…jo a moc mne potesilo, ze s tou zenskou promiskuitou to neni az tak slabe, jak jsem si myslel. Nebojte se toho holky!
@brumdinka píše:
nelžuaneb to že někdo mlčí neznamená, že vždy souhlasí… jen nemám zapotřebí to vysvětlovat někomu, kdo mě jenom proto, že nesouhlasím hned nazve blbou jak štoudev a i jinak mě uráží viz. že mě někdo pošle hned do oběhu a podobný pytloviny
Tvrdit o někom, že má bokovku, když to není pravda, je LEŽ. Tady není co vysvětlovat, pokud prohlásíš něco, co není pravda, tak to lhaním je a to bez debat. Neumět přiznat pravdu a ještě dál tu lež kamuflovat a dál rozmazávat a vědomě dál lhát taky něco vypovídá…
@brumdinka píše:
sorry nemám ve zvyku se hrabat x stránek zpátky a měsíců jako někteří, já žiju život mimo internetjestli jsem se spletla, tak se omlouvám i když nevim, proč bych měla zrovna tobě, když si mě nazvala blbou a co se týká D.tak je to uzavřená záležitost a nikdo nevíte jak to doopravdy bylo mmch nedávno jsme si to všechno velmi slušně a dlouho vyříkali a jsme přátelé to jen kdyby tě to náhodou zajímalo…
Pokud někoho takto narknes, měla by sis být sakra jistá
@Mango_Lassi píše:Ja ,asi jo
@Cosmopol píše:
Tak jsem se tim dnesnim dnem zde tak nejak plus minus prokousal. To jsem se zase dozvedel blbosti! Jeden z nejvetsich poznatku, kterej jsem si z ty dnesni diskuse odnes, je ten, ze nejake ty uzavrenky jsou celkem k h*vnu, kdyz to tu pak stejne nekdo vyblejeMa cenu vyhlasovat prudice dne? Asi ne, co? Asi je to nabiledni.
Upřímně jsem v šoku…člověk se s důvěrou svěří v uzavřence a takto se to pak tahá ven?
Co to je za člověka? Proti tomu jsou všichni nevernici čestní a férovi, než taková faleš