Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 ale to ja chapu velmi dobre jen takovej clovek nema co mluvit o opravdovym vztahu…nevidel ho ani z rychliku ![]()
@free333 píše:
Myslím, že pro někoho je důležitější např. práce, bydlení, děti atd. než chlap a někdo má prostě toho chlapa spíš pro svoje obveselení, zkus to pochopit…
Jak rika klasik, nemusime tomu rozumet, nemusime to chapat, ale to je asi tak to jedine, co s tim muzeme udelat, ze? Kazdy z nas je original a kazdy ma jine potreby, nastaveni a priority.
Zit a nechat zit.
@Honza 12 píše:
Tak tenhle pohled jsem převzal od jedné takové masochistky, která takto popisovala svoje pocity.
Jste mor!!
![]()
To je ta samá masochistka, co si dává tak pečlivej pozor, aby nedej pámbu nedošlo k nějakým nekontrolovatelný zvratum smerem k sestehovavani, myslíš? ![]()
@free333 píše:
Myslím, že pro někoho je důležitější např. práce, bydlení, děti atd. než chlap a někdo má prostě toho chlapa spíš pro svoje obveselení, zkus to pochopit…
Tak na obveselení jsem měl ženský taky. V né tak závazných „vztazích“. Ale holka, není to tak nějak ono. Něco tomu chybí. Možná až budu starej.. Tak si nějakou externistku na obveselení pořídím.
Navíc, po těch zkušenostech, ty holky měli pak rozrytý srdce a city. věděli, že jsu nezadanej, věděli, že z toho nic vážného nebude. A stejně to dost těžce rozdejchávaly. Což mě mrzí. Radši se do toho nepouštět.
@Hanney píše:
Píšeš to sama, jen tě upozorňuju na jakousi nerovnováhu
Jsi hodná, děkuju! ![]()
Moc mi to otevřelo oči. ![]()
@brumdinka píše:
Ona ho ale nema za dulezityho, ani on ji…kdyby mela davno od manzela odejde a on ze svyho manzelstvi taky…
já nevím, já reaguju na to, co píše sama.
@LLump píše:
Počkej, počkej, vždyť i tady přeci narazíš na spousty takových, co se děsně prsí, jak ji vztah funguje, „jenom“ je starej neotlapkává, protože na to prej „není“
Jak můžeš věřit tomu, že ten vztah funguje, když v něm nefunguje to základní - projev citů a frustrace z takového vztahu dojde tak daleko, že se začne svěřovat?
@sirikit píše:
Jste mor!!![]()
To je ta samá masochistka, co si dává tak pečlivej pozor, aby nedej pámbu nedošlo k nějakým nekontrolovatelný zvratum smerem k sestehovavani, myslíš?
Důležité pro tuto diskusi, je ta citová angažovanost, rozpolcenost. Navíc z toho popisu vyznívající nešťastnost. Ačkoliv si ona třeba ve skutečnosti z daných životních možností vybrala jedinou trošku schůdnou cestu. Se kterou jí ani nezbývá nic jinýho, než být šťastná. ![]()
@LLump píše:
Takhle ti to tu žádná nepřizná, ani kdyby ji mučili
Pocit selhání?
@opulus píše:
Jak můžeš věřit tomu, že ten vztah funguje, když v něm nefunguje to základní - projev citů a frustrace z takového vztahu dojde tak daleko, že se začne svěřovat?
Tak on nebude tak naivní aby těm kecům věřil. On na tuhle pohádku, nabídne svoji alternativu otevřené náruče. Tohle je tak jednoduchý. Už jenom to, že si člověk tu ženskou vyslechne, dělá divy. Konečně je tu někdo pro ní, konečně jí někdo rozumí, konečně jí někdo poslouchá a chápe. Né jak starej doma, co jí uzemní tím, že je všechno v pořádku, ať nevymýšlí hňupoviny.. ![]()
@LLump píše:Že s tebou není proto, že ten její s ní doma nesouloží.
No, a?
@LLump píše:
Jo, jo, když tady v diskuzi vyjádříš nad tím jejich „vztahem“ pochybnost, tak tě uklovou
U mě je to přeci všechno v pořádku, jen to mám jaksi vyřešeno jinak. Když do toho člověk rejpne…
@Honza 12 píše:
Tak na obveselení jsem měl ženský taky. V né tak závazných „vztazích“. Ale holka, není to tak nějak ono. Něco tomu chybí. Možná až budu starej.. Tak si nějakou externistku na obveselení pořídím.Navíc, po těch zkušenostech, ty holky měli pak rozrytý srdce a city. věděli, že jsu nezadanej, věděli, že z toho nic vážného nebude. A stejně to dost těžce rozdejchávaly. Což mě mrzí. Radši se do toho nepouštět.
Tak u Tebe je to jiné.
Neměl jsi rodinu, děti, to by obveselení donekonečna nebavilo nikoho.
Jiné to je např. po rozvodu, to se kdekdo do vážných vztahů nežene ![]()
@Hanney píše:
já nevím, já reaguju na to, co píše sama.
Ja taky, ale jak vidis byla sem obvinena ze to vytahuju z uzavrenky ![]()
@opulus píše:
On totiz nefunguje, ale to ti nikdo neprizna zvlast ne tady ![]()