Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
Tak u nás bohudík tyhle lemry přirozeným výběrem vymiraji - už je opravdu zvykem, že chlap doma maka. A můj teda maka, jak výše zmíněno - včetně občasného „samodsebe“ poveseni prádla, vynášení těch obr pytlů s tridenym odpadem je jeho doména, v práci hakuje rukama, má toho prostě dost.
Já jsem na volné noze, svým pánem - a nářek o druhé domácí směně mi přijde přehnaný.
Ježíš, mám pračku, myčku, všude dlažbu nebo plovoucí podlahy, děcka buď z baráku nebo velký a kuchyň je pro mě relax.
Tak co se budu domáhat pomoci s mícháním jisky, když muž sám k tomu nemá vztah?Ale víš co? Třeba Pohlreich je zatraceně sexy chlap a na vaření postavil kariéru. Ale dělá to trošku drsně, s vtipem, má drajv a nechvali ustavičně sám sebe, což tady máš od místních vařiču na každý stránce 3×.
Umis si představit, jak - kdyby tu nějaký chlap mezi řečí napsal co já vím, že jeho baba si ty pneusky prostě nevymeni, ale on je rád, protože ženské zaprasene od smíru jsou pro něj antisexy…, jak se na něj v hejnu sebehneme s tím, že to je naopak strašně sexy, my si měníme dvakrát ročně pneumatiky běžně, je to v dnešní době normální a kdo nemění, není Čech?
Asi ne, že. A přesně to tady Honzin s Opulusem předvádějí.
Svět se ve psí zadel obrací a čím víc to čtu, tím víc si považuju svých kucharskych ignorantu.
Protože něco takovyhleho teda nemá v rejstříku ani jeden z nich.
Až na to, že kdo si neumí vyměnit pneumatiku, tak by neměl mět řidičák.. Drobný to, ale důležitý detajl.
@Honza 12 píše:tak tomu nemůžeš rozumět
No chodit furt po restauracích není můj šálek čaje.
@opulus píše:
Tak ten milenec je ženatý, ne? Tak nemá volnou kuchyň a třeba má doma podobnou jako ty, nesmí do kuchyně (ztratil by u svojí ženy svojí mužnost), a tak mu nezbývá než si něco namazat (to už je dost chlapský).
Prostě mi to přijde jako prvek samostatnosti - umět uvařit jídlo. Nemusí to být žádný gastrobůh, ale umět něco jiného než jet do fast foodu.
ale většina chlapů to umí, ale dají přednost tomu, když jim někdo uvaří, protože je to nebaví..já taky ![]()
@Venetia píše:
Chápeš to uplně přesně, tak co na tom tak řešíš…celý život je o tom mít někde tu spřízněnou duši a nemusí to být nutně doma
Když už jsi měla spřízněnou duši doma(tvého milovaného manžela) tak jak to, že se to tak pokazilo? A řeším to hlavně proto, abych posbíral informace a zkušenosti. Nahlédl do ženského myšlení, a nepřipustil, aby se to posrajlo. Když mě to, jak dobře víš po prvé nevyšlo. Protože když už něco slíbím, a je to „na furt“ třeba manželství. Tak je můj úkol udělat to žití, pro oba co nejvíc příjemný a báječný.. Snažím se ovlivnit, to co ze své strany můžu. Moje žena má ostatně taky odpovědnost za svoji půlku našeho vztahu.
@Venetia píše:
ty jsi fakt blazenv tomto typicky mužský přístup, ti by nejraději spojili všechny své rodinky dohromady
Já? Vždyť to tu @sirikit mluví o obou, jako o svých chlapech. Spojením by jí opadlo lhaní. A bylo by všechno cajk.
@Anka1313 píše:
To je pravda, ale já si myslím, že by mi to po čase asi přestalo chybět. Alespoň jsem to tak vždycky slýchala, že zezačátku je to těžké, ale po nějaké době si tělo odvykne a neschází mu to
Nevím, teda vím, mě by tělo a tyhle pochody dohnaly do náruče jiné dívky.
@Honza 12 píše:
A je to tu.
to říkají ty, kde chlap na nic nesahne…týká se ve většině párů, které žijí v bytě a neni tam dostatek činností pro muže, tam se prostě podílet musí na všem
@Honza 12 píše:
Nevím, teda vím, mě by tělo a tyhle pochody dohnaly do náruče jiné dívky.
Já to slyšela o ženských, jak je to u chlapů, nevím ![]()
@opulus píše:
Začal ten tvůj machrovat, jak něco vaří líp než ty?
Začal ti kecat do tvého vaření, jak bys to měla dělat?
Má to u tebe negativní vliv na jeho sexuální přitažlivost?Stačí třikrát ano/ne.
mně chlap co vaří naopak sexuálně přitahuje
pokud to je v rovnováze a nevykazuje výše zmíněné znaky
@sirikit píše:
Ty si odporujes.
Já třeba rozvedená nejsem, pokud to bude záviset na mně, rozvádět se ani nebudu, všeho mám tak nějak víc, než je v kraji zvykem a taky máš plno řečí, jak to není opravdové a neplní to funkci.Víš jak: Možná, že to není štěstí, ale je to fajn!
ale vůbec si neodporuju, to ty máš furt potřebu vyzdvihovat napříč emiminem, jak seš úžasná a jak úžasně sis to zařídila a né štěstí to fakt není frajerko a fajn taky ne ![]()
@Honza 12 píše:
Až na to, že kdo si neumí vyměnit pneumatiku, tak by neměl mět řidičák.. Drobný to, ale důležitý detajl.
jo přesně, ale tomu ty přece nemůžeš rozumět ![]()
@Honza 12 píše:
To neva, já byla při zkouškách v šestém měsíci těhotenství a nechali mě akorát umejt okna. ![]()
No a ten samej synek, co jsem ho tehda měla v břiše, mi teď ty ne gumy, ale rovnou kola prehazuje. ![]()
Pichnu malokdy a pokud, vždycky se zatím našel někdo, kdo mě promptně zachránil. Nejaký roky jsem totiž byvala sexy a teď už budím soucit. ![]()
Ty jo, vedle Tebe bych chcipla. Mentálně je Ti tak asi 80. ![]()
@brumdinka píše:
jo přesně, ale tomu ty přece nemůžeš rozumět
Může, ale naštěstí o mém řidičáku nerozhoduje. ![]()
@brumdinka píše:
fajn tak zas a znova pokud tam nefungujou city, neplní to svoji funkci a kdyby to bylo jak píšeš tak nejseš rozvedená…
ale já jsem rozvedená uplně kvůli něčemu jinému ![]()
@Anka1313 píše:to opravdu nedokážu posoudit ..mně to nechybělo vlastně celý život ,aniž bych potřebovala nějaké nahražky ..otočilo se to až skoro ve věku , kdy už nás posílaš do sexuálního duchodu …u každého asi jinak
To je pravda, ale já si myslím, že by mi to po čase asi přestalo chybět. Alespoň jsem to tak vždycky slýchala, že zezačátku je to těžké, ale po nějaké době si tělo odvykne a neschází mu to
@sirikit píše:tak to rozhodně ..už jen kvůli té pohodě ,dát si normální jídlo v restauraci než to někde dlabat z krabičky
Ty jo teta, já taky, ale nechtěla jsem zas vytahovat ten cervenej hadr.
Kdybych si měla vybrat, jestli tahat v práci krabky s domácí stravou a zmoulat to v kanclu vedle počítače, nebo si jak civilizovanej člověk zabehnout do restauracky na menicko, nemám o čem přemýšlet.![]()
Často to ani není menicko, když mám chuť na něco jiného, než je v polední nabidce.
Pořád říkám, že s někým, kdo by mi cpal potravinove balíčky sebou do práce, nejsem kompatibilní.
Co já vím, na co budu mít odpoledne chuť na svačinu?
@Honza 12 píše:
Když už jsi měla spřízněnou duši doma(tvého milovaného manžela) tak jak to, že se to tak pokazilo? A řeším to hlavně proto, abych posbíral informace a zkušenosti. Nahlédl do ženského myšlení, a nepřipustil, aby se to posrajlo. Když mě to, jak dobře víš po prvé nevyšlo. Protože když už něco slíbím, a je to „na furt“ třeba manželství. Tak je můj úkol udělat to žití, pro oba co nejvíc příjemný a báječný.. Snažím se ovlivnit, to co ze své strany můžu. Moje žena má ostatně taky odpovědnost za svoji půlku našeho vztahu.
mužu se prosím zeptat, kdy a kde jsem něco podobného napsala? Několikrát jsem zminovala, že u nas to šlo viceméně dopryč cca do pěti let po svatbě..takže z čeho usuzuješ na spřízněnou duši a milovaného manžela
?