Manželství kvůli dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75854
12.9.17 11:51

Mně pripadne zajímavé, jak dráždivá pro skupinu „já bych nikdy“ existence neverniku, nerku-li něčeho tak extrémně nepravdepodobneho, jako existence spokojených neverniku, je.
Nikde jsem si nevšimla, že by @LLump @Cosmopol a už vůbec ne třeba já brojili proti spokojeně monogamnim vztahům. Jsme rádi, že jsou v nich lidé v pohodě, myslím, že úplně všichni z nás to v některé fázi svého života zažili- nebo zažívají teď, jako třeba já.
Nemáme potřebu vysvětlovat, že s jedním partnerem nezijete plnohodnotně, určitě pekelně trpíte a tyhle řeči.
Osobně vidím věc stejně, jako @vonajebohyne
Umím si představit zoufalé i šťastné single, zoufalé i šťastné monogamni páry - a zoufalé i šťastné bigamisty.
Takový zajímavý sociologický jev: třeba singla nikdo nemá potřebu přesvědčovat, že to má blbý, protože to tak nějak všichni tiše předpokládají - přestože to často vůbec není pravda, a nechtějí jitrit jeho rány.
Zato kolem priznaneho nevernika se klasicky sebehne dav ve svém soukromí dokonale šťastných lidí, kteří mu horem dolem vysvětlují, jak moc je v háji.
Berte to tak, že nevěra není povinná a nikdo by v podobné vztahove konstelaci - tím míň dlouhodobě - nesetrvaval, kdyby pro něj klady vysoce nepresahovaly negativa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 11:55
@free333 píše:
Já až sem jasnozřivě vidím, že jsi dnes měla k snídani marihuanové koláčky a trošku jsi přepískla dávku 8)

Bazalkové!! :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
12.9.17 11:56
@brumdinka píše:
Vis ja mam takovej dar nebo prokleti, jak se to vezme :) vidim lidem az do zaludku…za masku, kterou si nasazujou do spolecnosti a to se logicky nikomu nelibi..pravda boli :andel:

A to funguje i přes net? vau, jsi dobrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.9.17 11:57

@sirikit tak to by ses divila jak to singlum nebo rozvedenejm cpou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 12:03
@Honza 12 píše:
Důležité pro tuto diskusi, je ta citová angažovanost, rozpolcenost. Navíc z toho popisu vyznívající nešťastnost. Ačkoliv si ona třeba ve skutečnosti z daných životních možností vybrala jedinou trošku schůdnou cestu. Se kterou jí ani nezbývá nic jinýho, než být šťastná. :)

Cest je dycinky víc, musíme jen umřít.
Hnedle namátkou se nabízí možnost, býti nešťastná, ať už v jakékoli vztahové kombinaci. A v takovém případě, pokud už si teda můžu vybrat… ;) :D

Nedávno jsem to přesně v téhle souvislosti psala taky jedné takové starostlivé, kterou nechci zase znovu dráždit..
Obvykle takhle velká starost o bližního svého, navíc pouze virtuálně známého, signalizuje něco podstatně jiného, než altruismus a snahu nezištně pomoci.
Aneb: "Ježíšmarjá, ty sis koupila nový auto?? To je s tím lítání, viď, zařidít pojistky, na registr, pak na garančky, za stejný prachy už to v životě neprodáš! :zed: :zed: Je mi tě chudinko tak moc líto, že máš takovýhle trable.. :hug: :hug: :hug:;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 12:04
@brumdinka píše:
@sirikit tak to by ses divila jak to singlum nebo rozvedenejm cpou :mrgreen:

Seš singl nebo rozvedená? :think:
Nemám osobní zkušenost, ale tady ve vláknech jsem nic podobného nezachytila.
Je pravda, že se pohybuju spíš tematicky jinde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.9.17 12:06
@sirikit píše:
Mně pripadne zajímavé, jak dráždivá pro skupinu „já bych nikdy“ existence neverniku, nerku-li něčeho tak extrémně nepravdepodobneho, jako existence spokojených neverniku, je.
Nikde jsem si nevšimla, že by @LLump @Cosmopol a už vůbec ne třeba já brojili proti spokojeně monogamnim vztahům. Jsme rádi, že jsou v nich lidé v pohodě, myslím, že úplně všichni z nás to v některé fázi svého života zažili- nebo zažívají teď, jako třeba já.
Nemáme potřebu vysvětlovat, že s jedním partnerem nezijete plnohodnotně, určitě pekelně trpíte a tyhle řeči.
Osobně vidím věc stejně, jako @vonajebohyne
Umím si představit zoufalé i šťastné single, zoufalé i šťastné monogamni páry - a zoufalé i šťastné bigamisty.
Takový zajímavý sociologický jev: třeba singla nikdo nemá potřebu přesvědčovat, že to má blbý, protože to tak nějak všichni tiše předpokládají - přestože to často vůbec není pravda, a nechtějí jitrit jeho rány.
Zato kolem priznaneho nevernika se klasicky sebehne dav ve svém soukromí dokonale šťastných lidí, kteří mu horem dolem vysvětlují, jak moc je v háji.
Berte to tak, že nevěra není povinná a nikdo by v podobné vztahove konstelaci - tím míň dlouhodobě - nesetrvaval, kdyby pro něj klady vysoce nepresahovaly negativa.

Tak třeba já nelituji tebe. Lituji tvého partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 12:09
@Honza 12 píše:
Tak na obveselení jsem měl ženský taky. V né tak závazných „vztazích“. Ale holka, není to tak nějak ono. Něco tomu chybí. Možná až budu starej.. Tak si nějakou externistku na obveselení pořídím. :jazyk: Navíc, po těch zkušenostech, ty holky měli pak rozrytý srdce a city. věděli, že jsu nezadanej, věděli, že z toho nic vážného nebude. A stejně to dost těžce rozdejchávaly. Což mě mrzí. Radši se do toho nepouštět.

Tak vzhledem k Tvému současnému věku to máš akorát tak čas na rozcvičení. :jazyk:
Protože dejme tomu po padesátce bych se bez předchozího kondičního tréninku do podobných dobrodružství nepouštěla. Mysli na své věnčité cévy. A na případné poruchy erekce. :roll: :think:
Znáš to - co se v mládí naučíš, ke stáru jako když utne. :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
12.9.17 12:11
@opulus píše: Že s tebou není proto, že ten její s ní doma nesouloží.

V tomhle s Tebou souhlasím, když si to vezmu podle sebe, u nás ta citová stránka funguje velmi dobře a neumím si představit, že bych si hledala bokovku jen kvůli sexu. Myslím, že právě skutečnost, že ty city fungují by mi v tom bránila, a nejen ta představa, jak moc by to mého muže zranilo, kdyby se to dozvěděl, ale vím, že bych o ten sex s jiným za těchto okolností prostě nestála. Je teda pravda, že já už jsem tak věku Sirikit, takže už bych se asi s případným celibátem srovnávala líp než někdo třeba o 10 let mladší, protože mám už tomhle ohledu jaksi „splněno“. :mrgreen: Nicméně pořád mám sex velmi ráda, ale už jsem přemýšlela o tom, že v případě nějaké zdravotní (či jiné – už má na to věk) indispozice mého mužem už bych se s doživotním půstem prostě smířila, jakože holt mám své odžito a náš vztah mi za to stojí. Když to tak vezmu, tak je to vlastně i důvod, proč bych v případě, že bych o muže přišla a zůstala sama už chlapa domů nechtěla, já si totiž nějak nedovedu představit nikoho jiného na jeho místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
12.9.17 12:12
@opulus píše:

Kterýho z nich? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.9.17 12:12
@Keyllah píše:
A to funguje i přes net? vau, jsi dobrá :lol:

jo funguje, ono stačí co lidi na net napíšou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 12:13
@opulus píše:

O kterém nevíš vůbec nic, stejně jako o našem soužití.
Instatní, bezvýznamný, internetový soucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
12.9.17 12:14
@Honza 12 píše:

Oba, je soucitnej! :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.9.17 12:16
@Honza 12 píše:

Manžela, ten druhý do toho nejspíše šel s tím, že věděl, jak se věci mají.
Ale v tom, že si ani nemůžou uvařit lituji oba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.9.17 12:17
@sirikit píše:
O kterém nevíš vůbec nic, stejně jako o našem soužití.
Instatní, bezvýznamný, internetový soucit.

no hlavně, že ty víš o všech všechno :mrgreen:
p. s. napsalas to sama o sobě..prej internetový soucit, ty máš na prvním místě vždy a jenom sama sebe ani netušíš co to soucit je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí