Manželství kvůli dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149007
12.9.17 13:35
@sirikit píše:
Protože mě nevidíš. :hug: Strašně se u toho směju, právě proto, že ty kecy už bych mohla konkrétním autorům předříkávat.
Zato když se vloží obvyklí podezřelí, jako Anna, Bohu a pár dalších favoritů, prodloužím si smíchem život o několik dalších, šťastně prosouložených let. :palec:
Zato mi ovšem utíkaj prachy, takže papik a zase večír! :kytka:

Doufám že směrem ke mě to nebyla urážka :cert: :cert: já se srdcem na dlani :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 13:36
@Pedro 00 píše:
Tak si ti tak neber, že u @sirikit tolik neboduješ, není holt kváskový typ. Já třeba na jelena na víně taky vagínu nepotřebuju, stačil by mi jelen a víno. A to ty bys ještě jako skaut toho jelena dokázal vystopovat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.9.17 13:37
@Anka1313 píše:
Někteří chlapi holt tu emancipaci blbě pochopili. Původně šlo o volební právo a rovné příležitosti ve vzdělání a zaměstnání a ne že se nám budete cpát k plotně :cert: :mrgreen:

Uplne blbe si to vylozili, ze jo?
Reklo se volebni pravo a ridicak a voni zacali kuchtit a prestali platit nase „hracky“.
Ale ona je ta karma dobehne :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149007
12.9.17 13:38
@Anka1313 píše:
Někteří chlapi holt tu emancipaci blbě pochopili. Původně šlo o volební právo a rovné příležitosti ve vzdělání a zaměstnání a ne že se nám budete cpát k plotně :cert: :mrgreen:

Aníku a mě to ani neva když se chlap nacpe, ono to není zas tak často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 13:47
@Pedro 00 píše:
Tak si ti tak neber, že u @sirikit tolik neboduješ, není holt kváskový typ. Já třeba na jelena na víně taky vagínu nepotřebuju, stačil by mi jelen a víno. A to ty bys ještě jako skaut toho jelena dokázal vystopovat :mrgreen:

Tak teďka tvoje hodnocení poklesne. :mrgreen: Ovšem jsi li z těch mužů, co je netrápí vlastní ego, tak ti to bude jedno, a budeš si nadále žít svým báječným životem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
12.9.17 13:50
@Anna766 píše:
Aníku a mě to ani neva když se chlap nacpe, ono to není zas tak často :lol:

A navíc se aspoň občas pořádně a chutně nadlábnete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.9.17 13:51
@Anka1313 píše:

Vidíš, já slýchám stěžování si, jak má doma žena „druhou směnu“. A kam se chodí na směnu? Do zaměstnání. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 13:53
@Anna766 píše:
Doufám že směrem ke mě to nebyla urážka :cert: :cert: já se srdcem na dlani :,(
:hug: :hug:
Právě naopak, drahá! :*
Byla doba - poměrně nedavno, kdy se mi při spatření libovolné variace jména Anna vyhazoval opar a když tuhle mladí přemítali, že by Anicka mohla být jejich případná druhorozena, jen tak tak jsem neproplakala večer. :zed:
Ale teď - Ty, @Anka1313.. on to s tou Aninkou možná nebude tak blbej nápad! :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 13:56
@zoidberg píše:
A navíc se aspoň občas pořádně a chutně nadlábnete :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 13:57
@opulus píše:
Vidíš, já slýchám stěžování si, jak má doma žena „druhou směnu“. A kam se chodí na směnu? Do zaměstnání. ;)

A je to tu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 13:59
@vonajebohyne píše:
Uplne blbe si to vylozili, ze jo?
Reklo se volebni pravo a ridicak a voni zacali kuchtit a prestali platit nase „hracky“.
Ale ona je ta karma dobehne :mrgreen:.

Navíc já mám ráda, když můžu chlapa pochválit spontánně a neorganizovane.
Když už teda musí, tak ať proboha něco uklohni a se samozřejmostí sobě vlastní předloží vděčným státníkům.
Ti udělají „ooooo!“, mají boule za ušima, je-li co, pochváli a všechno dobře dopadne.
Ale tady se až na světlé výjimky každý kuchař vychvali svépomocí u vědomí, že některé věci za člověka nikdo neudělá, a každej livanec považuje za známku punku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
12.9.17 14:02
@opulus píše:
Vidíš, já slýchám stěžování si, jak má doma žena „druhou směnu“. A kam se chodí na směnu? Do zaměstnání. ;)
… a ještě si to dokážete odůvodnit, to taky bývala doména ženskejch :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.9.17 14:05
@Anna766 píše:
Aníku a mě to ani neva když se chlap nacpe, ono to není zas tak často :lol:

Začal ten tvůj machrovat, jak něco vaří líp než ty?
Začal ti kecat do tvého vaření, jak bys to měla dělat?
Má to u tebe negativní vliv na jeho sexuální přitažlivost?

Stačí třikrát ano/ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 14:08
@Anka1313 píše: … a ještě si to dokážete odůvodnit, to taky bývala doména ženskejch :cert: :mrgreen:

No to jo, bývala, chlapi už nejsou to co bejvali. Teď jsou z nich povětšinou soběstačné šikovné bytosti. Které nepotřebují pečovatelky, kuchařky, pradleny, švadleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149007
12.9.17 14:11
@zoidberg píše:
A navíc se aspoň občas pořádně a chutně nadlábnete :)

Ha ha ha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria