Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
Honza má za sebou dlouhou řadu zhrzených a opuštěných žen, některé se dodnes nevzpamatovaly
A na utiseni bolesti a zalu z teto ztraty dostala kazda sesitek Honzikovych osvedcenych receptu vydanych samonakladem
s osobnim venovanim.
@sirikit píše:
Vidíš to!Jsem jeho vysvobození z běd tohoto fastfoodového pekla, neboť mě alespoň bere do restaurací kvalitních!
![]()
A manželovi zodpovědně vařím racionální zdravou stravu, hnedle včera pečenej bůček!![]()
Pindů furt tady, víte co je to za šichtu, udržovat v trvalé spokojenosti dva??
Někdo to kolikrát nezvládne ani s jedním. Svatořečení očekávám každým dnem.
Tak zas dvakrát za měsíc. To ho moc nevytrhne.
@vonajebohyne píše:
A na utiseni bolesti a zalu z teto ztraty dostala kazda sesitek Honzikovych osvedcenych receptu vydanych samonakladems osobnim venovanim.
Tak ty jsi ovšem skvělá. Taková skromná, že ti stačí na zaplácnutí bolavého srdíčka něco takového, jako je kuchařka. Tedy sešitek.. ![]()
@opulus píše:
On se o mém soucitu s ním asi stejně nedozví, že? Ale je zvláštní kolik lidí si přijde pro ten internetový, bezvýznamný soucit, založí si diskuzi a svěřují se.
Pak je tu ještě další možnost, že se nad četbou prostě báječně baví, neb prořezávání jedniček u kojenců není už přes dvacet let jejich parketa. ![]()
A přiznejme - v těch maminkovsko-miminkovských vláknech není zdaleka tolik srandy.
A přitom tam by to nebyl problém, holky jsou plínami zásobeny a jejich prádlo tím pádem neohroženo. ![]()
@Honza 12 píše:
Tak dotyčný může chodit do restaurací s vlastní manželkou, nebo mu občas třeba i uvaří
Ale to asi nebude odpovědnost Sirikit a asi to nebude v popředí jejího zájmu.
@Honza 12 píše:
Tak ty jsi ovšem skvělá. Taková skromná, že ti stačí na zaplácnutí bolavého srdíčka něco takového, jako je kuchařka. Tedy sešitek..
Kdepak, ja bych si na odchodnou pribalila ten letity kvasek a osatku, abych mela nejakou vzpominku na tech par chvilek vasne ve tvem hnizdecku a kazdou sobotu bych pri kynuti pecnu vzpominala
.
@Honza 12 píše:
No netvrdím, že je pro mě vaření středobod vesmíru, na to mám až extrémně moc velký okruh zájmů.Jen je trošku smutné stravování se v restauracích. Či hůř v Mekáči. Jako občas pro zpestření fajn. Ale že bych tak měl jíst většinu dní..
Ty chystáš pro sebe a polovičku obědy so kastrůlků?
![]()
@Honza 12 píše:
Tak ty jsi ovšem skvělá. Taková skromná, že ti stačí na zaplácnutí bolavého srdíčka něco takového, jako je kuchařka. Tedy sešitek..
Ježiši, ale TVÝCH sebraných receptů!
Klenot!
![]()
@sirikit píše:
Vidíš to!Jsem jeho vysvobození z běd tohoto fastfoodového pekla, neboť mě alespoň bere do restaurací kvalitních!
![]()
A manželovi zodpovědně vařím racionální zdravou stravu, hnedle včera pečenej bůček!![]()
Pindů furt tady, víte co je to za šichtu, udržovat v trvalé spokojenosti dva??
Někdo to kolikrát nezvládne ani s jedním. Svatořečení očekávám každým dnem.
Proto bych do toho nešla. By mě to unavovalo, zdravíčko mám jen jedno!!!
@vonajebohyne píše:
Kdepak, ja bych si na odchodnou pribalila ten letity kvasek a osatku, abych mela nejakou vzpominku na tech par chvilek vasne ve tvem hnizdecku a kazdou sobotu bych pri kynuti pecnu vzpominala.
Tohle je docela romantický konec románku. Hlavně ty krásné vzpomínky. ![]()
@Honza 12 píše:
Dobrýho pomálu!
![]()
@Honza 12 píše:
Tohle je docela romantický konec románku. Hlavně ty krásné vzpomínky.
Ovsem nesmel bys me rozchodem prilis nafrat
, to bych pak laska nelaska nechala ten kvasek chcipnout.
@Pedro 00 píše:
Ty chystáš pro sebe a polovičku obědy so kastrůlků?![]()
![]()
Kastrůlky jsou out, dneska jedou krabičky.
@sirikit trochu se divím, že máš ještě chuť to tady všechno psát a reagovat…za posledních xstránek tolik prázdných moralistických zprominutím keců ![]()
@Pedro 00 píše:
Ty chystáš pro sebe a polovičku obědy so kastrůlků?![]()
![]()
Proč do kastrůlků?