Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
Protože mě nevidíš.Strašně se u toho směju, právě proto, že ty kecy už bych mohla konkrétním autorům předříkávat.
Zato když se vloží obvyklí podezřelí, jako Anna, Bohu a pár dalších favoritů, prodloužím si smíchem život o několik dalších, šťastně prosouložených let.
Zato mi ovšem utíkaj prachy, takže papik a zase večír!
Doufám že směrem ke mě to nebyla urážka
já se srdcem na dlani ![]()
@Pedro 00 píše:
Tak si ti tak neber, že u @sirikit tolik neboduješ, není holt kváskový typ. Já třeba na jelena na víně taky vagínu nepotřebuju, stačil by mi jelen a víno. A to ty bys ještě jako skaut toho jelena dokázal vystopovat
@Anka1313 píše:
Někteří chlapi holt tu emancipaci blbě pochopili. Původně šlo o volební právo a rovné příležitosti ve vzdělání a zaměstnání a ne že se nám budete cpát k plotně![]()
Uplne blbe si to vylozili, ze jo?
Reklo se volebni pravo a ridicak a voni zacali kuchtit a prestali platit nase „hracky“.
Ale ona je ta karma dobehne
.
@Anka1313 píše:
Někteří chlapi holt tu emancipaci blbě pochopili. Původně šlo o volební právo a rovné příležitosti ve vzdělání a zaměstnání a ne že se nám budete cpát k plotně![]()
Aníku a mě to ani neva když se chlap nacpe, ono to není zas tak často ![]()
@Pedro 00 píše:
Tak si ti tak neber, že u @sirikit tolik neboduješ, není holt kváskový typ. Já třeba na jelena na víně taky vagínu nepotřebuju, stačil by mi jelen a víno. A to ty bys ještě jako skaut toho jelena dokázal vystopovat
Tak teďka tvoje hodnocení poklesne.
Ovšem jsi li z těch mužů, co je netrápí vlastní ego, tak ti to bude jedno, a budeš si nadále žít svým báječným životem.
@Anna766 píše:
Aníku a mě to ani neva když se chlap nacpe, ono to není zas tak často
A navíc se aspoň občas pořádně a chutně nadlábnete ![]()
@Anka1313 píše:
Vidíš, já slýchám stěžování si, jak má doma žena „druhou směnu“. A kam se chodí na směnu? Do zaměstnání. ![]()
@Anna766 píše:
Doufám že směrem ke mě to nebyla urážka![]()
já se srdcem na dlani
@zoidberg píše:
A navíc se aspoň občas pořádně a chutně nadlábnete
@opulus píše:
Vidíš, já slýchám stěžování si, jak má doma žena „druhou směnu“. A kam se chodí na směnu? Do zaměstnání.
A je to tu. ![]()
@vonajebohyne píše:
Uplne blbe si to vylozili, ze jo?
Reklo se volebni pravo a ridicak a voni zacali kuchtit a prestali platit nase „hracky“.
Ale ona je ta karma dobehne.
Navíc já mám ráda, když můžu chlapa pochválit spontánně a neorganizovane.
Když už teda musí, tak ať proboha něco uklohni a se samozřejmostí sobě vlastní předloží vděčným státníkům.
Ti udělají „ooooo!“, mají boule za ušima, je-li co, pochváli a všechno dobře dopadne.
Ale tady se až na světlé výjimky každý kuchař vychvali svépomocí u vědomí, že některé věci za člověka nikdo neudělá, a každej livanec považuje za známku punku. ![]()
@opulus píše:… a ještě si to dokážete odůvodnit, to taky bývala doména ženskejch
Vidíš, já slýchám stěžování si, jak má doma žena „druhou směnu“. A kam se chodí na směnu? Do zaměstnání.
@Anna766 píše:
Aníku a mě to ani neva když se chlap nacpe, ono to není zas tak často
Začal ten tvůj machrovat, jak něco vaří líp než ty?
Začal ti kecat do tvého vaření, jak bys to měla dělat?
Má to u tebe negativní vliv na jeho sexuální přitažlivost?
Stačí třikrát ano/ne. ![]()
@Anka1313 píše: … a ještě si to dokážete odůvodnit, to taky bývala doména ženskejch![]()
No to jo, bývala, chlapi už nejsou to co bejvali. Teď jsou z nich povětšinou soběstačné šikovné bytosti. Které nepotřebují pečovatelky, kuchařky, pradleny, švadleny.
@zoidberg píše:
A navíc se aspoň občas pořádně a chutně nadlábnete
Ha ha ha ![]()