Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opulus píše:
Manžela, ten druhý do toho nejspíše šel s tím, že věděl, jak se věci mají.
Ale v tom, že si ani nemůžou uvařit lituji oba.
@opulus píše:
Manžela, ten druhý do toho nejspíše šel s tím, že věděl, jak se věci mají. Ale v tom, že si ani nemůžou uvařit lituji oba.
Vidíš to, hned zásadní pozitivum! Ať už jsem s manželem nebo s Tím Důležitým, druhej má vždycky volnou kuchyň.
![]()
Ať si tam vaří do haleluja!
Sakra, teď mě tak… když oni se chuděrové bez těch kulinárních výbojů tak trápí, že oni si normálně nenajdou nějakou nevařící, která je za kulajdu s borůvkovejma kvedlíkama bude na rukou nosit? ![]()
Po štěstí si šlapou!
![]()
@sirikit píše:
Vidíš to, hned zásadní pozitivum! Ať už jsem s manželem nebo s Tím Důležitým, druhej má vždycky volnou kuchyň.![]()
Sakra, teď mě tak… když oni se chuděrové bez těch kulinárních výbojů tak trápí, že oni si normálně nenajdou nějakou nevařící, která je za kulajdu s borůvkovejma kvedlíkama bude na rukou nosit?
Po štěstí si šlapou!![]()
Kdo vaří panu důležitému? Nebo se chudák musí nouzově stravovat v restauracích?
@sirikit píše:
Vidíš to, hned zásadní pozitivum! Ať už jsem s manželem nebo s Tím Důležitým, druhej má vždycky volnou kuchyň.![]()
Sakra, teď mě tak… když oni se chuděrové bez těch kulinárních výbojů tak trápí, že oni si normálně nenajdou nějakou nevařící, která je za kulajdu s borůvkovejma kvedlíkama bude na rukou nosit?
Po štěstí si šlapou!![]()
Honza by mohl poslat obema (aby si kluci usati nezavideli) zitny kvasek a mohou se v dobe tve nepritomnosti realizovat. Ovsem aby ti mezi nimi nevzniklo nezdrave soupereni. Nebo jeste hur, zalozi si spolecne food blog
.
@vonajebohyne píše:
Honza by mohl poslat obema (aby si kluci usati nezavideli) zitny kvasek a mohou se v dobe tve nepritomnosti realizovat. Ovsem aby ti mezi nimi nevzniklo nezdrave soupereni. Nebo jeste hur, zalozi si spolecne food blog.
Tak to by bylo ideální legalizování situace. Udělat z těch dvou nejlepší kamarády..
@Honza 12 píše:
Tak to by bylo ideální legalizování situace. Udělat z těch dvou nejlepší kamarády..
tak na to sirka nemá, v tom ji předběhla manželka našeho emimi Toltéka ![]()
@Honza 12 píše:Čoveče, tam se myslím už vůbec moc nevaří.
Kdo vaří panu důležitému? Nebo se chudák musí nouzově stravovat v restauracích?
@vonajebohyne píše:
Honza by mohl poslat obema (aby si kluci usati nezavideli) zitny kvasek a mohou se v dobe tve nepritomnosti realizovat. Ovsem aby ti mezi nimi nevzniklo nezdrave soupereni. Nebo jeste hur, zalozi si spolecne food blog.
@sirikit píše:
O kterém nevíš vůbec nic, stejně jako o našem soužití.
Instatní, bezvýznamný, internetový soucit.
On se o mém soucitu s ním asi stejně nedozví, že?
Ale je zvláštní kolik lidí si přijde pro ten internetový, bezvýznamný soucit, založí si diskuzi a svěřují se.
Kolik bych toho potřeboval vědět, abych mohl říct, jestli je mi takové či makové chování proti srsti? ![]()
@sirikit píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Omluvte mě, jdu si převléknout hedvábí. Bohu mě zas jednou zastihla nepřipravenu.![]()
Hlavne aby ten medialni uspech nezastihl nepripravene oba tve chlapce. Par stranek zpatky tady Honzik psal, ze si kocandy trhaly vlasy a tezce snasely, ze jsou jenom ty suskajici kamaradky.
@sirikit píše: Čoveče, tam se myslím už vůbec moc nevaří.Všední dny obědvá určitě v restauračkách, večeře se u nich spíš mažou, co jsme se tak bavili. Víkendy snad manželka vaří, myslím.
Ale není to hlavním tématem našich rozhovorů, chápeš.
Ono je to pro Tebe Jeni evidentně z jinýho světa, ale existují i lidé, pro které jídlo a kuchařské dovednosti nejsou středobodem vesmíru.
Tenhle zrovna je schopen na celý víkend zalézt s kámošem do haly a tam se hrabat v autech, přičemž ten z nich, kterému naběhne hlad dříve, zajede pro oba uvařit k Mekovi.
No netvrdím, že je pro mě vaření středobod vesmíru, na to mám až extrémně moc velký okruh zájmů.
Jen je trošku smutné stravování se v restauracích. Či hůř v Mekáči. Jako občas pro zpestření fajn. Ale že bych tak měl jíst většinu dní.. ![]()
@vonajebohyne píše:
Hlavne aby ten medialni uspech nezastihl nepripravene oba tve chlapce. Par stranek zpatky tady Honzik psal, ze si kocandy trhaly vlasy a tezce snasely, ze jsou jenom ty suskajici kamaradky.
Ale Sir, přece není jen kamarádka na sex.
@vonajebohyne píše:
Honza má za sebou dlouhou řadu zhrzených a opuštěných žen, některé se dodnes nevzpamatovaly ![]()
@free333 píše:
Honza má za sebou dlouhou řadu zhrzených a opuštěných žen, některé se dodnes nevzpamatovaly
Zas to nepřeháněj. Tak moc temperamentní, aby to byly zástupy, nejsu. ![]()
@Honza 12 píše:
No netvrdím, že je pro mě vaření středobod vesmíru, na to mám až extrémně moc velký okruh zájmů.Jen je trošku smutné stravování se v restauracích. Či hůř v Mekáči. Jako občas pro zpestření fajn. Ale že bych tak měl jíst většinu dní..
Vidíš to!
Jsem jeho vysvobození z běd tohoto fastfoodového pekla, neboť mě alespoň bere do restaurací kvalitních!
![]()
A manželovi zodpovědně vařím racionální zdravou stravu, hnedle včera pečenej bůček!
Pindů furt tady, víte co je to za šichtu, udržovat v trvalé spokojenosti dva??
Někdo to kolikrát nezvládne ani s jedním. Svatořečení očekávám každým dnem. ![]()